Links heeft altijd wel een crimineel zwendeltje lopen waarmee staatssubsidies kunnen worden gezogen uit de werkenden onder ons en staatsdwang uitgeoefend kan worden over die werkenden.

Zo hebben we de dreiging van nieuwe ijstijd in de jaren 70 gehad, later de zure regen die er nooit is geweest en het gat in de ozonlaag dat uiteindelijk een natuurlijk verschijnsel bleek dat er altijd al was maar waarvan aan de linkerkant nogal eens geclaimd wordt dat het door de genomen overheidsmaatregelen in de jaren 90 is gedicht.

Zo zou men ook kunnen stellen dat de zon iedere dag opkomt vanwege overheidsmaatregelen, dat is net zo geloofwaardig al zou het mij niet echt verbazen als orthodox linkse geesten dit echt zouden geloven, in het kader van de almacht en de alwijsheid van de Goddelijke Staat en haar profeet de heilige Wouter.

Ieder links zwendeltje wordt uiteindelijk door de rechtse waarheid ingehaald, we zien hoe snel momenteel de complete broeikaswaanzin wordt opgedoekt, op de typische manier waarop alle socialistische illusies zichzelf opruimen, van het ene moment op het andere.

Een mooi voorbeeld hiervan is de ondergang van Ceaucescu in 1989: het ene moment stond Nicolae nog op zijn balkon te Boekarest te oreren tegen een menigte van honderdduizenden verplicht juichende Roemenen en het andere moment, binnen een paar minuten begon die menigte te joelen en was het de kogel voor Nico & vrouwtje Elena.

Ook het socialisme in compleet Oost-Europa is binnen een paar weken van onaantastbaar naar niet-bestaand gegaan.

Het probleem is dat in dit soort gevallen de kop van zo’n socialistische monstruositeit afgehakt wordt maar wat daaronder zit, de gehaaide meelopers aan onopvallende subtop gewoon blijft zitten en heel snel de nieuwe structuren weet te infecteren. In de voormalige Sovjet Unie werden voormalige socialistische partijapparatsjiks ineens aanhangers van het kapitalisme en velen werden erg rijk.

Het Nederlandse actiewezen was in de jaren 60 bezig om Vietnam en Cambodja te bevrijden en toen die eenmaal vrij waren onder een moordende communistische dictatuur met miljoenen doden is men geruisloos overgegaan op het bevrijden van zuidelijk Afrika.

Rhodesie, Angola, Mozambique, en uiteindelijk Zuid-Afrika zelf zijn intussen bevrijd, gebieden die onder de oude structuren gewoon uiterst welvarend waren zijn intussen tot de bedelstaf bevrijd, inclusief de tientallen jaren durende burgeroorlogen en de miljoenen doden maar onschuldige dooien hebben de linkse pret nooit kunnen drukken.

Hierna is het hele gesubsidieerde zaakje efficiënt omgeschakeld op het milieu met genoemde zure regen, ozongat en de broeikaswaanzin die nu op zijn laatste benen loopt, evenals het regime hier in de huidige vorm: we gaan zeer binnenkort een geheel nieuwe interessante wereld tegemoet en je ziet al wat mensen de bakens verzetten: Diederik Samson is een mooi voorbeeld van de niet al te opvallende substop die zich alvast positioneert voor het nieuwe regime, net als zo’n Voorhoeve die zich naast zijn VVD-lidmaatschap bij D66 heeft aangesloten en nu twee loten heeft in de toekomstige baantjesloterij.

Ik voorspel ook hele colonnes beroepssocialisten die geruisloos van de zinkende PvdA naar de opgaande PVV zullen verkassen, op zoek naar een lucratief staatsbaantje.

Ik voorzie overigens dat de volgende linkse zwendel de vernietigende inslag van een meteoriet zal zijn en de overheden honderden miljarden gaan pompen in het beschermen van de aarde daartegen.

De linkse show must go on, next please.

5 REACTIES

 1. Op deze manier wordt er een illusie in stand gehouden dat er zoiets bestaat als links en rechts.
  Er is geen links of rechts. Er is ook nooit kapitalisme geweest (sowieso nooit buiten de USA).

  Er zijn alleen mensen die dwang en geweld propageren om maatschappelijke problemen op te lossen.

  Daarnaast heb je mensen, waaronder ik mezelf acht, die deze problemen zonder dwang en geweld denken op te kunnen lossen.

  Je kunt dus rücksichtslos de hele statelijke kliek in de 1e vetgedrukte groep gooien.
  Alles wat onder een politiek kleurtje de ene mens wil onderdrukken ten faveure van de ander en er zelf het meest bij profiteert.
  Parasieten, leeches. Verachtelijke mensen.
  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 2. @Liberty 5-3000 [1]:

  “Er zijn alleen mensen die dwang en geweld propageren om maatschappelijke problemen op te lossen.

  Ja dit omvat de hele kliek.
  Je zit alleen met een gangbaar spraakgebruik met vage termen waarbij zowat niemand een exacte definitie kan geven:
  Stalin is “links” ?? Hitler is “rechts”??
  En de rest van de politici zitten daar ergens tussen??

  Jan [5] reageerde op deze reactie.

 3. @Hub Jongen [4]:
  Hitler was een rasechte socialist. Pas na WO2 is hij door zijn toenmalige en tegenwoordige collega’s ‘rechts’ genoemd. Als je het programma van de NSDAP naast dat van de PvdA legt zie je weinig verschil.

Comments are closed.