De PvdA heeft weinig aantrekkingskracht meer voor de doorsnee Nederlander maar is wel de partij waar het overgrote deel van de hier aanwezige laaggeschoolde Islamitische vreemdelingen op stemt.

De PvdA is er daarom uit puur lijfsbehoud volledig op gericht om deze Islamitische achterban zoveel mogelijk te bedienen met uitkeringen, subsidies en overheidsbescherming van hun culturele eisen en wensen zoals het door de staat onderdrukken en vervolgen van iedere kritiek op dat ideeëngoed.

Een belangrijk gegeven in de Islam is dat gebied dat eenmaal Islamitisch is geweest dat ook voor altijd moet blijven. Afghanistan is zo’n gebied en Moslims in het algemeen en zeker zij die hier aanwezig zijn zien niet graag dat daar Westerse, dus in hun ogen Christelijke legers op mede-islamieten schieten, dit wordt in die kringen gezien als een nieuwe kruistocht tegen de Islam.

De reden dan de PvdA nu zo fel tegen verlenging van de militaire aanwezigheid in Afghanistan ageert heeft mijns inziens zuiver te maken met de komende verkiezingen: de PvdA beseft dat verlenging niet in goede aarde zou vallen en is dus tegen om deze achterban te paaien.

Overigens vissen de overige extreemlinkse partijen, GL en SP, in precies hetzelfde troebele kiezerswater van laaggeschoolde Islamitische buitenlanders en zijn om diezelfde reden ook tegen verlenging, ze zijn echter nog wat minder succesvol in het aantrekken van deze kiezers omdat de PvdA breder en meer aan de macht is op alle niveau’s en daardoor beter is staat is om aan de financiële en culturele wensen van deze achterban te voldoen.

14 REACTIES

 1. Qua Afghanistanbeleid sta ik wel achter de linkse standpunten.
  Wij hebben daar niks te zoeken en het beleid daar is puur gericht op geopolitiek machtsbehoud.
  Vrijheid,welvaart en democratie brengen en meer van dat soort leugens zijn er puur om het morele gelijk en daarmee de publieke opinie achter je te krijgen.
  Sinds wanneer geeft een politicus om het welzijn van een individuele burger?

  Maar nou het binnenlands beleid! De soevereiniteit van dat land respecteren wil zeggen dat je hier ook niet accepteert dat je je eigen soevereiniteit te grabbel gooit aan de baardjurken.
  En daar zijn die dhimmies aan de linkerzijde weer wel mee bezig!

  Alles voor de islamitsche kiezer schijnbaar. De toekomst van je eigen kinderen in de weegschaal leggen voor het pluche. Hoe egoistisch kun je zijn! Zelfs verkiezingsposters in het turks of arabisch want waarom zou je van deze mensen verwachten dat ze willen slagen in deze samenleving? Een stem is een stem en het maakt niet uit of ie van een geslaagde ondernemer of van een analfabetische uitkeringstrekker uit het riffgebergte komt.

  Wilders had hier natuurlijk een masterlijke uitspraak over;

  “Jij stemmen Wouter Bos, hij jou geven uitkering”.

  Geriducaliseerd door links maar o zo waar!

 2. Tja, als de islamiten besluiten om hun superieure cultuur onder het mom van democratie aan ons op te dringen, kan ik me niet voorstellen dat wij Nederlanders staan te juichen.

  Andersom kan ik me dat ook heel goed voorstellen. Dus wegwezen daar, iedereen is daar terrorist en/of burger. Of is het de bedoeling dat de Afghanen over een jaar, wanneer we alweer een missie tot een goed einde hebben gebracht (utopia) zij spontaan zich bekeren tot ons superieure christelijk geloof.

  Deze missie kost ongelooflijk veel geld en lost geen enkel probleem op, behalve wellicht voor Amerikaanse bedrijven contracten voor grond en hulpstoffen.

  En het CDA krijgt altijd haar zin, dus een stem op welke partij is een stem voor het CDA. Hier doen zelfs Wilders en Rutte niets aan.

  Vanwaar al die belangstelling voor de PvdA?

 3. De verwachting is juist, dat er deze keer minder allochtonen en veel minder allochtoonse jongeren zullen gaan stemmen.

  En ook minder op de PvdA, want die partij heeft hen teleurgesteld. Ook stemmen veel immigranten niet meer op de PvdA omdat ze de bijnaam (Partij van de Allochtonen) stigmatiserend vinden.

  Allochtoonse kiezers geven nu blijkbaar de voorkeur aan GL, CDA en VVD.

