De echte feiten achter de ramp in Haïti – Het enige natuurlijke aan de catastrofe was de aardbeving, de rest was man-made.

Een interview met Lindskoog van de City University of New York.

[HTML1]Hij geeft de volgende links voor additionele research:

Institute for Justice and Democracy in Haiti
http://ijdh.org/

Jubilee USA Network
http://www.jubileeusa.org/

Leestips:

 • Paul Farmer, The Uses of Haiti, 3rd ed. Common Courage Press, 2006.
 • Josh DeWind and David H. Kinley III, Aiding Migration: The Impact of International Development Assistance in Haiti. Westview Press, 1988.
 • Alex Dupuy, Haiti in the World Economy: Class, Race, and Underdevelopment Since 1700, Westview Press, 1989.

7 REACTIES

 1. Van de week gezien, erg informatief.

  Dat deze catastrofe natuurlijk zou zijn, betwijfel ik ten zeerste, in jaren 70 zei de VN dat Haiti veel goud zou hebben en in begin 2008 was er nieuws dat Haiti veel olie zou hebben. Amerika had alles al klaar staan voordat de ramp plaats vond. Een aardbeving manifesteren dmv HAARP, en vervolgens kan je zonder moeite je militaire invasie plaats laten vinden onder het mom van “hulp”. Natuurrampen, de nieuwste export van Amerika en Israel, blijven ze zelf buiten schot en het levert lekker veel op.

  Talleyrand [3] reageerde op deze reactie.
  Liberty 5-3000 [4] reageerde op deze reactie.

 2. http://www.nextgov.com/nextgov/ng_20100115_9940.php

  Fantastisch! Ze waren net aan het oefenen op basis van een ramp die fictief plaats zou vinden in Haïti…

  Defense launches online system to coordinate Haiti relief efforts

  By Bob Brewin 01/15/2010

  Roy Santana/AP Workers load an Air Force jet with supplies and equipment at March Air Reserve Base in California.

  As personnel representing hundreds of government and nongovernment agencies from around the world rush to the aid of earthquake-devastated Haiti, the Defense Information Systems Agency has launched a Web portal with multiple social networking tools to aid in coordinating their efforts.

  On Monday, Jean Demay, DISA’s technical manager for the agency’s Transnational Information Sharing Cooperation project, happened to be at the headquarters of the U.S. Southern Command in Miami preparing for a test of the system in a scenario that involved providing relief to Haiti in the wake of a hurricane. After the earthquake hit on Tuesday, Demay said SOUTHCOM decided to go live with the system. On Wednesday, DISA opened up its All Partners Access Network, supported by the Transnational Information Sharing Cooperation project, to any organization supporting Haiti relief efforts.

  The information sharing project, developed with backing from both SOUTHCOM and the Defense Department’s European Command, has been in development for three years. It is designed to facilitate multilateral collaboration between federal and nongovernmental agencies.

  Demay said that since DISA set up a Haiti Humanitarian Assistance and Disaster Relief Community of Interest on APAN on Wednesday, almost 500 organizations and individuals have joined, including a range of Defense units and various nongovernmental organizations and relief groups.

  APAN provides a series of collaboration tools, including geographical information systems, wikis, YouTube and MySpace-like pages and multilingual chat rooms.

  Meanwhile, other organizations are tackling different technological challenges. Gianluca Bruni, the Dubai-based information technology chief for emergency preparedness and response for the World Food Programme, is setting up networks and systems to support United Nations and nongovernmental organizations in Haiti. WFP already has dispatched two communications kits to Haiti, with satellite systems that operate at 1 megabit per second and can support up to 100 users. It also has sent laptop computers, Wi-Fi access points and long-range point-to-point wireless systems to connect remote users to the satellite terminals. Bruni said eventually WFP plans to set up cyber cafés in Haiti for use all relief workers in the country.

  Jon Anderson, a DISA spokesman, said the agency is supplying 10 megabits of satellite capacity to Navy, Marine and Air Force units engaged in the Haiti relief operation.

  Many of the relief organizations and agencies in Haiti are bringing their own radio systems to the country. DISA has deployed a three-person team from its Joint Spectrum Management Element to help manage radio frequency spectrum.

  The Joint Forces Command’s Joint Communications Support Element deployed two teams equipped with satellite systems and VoIP phones to support SOUTCOM in Port-au-Prince late Wednesday. Those systems were operational “in a matter of hours,” said JCSE Chief of Staff Chris Wilson. The organization will send another team to Haiti in the next few days.

  Wilson said JCSE was able to get its gear into Haiti quickly because the systems already were loaded on pallets in Miami in preparation for an exercise that has been canceled.

  So many governments and agencies from around the world have responded to the crisis in Haiti that they have overwhelmed the ability of the Port-au-Prince airport to handle incoming relief flights. The Federal Aviation Administration has had a ground-stop on aircraft headed for Haiti for much of the past two days.

