BodyscanAlles wat de overheid moet regelen duurt lang. Behalve toen die Nigeriaan met “vuurwerk” door de Schiphol controle was gekomen, stonden er binnen enkele dagen bodyscans. Goed gedaan, overheid?

Nee, natuurlijk niet. Het stelletje incapabele, hersenloze, Haagse hufters (zo, dat lucht lekker op) heeft het voor elkaar gekregen om 60 stuks VERKEERDE bodyscanapparaten te bestellen. Explosieven zoals meneer de Nigeriaan bij zich had, zijn namelijk helemaal niet te herkennen op die zojuist, gloednieuw, heel snel en verkeerd aangeschafte bodyscans.

En wat nu? Bestellen ze eerst met heel grote haast te dure bodyscans; te duur omdat ze heel snel geleverd werrden en er dus nauwelijks van technisch overleg en prijsonderhandelingen sprake geweest kan zijn. Het was natuurlijk gewoon bellen, inladen, afleveren. En ten tweede “te duur”, omdat die dingen dus niet kunnen waar ze voor aangeschaft zijn.

Mijn voorspelling van het vervolgtraject? Maandenlange trajecten van vergaderen, commissies, procedures opstellen, wetten wijzigen, buitenlandse stagereizen en vooral heel veel dure adviesbureaus inschakelen zodat we over 2 jaar de juiste modellen kunnen selecteren. De huidige gebruiken ze in die tussentijd gewoon, want wat zou onze overheid zijn zonder communistische en voormalig Oost-Duitse Stasi controlemiddelen?

Gelukkig maar, dat het stelletje incapabele, hersenloze, Haagse hufters (nieuw begrip introduceren? IHHH) zo’n flink budget heeft in de vorm van 16,5 miljoen brave, volgzame en nagenoeg hersendode sponsors die graag voor dit soort blunders wil betalen.

19 REACTIES

 1. Het is droevig en ongelofelijk doch helemaal WAAR !! Die klunzen kunnen he-le-maal NIETS !! Des de stuitender dat ze doen alsof de burgers in zeven sloten tegelijk zouden lopen als de overheid niet een fijnmazig net van regeltjes had opgesteld; het enige wat de burgers maar hoeven te doen is de regeltjes volgen, hoe moeilijk kan dat nou zijn he??

  Dat is nou de oorzaak van het uithollen van de rechtstaat; regels en wetten zijn zo goed als degenen die ze hebben bedacht!! Laten dat nou de meest incompetente, arrogante, ijdele en asociale types zijn die ze konden vinden!!

  Jean-Pierre [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Eric [1]: “Die klunzen kunnen he-le-maal NIETS !! ”

  Ze kunnen heel veel en dat doen ze ook. Ze kunnen doen waar ze zin in hebben. Onze vrijheid steeds meer beperken en de rol van de Overheid steeds meer bestendigen. Op onze kosten. En ze kunnen het in het open veld doen. Under plain sight. Terwijl de mensen zich lekker vergapen aan “Boer zoekt vrouw” en bezig zijn met bezoekjes aan de meubelboulevard.

  Maar je moet wel goed kijken. En niet afgaan op wat je in de MSM (mains stream media) als propaganda krijgt voorgeschoteld.

  Dan wordt beangstigend zichtbaar hoe geraffineerd de Overheid opereert.

 3. Wat mij in de berichtgeving opviel is dat de vraag of dit soort aanslagen met deze bodyscan voorkomen kon worden omzeild werden. Er werd gezegd dat ze dit nog moesten onderzoeken. Maar hoeveel moeite is het om iemand met een condoom met poeder in zijn kruis door deze scan te laten lopen en even te controleren of dit apparaat werkt.

  Journalisten sloegen hier ook niet op aan. Kritische vragen bleven uit. Het is toch de taak van journalisten om door ontwijkende vragen heen te prikken.

  René [13] reageerde op deze reactie.

 4. Het is inderdaad ziekelijk. En de voorbeelden stapelen zich op maar niemand reageert.

  Denk ook eens na. Als je als afrikaan met geloofsovertuiging jezelf op wil blazen en daarbij zo veel mogelijk schade wil aanrichten, dan probeer je zeker een vliegtuig op te blazen – waar je al zeer veel geluk moet hebben om door de controles te komen en kleine kans van slagen hebt. In plaats van waar-dan-ook een groot evenement (sport, samenkomst etc.) waar vaak zeer weinig controle is, eenvoudig aan je einde te komen.

