[HTML1]

7 REACTIES

 1. Er is een oorlog aan de gang op deze planeet en niemand durft te zeggen wat de feiten zijn.
  Wat zeker is dat in het witte huis iemand zit die past in de strategie van een vijand die de schroeven even aandraaide zonder bloedbad maar wel met groot succes van paniek zaaien.
  Als het echt gelukt was dan had de vijand z,n troef verspeelt en had een oorlog met o.a Iran meer van een zekerheid geworden en die komt maar nu is te vroeg.
  Ook het schouwspel rechtszaak tegen vermeende terroristen die zoals bekend niets gedaan hebben maar onder marteling alles bekenden is hier een onderdeel van en had zeker niet doorgegaan als het vliegtuig boem boem had gedaan.
  Ik vind het een knap staaltje strategie van het Islamitische oppercommando en een compliment waard.

  Liberty 5-3000 [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Bas [1]:
  Ik begrijp niet wat je zegt.
  Vijand? Islamitisch oppercommando?
  Allemaal concepten.
  Ik zie alleen mensen. Mensen die slaaf zijn en mensen die regeren.
  Ja, in het westen zijn de slaveneigenaren wat milder dan in het oosten.
  De mensen die regeren in het westen zijn moreel gezien niet beter of erger dan de mensen die regeren in het oosten.
  De slaven daarentegen zijn mensen zoals u en ik.
  Slachtoffer.
  Empathie!

 3. lekker systeem, je krijgt hier een pistool tegen je hoofd en wordt beroofd van meer dan de helft van de vruchten van je arbeid. met dat geld worden vervolgens anderen die ook niets misdaan hebben tevens arm gehouden en onderdrukt. zo beschouwd is het haast immoreel om belasting te betalen. dus ik heb 2 keuzes, weigeren belasting te betalen (ook handig van de roverheid dat de werkgever het merendeel al inhoudt) en gewetensbezwaren aanvoeren bij de belastingrechter (zinloos) of staken en een bijstandsuitkering aanvragen. de laatste optie is beter omdat men dan minder geld overhoudt om domme dingen mee te doen.

 4. ONze Jasper is vast hele moelijke vragen aan het beantwoorden over een passagier die de verdachte constant met de video camera aan het filmen was en natuurlijk wat hij over te net geklede man op schiphol kon vertellen die de verdachte zonder paspoort aan boord kreeg.

  Jasper en zijn productie maatschappijtje.Hij werd in de media gepresenteerd als Nederlandse held maar was geen Nederlander.Springen over vliegtuigstoelen op plaatsen waar je weinig kan springen.

  Een verhaal over een heftige worsteling waarbij mede passagiers getuigen dat de dader in een soort trance werd afgevoerd.

  Nee echt dan hebben ze het voor elkaar.Maar dit stukje radio zou je kunnen zien als het belachelijk maken van het stellen van vragen.Gewoon het straalt weinig vetrouwen uit en waarom niet gewoon echte beelden van het interview zodat de sprekers een gezicht krijgen en misleidende of elkaar tegensprekende reacties van deze lieden aangetoond kan worden

  paul moezel [7] reageerde op deze reactie.

 5. @paul moezel [6]:
  Het opsommen van info kan beter vervangen worden door het tonen waar we deze info kunnen vinden.

  Armoede wordt als wapen en als bufferzone gebruikt tussen landen die concurenten van elkaar zijn.Een soort dor niemandsland waarbij het door gebrek aan beweging alles kan zien aankomen.

  Maar wie o deze site is er zich van bewust hoeveel stokker wij in het draaiende wiel steken met het uitwisselen van informatie en dat de bereider van die fiets daar niet zo blij mee is.Stel nu dat wij 80% van de nederlanders weten te informeren en te bewegen tot andere denkbeelden zowel op politiek niveau als op maatschappelijk vlak.

  Dan zouden we bij de komende verkiezingen masaal thuis blijven of met een nieuwe partij op de proppen komen die zich kleurenblind opsteld en religie als bijzaak beschouwd.

  En ja socialistische gedachten met een moderne tint kunnen niet zoveel kwaad als de mensen snapen welke voordelen het heeft.Oke misschien een Bentley minder op de oprit maar ach je hebt er nog 30 in de garage staan.

Comments are closed.