Dit wordt onthuld in een artikel van EUobserver.
Daarvan geeft alleen José Barroso er 700.000 euro uit! Dit is nog los van de topsalarissen van die jongens en meisjes en hun staven.

Alles alleen maar voor uw voordeel omdat u in de EU zit! En och, op de miljardenbestedingen maakt het toch niet zoveel uit.
DE vraag blijft: “Hoe komt u uit die EU?”

5 REACTIES

 1. Barroso, de oude Maoist. Iedereen is gelijk, maar sommigen zijn alleen net íets gelijker.

 2. Word je toch kots misselijk van als je die kop stuk al leest. Tijd voor een revolutie!!! Macht aan het volk.

 3. “Hoe komt u uit die EU?”

  Zoals ik al eerder zei: zodra de Euro uiteen is gevallen.

  Kan even duren, maar het komt.

  Dan nog alleen even zorgen, dat “we ons” niet weer op laten schepen met die debielen in Den Haag met hun achterlijke wetjes en regeltjes, en hoppa klaar is Kees.

  Het zaakje loopt vanzelf vast, hoeven “we” niks aan te doen. Komt goed.

 4. Daar moet je een echte middenstander aanzetten, die kennen de klappen van de zweep, die lui die daar zitten kunnen alleen boeren en interessant doen!

 5. Als eenling zelfdenkend wezen was mijn beeld van deze wereld al een stuk verwrongen staal maar dor alle info op en buiten deze site met elkaar te combineren weet je gewoon dat er wereldwijd een situatie is ontstaan die op scherp is gezet.Overheden weten niet meer op welke wijze het tij van het bankroet moeten keren en voeren de belastingen net als in de oudheid enorm op.Maar zoals de geschiedenis ons heeft geleerd zit daar een bovengrens aan.Als je als overheid dat laatste korstje brood en stukje vrijheid nog wil roven ontstaat er een instinctief verzet.De mogelijk laatste seconden van het leven van een prooi maakt van de zwakste al is het maar voor even een geduchte tegenstander.Karst T heeft heel onverwacht ondanks al de afschuw heel wat reacties losgemaakt.Veel mensen staan er niet bij stil dat die afgrijselijke gebeurtenis het verzet in werking heeft gesteld.

  Alle privacy beperkingen zijn reeds jaren verdwenen maar de uitwerking daarvan ondervinden we nu pas.Alle reacties op deze site worden in beeld gebracht net als de reacties omtrent de rellen in Culemborg.Veel mensen reageren met een fake email adres maar beseffen niet dat het IP adres ze toch wel zichtbaar maakt.Maar het geeft duidelijk aan dat men zich bewust is van big brother in onze pc en telefonie.We zijn immers niet voor niets TAB land nummer UNO.

  Maar deze sterke onderstroom laat zich niet beteugelen door een intell delta werk van de overheid.Het vogeltje leek jarenlang genoegen te nemen met een beetje zaad en water in ruil voor zijn vrijheid.De hoeveelheid eten en drinken werden steeds minder waardoor de drang naar zelfbeschikking steeds groter werd.Het deurtje stond al jaren op een kier maar nu zijn veel wereldburgers onder invloed van de onthulde leugens over klimaat,irak etc er aan toe om weer uit te vliegen.
  Oude wereldmachten zijn bankroet en nieuwe wereldmachten als china , india eisen hun plaats op.

  De re-all van Toyota en honda lijkt een beetje als een sabotage actie om andere noodleidende auto-merken weer aan marktaandeel te laten winnen.

  Tel alle lopende spanningen bij elkaar op en je beseft dat er een enorme vulkaan uitbarsting gaat komen op allerlei fronten

Comments are closed.