De Canadese buitenlandse politieke analist Michel Chossudovsky vertelt Russia Today dat het niet uitmaakt wat Iran zegt of doet.

Volgens Chossudovsky zijn het Pentagon en hun buitenlandse satelliet-staten die ook over atoomwapens becshikken (waaronder het Land waar de Leugen Regeert), van plan om dat moslimland aan te vallen zodra ze de publieke opinie aan hun zijde hebben, gebruik makende van dezelfde leygens die ze in hebben gezet voor hun agressie jegens Irak, om de olie te kunnen controleren en Rusland en China te benadelen.

[HTML1]

Hattip LewRockwell.com.

13 REACTIES

 1. Geopolitieke oorlogen omwille van controle van olie (en later vast ook metalen, voedsel en die zooi waar je kunstmest van maakt), geloof ik wel.

  Chossudovsky gaat wat mij betreft nat waar hij moslims op een lijn plaatst met (doorgaans vreedzame) boeddhisten. Er is geen religie in de wereld waar haat tegen de anderen zo nadrukkelijk geuit en opgevolgd wordt.

  Hoe veel groter is de kans dat crimineel straattuig in Europa bestaat uit boeddhisten dan uit moslims?

  Amerika als terroristische staat is ook steeds duidelijker. Wel ironisch dat de JezusPresident wereldterrorist #1 wordt…

 2. Enigszins off topic,

  Interessante uitspraken en toespraak van Ron Paul (3 video’s):

  (1 van 3) http://www.youtube.com/watch?v=_bJALN7qEYU

  (2 van 3) http://www.youtube.com/watch?v=ZoLLdpGu3IU

  (3 van 3) http://www.youtube.com/watch?v=Mp6Qb4uAdFE

  In NL is ook hard een “campaign for liberty” nodig. Nog wel harder dan in Amerika. ‘Big Government’ heeft hier proporties van een monster gekregen.

  @Fluminis [7952]:
  Dit was mij ook opgevallen. Inderdaad niet geloofwaardig.

 3. het MOET richting een enorme clash komen tussen Israel en de Islamitische wereld. Albert Pike heeft dat allemaal voorspelt en de eerste twee wereldoorlogen hebben we gehad, nu alleen de derde nog.

  Albert Pike was geen profeet maar hij schreef op wat wordt bewerkstelligd door de krachten die deze wereld leiden. Illuminatie en freemasons met hun banksters; check deze website http://www.unsolvedmysteries.com/usm375362.html en kijk onderaan bij ’the third world war’ als je niet het geduld hebt om de hele pagina te lezen.

 4. ver gezocht naar mijn mening. Iran is militair niet te vergelijken met Irak noch Afghanistan. Verwacht niet dat de VS daar binnen gaat vallen, Iran heeft wel degelijk een sterk leger, goed getraint, en een grotere bevolking. Bovendien zou het de positie van Iran in de Islamitische wereld versterken. Verder is het niet in het voordeel van de VS om China en Rusland dwars te zitten. Ondanks alle strubbeling tussen deze landen, zijn ze ook economisch afhankelijk van elkaar.

  Libertus [6] reageerde op deze reactie.
  Peter de Jong [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Nico de B [7955]: Rusland is al stevig van koers veranderd waar het over Iran gaat. Wat China betreft heeft de VS voor pasmunt gezorgd. (Ze kunnen nu hun steun aan Taiwan en/of de dalai lama terugschroeven.)
  De VS heeft overigens liever een echt leger als tegenstander.

  Vergeet niet, eens de bom in Iraanse handen, is Israël er geweest. Iran zal zichzelf en haar eigen volk hiervoor niet sparen. Die Joden moeten weg! De moslims herstellen zich wel.

  tamso [11] reageerde op deze reactie.

 6. @Nico de B [7955]: “Verwacht niet dat de VS daar binnen gaat vallen”

  Dat hebben ze al een keer gedaan in een 8 jaar durende oorlog (1980-1988) die Irak voor hen heeft uitgevochten. Irak was toen veel sterker bewapend dan Iran, maar de invasie mislukte omdat er meer Iraniërs achter hun regering gingen staan dan de VS had verwacht.

  Vervolgens is de Eerste Wereldoorlog nog eens dunnetjes overgedaan (incl. mosterdgas en massaslachtingen). Toen de VS in 1988 ook nog een Iraans lijntoestel neerschoot waarbij alle 290 inzittenden omkwamen had de Iraanse bevolking meer dan genoeg van de oorlog. Ook Irak moest toen onder grote internationale druk de strijd opgeven.

  Reken er maar op, dat de VS hiervan heeft geleerd. De volgende keer laten ze Israël de kastanjes uit het vuur halen. Die hebben immers een uitstekende krijgsmacht en kernwapens. En een directe lifeline naar de VS.

  De aanval gaat dus gebeuren, voordat Iran haar kernwapen klaar heeft.

 7. @Libertus [7956]:

  Wat een onzin.
  Waarneer iran een bom zou hebben en die daadwerkelijk zou afwerpen op istrael,iran van de kaart word geveegd.
  Zo gek zijn ze ook niet.
  En blablabla zion propganda over iran.
  Iran heeft al eeuwenlang geen ander land aangevallen.
  En je ander mening over israel waar volgens jouw alle joden ter wereld leven gaat ook mank.
  Ze wonen overal in de wereld en voornamelijk in amerika.
  Dus de joden herstellen zich zelf wel in die landen.

 8. @Fluminis [7952]: Dat NL atoomwapens heeft weten we sinds begin jaren tachtig toen er geplaatst werd. Velen dachten toen al dat het om BIJplaatsingen ging: ze WAREN er al. Waar ze op gericht zijn weet vrijwel niemand, maar is ook niet zo interessant, ze kunnen OVERAL heen gestuurd worden. Het zijn InterContinentale Ballistische Missiles. (ICBMs)

  NL kan aardig aggressief meespelen in het hoogwaardig geweldsspectrum… Als we het maar als VREDESmissie verkopen…

  Duh.. 🙁

 9. ICBM’s in Nederland, ik houd het eerder op een voorraadje illegale B61’s, maar dat zijn vliegtuigbommen.

Comments are closed.