De val van het kabinet brengt een groot aantal politici tot uitspaken die moeten aantonen hoe belangrijk zij zelf zijn. Als je goed luistert wat ze zeggen, zie je heel duidelijk hoe ze in hun eigen belang praten. Ze kunnen zelfs niet anders meer!

Een goed voorbeeld daarvoor is Pieter van Geel van het Christelijk Democratisch Appel. Maar dat geldt net zo goed voor al die andere beroeps-politiekelingen.

Zie Volkskrant artikel waarnaar hieronder verwezen wordt. “- CDA-fractievoorzitter Pieter van Geel heeft koningin Beatrix maandag geadviseerd een informateur van CDA-huize aan te stellen om te kijken ‘wat er allemaal te doen staat’ nu het kabinet is gevallen. Van Geel wil ook zo snel mogelijk verkiezingen, zei hij na afloop van zijn gesprek met de koningin.”

Hoe objectief is zoiets nu? Zoals op de vrijspreker vaker is aangetoond, blijkt weer overduidelijk dat Pieter (net als die anderen) denkt aan zijn eigen positie.

Overigens is dat niet zo onlogisch. Immers wie dan ook, maar alleen mensen uit het reservoir (André noemde het abattoir) van de Haagse kliek krijgen een kans.
En de koningin die de soevereiniteit van Nederland heeft verraden, heeft daarbij een bepalende stem.

Wie met enig zelfrespect geeft dan nog met zijn stem een volledig mandaat, om maar over hem/haar te beslissen, aan dit zootje?

Zie: http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1351341.ece/Van_Geel_wil_CDA-informateur%2C_Bos_snel_verkiezingen

4 REACTIES

 1. Als je weinig tot geen talent hebt en toch goed wil verdienen, is de politiek je enige optie.

  Kijk bijvoorbeeld maar eens goed hoe Geert Wilders begint de draaikonten om een plekje in een kabinet. Als Geert om premier te worden, dagelijks de voeten van 10 moslims zou moeten kussen, zou hij dat doen? Ik denk van wel.

 2. Ik hoor eigenlijk niets anders dan eigen belang uit de monden van de politici. Het is niets anders dan: “Kies mij, kies mij, kies mij”

  Hierboven wordt Wilders al aangehaald, maar ook de pvda en het cda met het wel of niet uitsluiten van Wilders. Dat heeft alleen maar te maken met mensen die stemmen met als grote motivatie “wel of geen Wilders”. Het klapvee wordt naar de slacht gebracht om te stemmen op welke manier het gemarteld wil worden.

  Gisteren ook nog een leuk stukje in het NRC. De lokale partijen willen ook subsudie voor campagne voeren. In plaats van te stellen dat de subsidie moet worden afgeschaft, willen zij het ook…
  http://www.nrc.nl/binnenland/article2489399.ece/Lokale_politieke_partijen_voelen_zich_benadeeld

  Oneerlijke concurrentie omdat een aantal subsidie krijgen. Ze voelen zich niet benadeeld, ze willen ook geld.

 3. Wat een raar artikel alweer zeg, natuurlijk sporen de politici niet. Wees gewoon politiek atheïst. Verwerp gewoon alle uitspraken van die gasten en hun propaganda en trek lekker je eigen plan uit. Politiek is niks meer dan het in praktijk brengen van het monetaire systeem en daarmee mensen leegroven. Is het nou nog steeds niet helder? Er IS geen democratie!

Comments are closed.