  FAA warned in an advisory Friday that “due to limited ramp space at Port-au-Prince airport,” with the exception of international cargo flights, “the Haitians are not accepting any aircraft into their airspace.”

  The advisory added that domestic U.S. military and civilian flights to Haiti must be first be cleared by its command center. Exemptions will be based solely on the basis of ramp space. The agency also starkly warned “there is no available fuel” at the Port-au-Prince airport.

 3. @TaLoN.NL [1]:
  HAARP blijft natuurlijk onbewezen en tot nu toe in de alu-hoek hangen.
  Maar.
  Ook zonder HAARP blijft het verdacht hoe snel Haïti op de kaart wordt gebracht door de westerse mogendheden.
  Wat zijn ze er snel bij om zaken te “herschikken” zodat de burgers “geholpen” kunnen worden.
  Het zal mij niets verbazen als de plundering van Haïti’s rijke hoeveelheid aan grondstoffen al in volle gang is.

 4. Nog erger; Door middel van propaganda (Zie film 2012) kan je complete steden verwoesten met HAARP zonder dat iemand er van op kijkt dat het een militaire aanval was. Door eigen regeringen.

 5. HAARP is the ultimate doomsday machine. Wist je dat – naast de VS – de russen ook al jaren lang van die apparaten hebben?

  Wat dacht je van dit (nu pas openbare) bericht:
  http://news.yahoo.com/s/ap/20100126/ap_on_re_us/us_nasa_haiti_quake

  Ze weten volgens mij – sinds de eerste sateliet om de aarde heen is gevlogen – via remote sensing technology – als dondersgoed waar er nog aardse rijkdommen te plunderen vallen.
  Niet iedere lancering van de NASA (de nwo space divisie) gaat om een space-shuttle kunstje.

  Vraag:
  Hebben jullie er wel eens bij stil gestaan dat er al JARENLANG een ISS om de aarde heen draait, waar je nooit geen ene moer over leest wat ze daar precies uitvoeren 😉
  http://www.nasa.gov/mission_pages/station/main/index.html

  Ze houden je zoet met allerhande “wetenschappelijke experimenten zoals “sex in de ruimte, het laten groeien van plantjes, enz…” maar denk je echt dat dat het ware doel is van het ISS? Ik zou zeggen, mooi ongestoord spionage ruimte platform voor krachten achter de New World Order.

  Andere optie:
  Het HOEFT geen HAARP (antenneparkje op aarde) te zijn. Het kan ook een andere toepassing zijn van allerhande Star Wars (SDI) Initiatieve Satelietes van de USAF. Satelieten die – onder de leiding van Ronald Reagen – russsiche nucleaire raketten uit de lucht zouden kunnen schieten, kun je OOK ergens anders op RICHTEN 😉

  Research links:
  http://www.ausairpower.net/dew-ebomb.html
  http://www.deweapons.com/Event.aspx?id=245020
  http://www.fas.org/spp/starwars/program/dew.htm
  http://www.worldaffairsboard.com/staff-college/49261-directed-energy-weapons-battlefield-new-vision-2025-a.html

 6. Ik bazelde in een eerdre reactie dat de kans groot is dat China in de regio van HAITI een poging zal wagen om de rechten tot explotatie van de olie,gas en andere bodemschatten te verkrijgen en dat de VS dit koste wat kost tegen willen gaan.

  Echter nu lees ik net een bericht dat Karzai van AFGHANISTAN net heeft aangekondigd dat ook zijn land enorm rijk lijkt te zijn aan bodemschatten als GAS,OLIE,GOUD etc.Er werd al een contract voor een periode van 30 jaar tot delving gesloten met een CHINESE onderneming maar met de laatste aankondiging door KARZAI staat CHINA samen met INDIA in de startblokken om op grote schaal contracten in de wacht te slepen.

  CHINA is de nslest groeiende wereldeconomie en INDIA heeft recent smaen met de RUSSEN de nieuwste T.50 straaljager getest.

  INDIA is een land met nuc wapens en word in het spel der wereldmachten onterecht nooit genoemd.

  Met andere worden CUBA zal zeer binnenkort door CHINA en mogelijk INDIA gebruik kunnen maken van zijn bodemschatten.

  Indien men HAITI op dezelfde wijze aanpakt als AFGHANISTAN dan is de bal rond.De VS maken zich niet erg populair met haar wijze van optreden en via min of meer burger bedrijven zal men uiteindelijk als derde en vierde hond met het bot van olie en andere mineralen weg lopen.

  De VS zullen dit begrijpen en met hun laatste centen een tegen actie in gang zetten.TAIWAN is een springplank of valkuil.

Comments are closed.