zaterdag, 30 januari 2010
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Herman van Rompuy maakt opwachting in Praag

Ons opperste staatshoofd maakte vandaag zijn opwachting in Praag. Waarschijnlijk zal hij verbaasd zijn over dat welkom. Of niet?

Uit bijgaande foto’s (met dank aan Vincent)  blijkt in ieder geval dat hij niet bij alle inwoners erg welkom is.

Deze mensen zullen ook wel door hebben dat de EU meer nadelen dan voordelen heeft. Mogelijk hebben ze direct of indirect nog de communistische herinnering in hun gedachten.

Ik vraag me af of een dergelijk welkom in Nederland ook mogelijk zou kunnen zijn? Of zouden daar dergelijke demonstranten door de politie snel verwijderd worden en beperkt in hun vrijheid van meningsuiting? Vanwege belediging van het opperste staatshoofd?


 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Cultuur, EU, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. HJ schreef op : 1
  Ratio

  Sorry voor de Godwin, maar van Rompuy is minder democratisch verkozen dan Adolf H. Maar is toch de opperste vertegenwoordiger van het huidige Europa….. Ziek! Waar zelfs Karzai en Mugabe nog hun best doen hun bestaan een enigszins democratisch tintje te geven is dat voor de eerste Europese opperpresident niet nodig gebleken. De verkiezing van een paus is nog transparanter. Europa is diep gezonken door dit toe te staan. Wat gaat er verder nog komen als we dit toestaan?

  Ik heb ooit gedemonstreerd tegen Japan en voor genoegdoening voor slachtoffers van de Japanse concentratie kampen en werd bijna doodgereden door een in NL overheids dienst zijnde chauffeur die bang was en gas gaf en op mij en anderen inreed. Ik denk dat het antwoord zal zijn. Met dodelijk geweld dreigende overheidsfunctionarissen. Om de niet gewenste en niet verkozen EU opper president te beschermen.

  Bon Vivant [2] reageerde op deze reactie.

 2. Bon Vivant schreef op : 2

  @HJ [1]:
  Hij is gekozen door zijn eigen kliek. Die nieuwe burgemeester van Rotterdam noemt dat “indirecte democratie”. En daar heeft hij gelijk in, het oude Oostblok was ook zo’n indirecte democratie.

  Om verder te gaan in Godwin stijl: “Heil Herman” bekt best wel aardig. Zou deze übergrijze muis hier op zijn uitgekozen?

  Inderdaad: dit soort parasieten zijn geen haar beter dan de Amsbergjes, de Coburgs en andere uit gemeenschapsgeld betaalde uitvreters.

  Als klap op de vuurpijl is er een “barones” benoemd als buitenlandvertegenwoordiger van de EU. Neil Farage wist het mooi te verwoorden:
  www.youtube.com