  Als je nadenkt, moet dit gewoon opgezet spel geweest zijn – niets meer en niets minder. En dat in samenwerking met de veiligheidsdiensten natuurlijk. Ik hoorde net Obama de schuld geven aan de geheime dienst die hun werk niet had gedaan: “I hold them personally responisble” zegt hij dan schijnheilig. Maar loze woorden want geen enkele verantwoordelijke heeft zijn onslag gekregen voor het niet goed uitvoeren van hun werk.

  Zijn er nu echt zo weinig mensen die nog zelf kunnen nadenken?? Die niet alles slikken wat de MSM ons oplepelt???

  De hele medische industrie is er ook al aan – Big Pharma heeft net gedemonstreerd hoe ze hele volkstammen oplichten in klaarlichte dag om hun winsten op te krikken.
  Als je het goed bekijkt is de hele ziektenverzekering opgezet om de Pharmaceutische Industrie van winst te voorzien.

  Als iedereen zelf voor de medische behandelingen zouden moeten betalen, zouden ze zich eens gaan afvragen hoe je gezonder kan leven, en wat je in je mond stopt.
  Waarom zouden mensen die 10 jaar niet ziek geweest zijn nog ziekteverzekering moeten betalen?? Stop er een bonus-malus model in.

  Maar goed, ik wijk inmiddels af van het topic denk ik. ;o)

 5. is toch niets nieuws? denk maar aan de miljoenen vaccin’s voor een griep die d’r niet was.

  De miljarden die in abn-fortis zijn gepompt.
  En nog een keer Bos… De garantie van ijsland overnemen..

  Het was wetenswaardiger geweest als de overheid ineens capabel was gebleken en de juiste beslissing had genomen.

 6. Ik denk dat je je af moet vragen of het wel een vergissing was. In dat geval stuur je ze namelijk gewoon terug, in ruil voor die andere… Ik ga ervan uit dat dit opzet is geweest.

  Overigens vind ik qua nieuwe begrippen BVNHS ook wel een vondst.

  En als die mochten weigeren te betalen sturen ze er toch gewoon een paar vazallen uit de bevels-organisaties op af? Amoreel en gewapend, dus wat is het probleem?

 7. Over de gezondheidsaspecten hoor je bijna niemand. De “verkeerde” apparaten werken met microgolven (dus magnetron-achtig?); de “goede” met rontgen. Lijkt mij niet erg gezond voor de gemiddelde frequent flyer.

  Verder zijn er vooral veel vragen. Zoals: hoe kan het gebeuren, dat als de bom in iemands kruis zit, uiteindelijk diens (onder) benen in de brand staan? Als ik pis komt de straal ook niet uit mijn enkel.

  John Galt [10] reageerde op deze reactie.
  R. Hartman (NI) [12] reageerde op deze reactie.

 8. Het infitranten meisje dat de PVV amateurs noemde, sleep die eens met de haren erbij om te infiltreren in dit kabinet, daar is immers meer te halen dan bij de PVV en volgens de talloze kabinetten waar ze in hebben gezeten hebben ze nog niets geleerd. Beste Karen Geurts (infiltrant) je hebt de verkeerde beet genomen, en doe de groeten aan je baas, hahahahahahaha.

 9. @Bon Vivant [8]:
  Hij was getraind in Jemen….
  Ik probeer me toch voor te stellen wat hij daar dan al die tijd heeft zitten oefenen, om uiteindelijk te falen als de eerste de beste amateur terrorist.

  Als het al geen gipspoeder is geweest, dan zou ik als ik die gozer was ook zo ver mogelijk van m’n kruis het brandje hebben gesticht. Tijd genoeg om te blussen.

  Voor mij staat 100% vast dat dit een stroman is geweest om Jemen in beeld te brengen als nieuwe target for war on terror. De wapen industrie kent geen recessies.

  R. Hartman (NI) [11] reageerde op deze reactie.
  John [15] reageerde op deze reactie.

 10. @John Galt [10]: Dit postte ik vandaag bij de Telegraaf:

  Deze apparaten moeten er NIET komen, omdat zij
  1) slechts schijnveiligheid bieden,
  2) een gezondheidsrisico zijn en
  3) de vrijheid van normale ‘brave’ burgers aantasten.