  Het CDA heeft altijd al het leeuwendeel van de islamitische kiezers getrokken, want die schijnen niet veel te zien in de diverse islamitische partijen die er inmiddels bestaan (ja, die mensen zijn zo gek nog niet want die kennen hun landgenoten 😉

  ===
  http://www.nu.nl/raadsverkiezingen/2186735/lage-opkomst-allochtonen-verwacht.html
  http://www.nu.nl/raadsverkiezingen/2187739/pvda-verliest-allochtone-kiezers.html

 4. Je vergeet Danen’66 nog… Die hebben niet alleen de Turkse posters van de PvdA overgenomen, maar ook een groot deel van het PvdA verkiezingsprogramma geplagiëerd.

  Ben je Bos kwijt, krijg je Pechtold. Van de regen in de drup…

  Qua Afghanistan heeft Bos nu wel eens gewoon gelijk. Alleen de argumentatie is wat hypocriet: Dat hebben we de kiezers beloofd, dus dat zijn we ze schuldig. En dat van iemand die ALLE verkiezingsbeloften uit 2006 heeft gebroken…

  Trouwens, in 2009 heeft Middelkoop al verklaard weg te gaan, en niet te verplaatsen. Want dan kun je net zo goed gewoon blijven. Het gaat dus weer over het spelen van het braafste jongetje uit de klas…
  Sigmund [5] reageerde op deze reactie.

 5. Hee, Wladi, long time no read 🙂

  Doe jij deze keer nog wat in Heiloo?

 6. Wat voorspelbaar dat we het weer toeschrijven aan de moslims.

  Maar stel uzelf eens eerst de vraag of al die militairen ook op uitzending zouden willen als ze dat voor hun normale salaris moesten doen.

  Het hele mooie verhaal dat wij wat voor de bevolking doen is toch enkel maar voor de publieke opinie bestemd zodat men van de extra inkomsten die mooie motor,auto of huis kan kopen.

  Ja ik was er ook en inderdaad in eerste instantie was ik er voor het geld en als prettige bijkomstigheid kon je er ook echt aan opbouw doen al waren voor het merendeel van het materiaal aangewezen op giften van onze duitse en belgische collega´s.

  Maar hoe leg je toch al die verhalen van militairen uit dat de de lokale bevolking belachelijk maken door balonnen uit te delen met daarop geschreven ik ben een eikel,ik spoor niet en dat vervolgens fotograferen voor later.

  Diezelfde acties hebben we in de tijd van de Knil gezien.Oortjes rijgen ging een stuk verder maar men is nooit aangeklaagd.

  Maar welke politieke partij is dan nog wel betrouwbaar.Ik hoor in de verte iemand PVV roepen.Maar als een partij zich door in dit geval Israel laat betalen en influisteren wat heeft dat dan nog te maken met vrijheden.

  Jezelf voor andermans karretje spannen is wat Wilders heel goed kan.Hoe harder hij schreeuwt hoe meer mensen er met oogkleppen achter hem aanlopen als de man van Hamelen.

  Maar inderdaad met een beetje goede of kwade hulp zijn we verlost van dit soort achterkamertjes politiek en zal er na een korte maar hevige strijd iets nieuws ontstaan wat weer jaren voort kan.

  Tony [8] reageerde op deze reactie.

 7. @paul moezel [7]:

  Maar inderdaad met een beetje goede of kwade hulp zijn we verlost van dit soort achterkamertjes politiek en zal er na een korte maar hevige strijd iets nieuws ontstaan wat weer jaren voort kan.

  Hoezo “weer”?
  Lijkt me een pleidooi voor ‘business as usual’.

  Dat geleuter over de connectie Wilders/Israel is overigens volstrekt onbetekenent. Typisch gevalletje “enige Joodse staatje” eruit pikken in een zee van Islamitische onderdrukkingshellen.
  En het komt dan ook niet voor niets weer van iemand die tegelijkertijd klaagt dat iets weer ~heel zielig~ aan moslims wordt toegeschreven. De arme, onderdrukte schaapjes. Alsof er een bevolkingsgroep te vinden is die de afgelopen 40 jaar nog MEER is gepamperd en geassisteerd door vrijwel het gehele politieke apparaat. Tot aan verkiezingsposter in eigen taal toe, want stel je voor dat je in 40 jaar tijd weet hoe je “socialisme” kunt spellen in het Nederlands.

