Er is nogal wat commotie omdat Sarkozy gezegd heeft dat de Nederlandse “Commissaris Neelie Kroes er hoogstens 2 hersencellen heeft”. Meteen springt ridder Hans voor haar in de bres en eist excuses van Sarkozy. Niet duidelijk is of Jan Peter Balkenende of José Barroso die excuses moet afdwingen. Maar in ieder geval is Hans weer in het nieuws en dat zijn weer pluspunten voor zijn toekomst.

Ja, Hans had het in de politieke hiërarchie al gebracht tot fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer. Leuke, simpele baan, maar nog begrensd. Een sjieke Commissaris van de Koningin, of een aardige burgemeesterbaan, lagen nog een heel eind in de toekomst.

Wel dan kun je toch beter een periode in Brussel bij het Europarlement gaan zitten, ongeveer een miljoen euro overhouden, en dan weer terugkomen naar de Tweede Kamer totdat er dan een meer definitieve baan beschikbaar komt.

Zo bedacht, zo gedaan en Hans zit nu in Brussel.
Het bewijs dat Hans (voor zichzelf) meer dan 2 hersencellen heeft!

5 REACTIES

  1. Commissaris Neelie Kroes die 2 hersencellen heeft? Dat is precies twee keer zo veel als Sarkozy!

  2. Duidelijk is in ieder geval dat Hans meer zijn politieke gewicht gebruikt dan zijn hersencellen, waar het om de belangen van zijn vaderland gaat.
    Daarom merk je ook zo weinig van hem.

Comments are closed.