  Benjamin Franklin zei al: They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.
  Die zogenaamde ‘aanslag’ stinkt. Doel is slechts acceptatiebereidheid voor dit soort scanners te creëren.
  Denk NA! Word WAKKER!

  Maar zonder twijfel is uw insteek ook juist. Twee vliegen in één klap, of eigenlijk drie:
  1) Legitimatie invoering scanners
  2) Legitimatie inval Jemen
  3) Reductie wereldbevolking wegens gezondheids effecten scanners

  Ik zou hier nog aan toe willen voegen ‘reductie vrijheid van mobiliteit’, maar gezien de meeste reacties daar bij de Telegraaf vinden de meeste schapen het wel best en gaan er niet minder om vliegen.

 11. @John Galt [10]:

  En hij was ook al zo vrijgevig met informatie over waar, en wie hem getraind zouden hebben…
  Waarom zou hij zich nog verder in de nesten werken?
  Als hij het niet overleefd zou hebben, zouden zijn medeplichtigen kunnen zeggen dat hun organisatie er achter zat.

 12. 1. Deze “aanslag” was slechts een *** excuus voor de Verenige Staten om Yemen aan te kunnen, mogen vallen. Ze hebben immers weer “een legaal excuus” want er komt een terrorist vandaan. Dit gebeuren lijkt verdacht veel op het START-patroon van WOI en WOII. Aangezien je niet zomaar een land kun binnen-bombarderen, heb je een (paar)scape-goat(s) nodig. Bij deze dus issie dus geleverd 🙁

  2. De bodyscanners… zijn slechts voorlopertjes van de Total-Recall achtige doorlicht-muren waar je straks doorheen moet wil je je jezelf nog verplaatsen per vliegtuig.

  3. Ik las gisteren in een krantje dat er zelf stemmen opgaan om Nederlandse politie agenten willen gaan uit te rusten met PORTABLE scanners voor OP STRAAT?!! Hoe gek kan het worden.
  Als we niet uitkijken worden die dingen ingebouwd in de voordeur van je eigen huis?!

  4. Volgende stap:
  worden totale VOERTUIG SCANS aan de GRENZEN van een – voor de New World Order – belangrijk gebied.

  Dit dient allemaal als onderdeel van een nog veel groter plan: Globale Reis-angst zaaien, zodat mensen zich minder (het liefts helemaal niet) gaan verplaatsen!!!. Dan zijn ze voor de surveilance maatschappijen makkelijker te tracken en te traceren. DAT is het ware (lange termijn) doel van deze aanslagjes. Van de vrije wereld een open concentratiekamp maken, remotely controlled and monitored door “the nwo elite”.

  5. Aan de andere kant van de scanner medaille kun je ook de vraag stellen..:
  Hoe BANG zijn de individuen – die deze wereldbevolking steeds verder proberen te onderdrukken en uit te buiten – eigenlijk voor “terroristische” aanslagen tegen hun eigen leven??
  Zij – als persoon – kunnen zich niet eeuwig blijven verschuilen achter hun politieke handlangers of big Corporation activiteiten. Ik ben bang dat er ergens gaat er een keer iemand van deze elite-club ter verantwoording geroepen worden.

  6. Nu focust iedere (onwetende) activist zich nog op de nationale, internationale politieke leiders en hun wanstaltige sprongen om de mensenmassa dom te houden en onder de duim te houden.

  7. Wanneer echter de gehele wereld door gaat krijgen dat politici slechts MARJONETTEN zijn, die bestuurd worden door de handen van Centrale Bankiers of de prive-eigenaar / bankiers van de Bank of International Settlements (BIS), ban ben ik heel benieuwd hoe de wereld dan zal gaan reageren.

  Kijk verder dan het lokale politieke geleuter
  Kijk verder dan de internationale politiek ge-oh!
  Just Follow the trail of the money en je weet wie de wereldagenda werkelijk bepaald.

  ZIJ die het alleen-recht hebben afgedwongen om geld te maken (uit niets), te drukken, te beheren en vervolgens weer in waarde te laten dalen (door inflatie). Dat zijn de echte boosdoeners op de planeet.

Comments are closed.