  Wilders heeft zich eerder definitief gedisqualificeerd door zo opzichtig opgewonden te raken van het pluche dat hij datgene waar zijn populariteit op drijft (islamisering) best wil uitverhandelen voor een stukje Haagse macht.
  Behalve dat AOW verhaal dan, want je bent nu eenmaal rechts en tegen de linkse kerk of niet.
  (En zijn aanbidders maar excuses maken in de reaguurvakjes van de Telegraaf en Elsevier, als ware bewijzen dat ieder volk de overheid krijgt die het verdient)

  Wat dat betreft begrijp ik de animositeit van de andere partijen niet. Wilders past perfect tussen de 149 andere bedriegers. Waar is de eer onder de dieven gebleven?

  Zal wel “valse dichotomie” zijn. Kiezers moeten immers iets te kiezen hebben. Ze zullen eens gaan denken dat ze zowel linksom als rechtsom belazerd worden.

 8. Israel is niet zomaar een staatje de MOSSAD kan als ze het wil precies weten hoeveel haartjes jij in je onderbroek verbergd.
  Het is dan ook raar dat de Israelische maffia wijdt verbreid zijn diensten aanbied of oplegd.

  Anders wordt het als je dit soort groepen schaart onder de werktroepen van de MOSSAD en de rest van het Zionisme.

  In het verleden heeft het Zionisme openlijk gebruik gemaakt van Criminele activiteiten om haar doen en laten mee te financieren.Nee helaas het is geen onzin maar dat moet je zelf maar even opzoeken als je een onderbouwing wil hebben.Oke een van d egroepen was Lechi en die andere moet je zelf maar even opzoeken.

  Maar even over jullie grote held Wilders.Als hij morgen de absolute meerderheid van de stemmen zou krijgen en hij zou met de PVV compleet de dienst uit kunnen maken dan hebben we nog diezelfde avond een KRISTALNACHT aan ons broek en binnen een week zitten we op BALKAN niveau.

  Als deze man gaat regeren zoals hij zich tot nu toe heeft uitgelaten dan is er geen land meer om trots op te zijn maar zitten we binnen de kortse keren geknield op een weiland bij onze in de burger oorlog van 2010 omgekomen familie,vrienden en kennissen.

  Maar even over het gevaar van die ISLAM.
  Je kan rustig stellen dat alle uitgevoerde aanslagen van de laatste 20 jaar gecontrollerd hebben plaatsgevonden.

  Het maakt niet uit of je links of rechts draaiend bent je moet erkennen dat alle daders reeds lange tijd bekend waren,gevolgd werden en vaak zichzelf min of meer als informant gedroegen om vooral te waarschuwen voor die andere in de groep.

  Neem het voorbeeld van de HOFSTADGROEP.Ieder lid heeft ver voor het actieve gevaar belastende verklaringen afgelegd.Ieder van hen was dus als informant bruikbaar.Maar als de hele groep zoals bij RARA uit informanten bestaat gaat het in werkelijkheid toch om staatterreur.

  En dan komen we weer uit op de situatie dat WILDERS kans maakt om te winnen.Er zal vanzelf iets of iemand gevonden worden om dat tij te keren.Een koninkrijk van een verdeeld volk is niet levensvatbaar.De monarchie laat zich niet verdringen.In het verleden heeft die stille kracht en macht haar werk achter de schermen gedaan van Oltmans tot FRED SPIJKERS met de AP-23 mijnen via ontstekers op het terrein van S.E Fireworks te ENSCHEDE.

  Maar wat dacht u van de nederlandse COUP IN SURINAME onder leiding van KOLONEL VALK.Nee hij was niet de enige in het spel van de schimmen de coupplegers waren immers speciaal in nederland opgeleid.

  Maar collectief geheugenverlies is waarschijnlijk toe te schrijven aan het succes van goede tijden,slechte tijden.
  CONSUMPTIE TV gaat niet over inhoud maar met een leeg hoofd onzinnige informatie tot je nemen.

  En AFGHANISTAN ach de meeste militairen zitten er in de eerste plaats voor het geld net als ik 3x.Als je ze die extra vergoeding afneemt willen ze vandaag nog allemaal naar huis en hoor je ze niet over de bevolking helpen.Maar ja voor de kamera staat dat niet zo goed en je ouders willen graag een held in je zien ook als dat in de vorm van een nl vlag terug komt.

  En als RECHTS nu eerst eens erkend dat zijn nou juist degene zijn die de ware intergratie dwarsbomen dan zijn we al een stuk verder.

  Want wat doet u als rechtse rakker om de intergratie te bevorderen.Ja u mag online reageren,graag zelfs maar wees wel eerlijk en kom niet met verhalen die niets meer met werkelijke feiten en omstandigheden te maken hebben.Kom eens met verhalen uit de eigen omgeving hoe u de intergratie tot een succes denkt te maken.

  En zwammen over links heeft geen pas en zeuren over socialisme raakt wal nog kant nu zelfs de VVD´ers compensatie van de staat willen hebben omdat ze op het verkeerde beurs-paard gewed hebben

  Wladimir van Kiel [10] reageerde op deze reactie.
  Tony [11] reageerde op deze reactie.

 9. @paul moezel [9]: ik doe als uiterst rechtse rakker absoluut helemaal niks aan integratiebevordering, waarom zou ik ? Ik ben al helemaal geïntegreerd en het lijkt mij dat degenen die het probleem hebben dat moeten oplossen, niet degenen die het probleem niet hebben. Wat heb ik met die mensen te maken, ik ga er niet mee om en ik heb ze niet gevraagd om hier te komen en als zij op een dag zouden besluiten om terug te gaan naar eigen land dan zal ik mijn verdriet daarover wel in de hand kunnen houden, denk ik.

  Sterker nog, ik heb 6 jaar geleden mijn twee kleinsten naar een andere school gestuurd omdat op hun oude school naar mijn mening iets teveel hoofddoekkies begonnen rond te lopen en daar hoeven mijn kinderen niet mee in aanraking te komen.

 10. @paul moezel [9]:

  Maar even over jullie grote held Wilders.Als hij morgen de absolute meerderheid van de stemmen zou krijgen en hij zou met de PVV compleet de dienst uit kunnen maken dan hebben we nog diezelfde avond een KRISTALNACHT aan ons broek en binnen een week zitten we op BALKAN niveau.

  Bla bla KRISTALNACHT bla bla Hitler bla bla 2e wereldoorlog bla bla onderduiken bla bla.

  Blijft pathetisch om iemand die zich focust op Israel te midden van een zee van Islamitische barbarij, aan de andere kant de 2e wereldoorlog te zien misbruiken om een punt te maken over nota bene dezelfde man die hij ervan verdenkt met Israeliers te heulen.

  En overigens, Wilders is niet mijn “grote held”.
  Het lijkt mij dat iemand die goed kan lezen dat wel had kunnen zien aan mijn reactie.
  Dat ik daarentegen walg van het impliciete anti-semitisme van mensen die klagen over zijn “banden” met Israel is weer een andere zaak.
  Evenals het feit dat ik het met hem in grote lijnen eens ben over de Islam.
  Evenals het feit dat ik de andere politici NOG erger vindt.

  Maar Wilders is een idioot met een grote bek, die verboden als ultieme oplossingen ziet, en die bovendien net zo onbetrouwbaar is als het gaat om zijn standpunten als alle andere politici.
  Ironisch genoeg zou dat iemand als jou deugd moeten doen, want hij heeft zijn keutel over immigratie en islamisering nu al half ingetrokken.

  Die Geert, het is net een echte politicus.
  Kan dus nooit een “held” zijn voor iemand als mij.

  Als deze man gaat regeren zoals hij zich tot nu toe heeft uitgelaten dan is er geen land meer om trots op te zijn maar zitten we binnen de kortse keren geknield op een weiland bij onze in de burger oorlog van 2010 omgekomen familie,vrienden en kennissen.

  Zoals ik al zei: pathetisch.
  Ik zou zeggen, stem braaf op de VolksVereniging Voor Pappen en Nathouden.
  Hoe lang denk je dat het duurt voor die potentiele burgeroorlog voor de deur staat?
  De zoveelste naieveling die Wilders ziet als het probleem, in plaats van het symptoom van een probleem.

  En waarom zou iemand in godsnaam trots zijn op het Nederland van nu?
  Leg me eens uit waarom ik trots moet zijn op een land waar mijn nichtje van 14 twee keer binnen een jaar is mishandeld door een stel Marokkaanse meiden, aangespoord door hun achterlijke mannelijke evenknieën, terwijl iemand die daar op landelijk niveau openlijk schande over durft te spreken wordt vergeleken met types als Hitler?

  Voor types als Alexander Pechtold heeft mijn nichtje slechts last van “rare luchtjes in het portiek”.

  Ondertussen staan de “gematigden” vooraan als het gaat om kritiek op de “extremen” in hun gemeenschap.
  Maar niet heus. Vooral zeuren en janken als er terechte kritiek komt.

  Goh, wat ben ik trots op een multicultureel Nederland.

  Maar even over het gevaar van die ISLAM.
  Je kan rustig stellen dat alle uitgevoerde aanslagen van de laatste 20 jaar gecontrollerd hebben plaatsgevonden.

  Toe maar. DUIZENDEN en DUIZENDEN gecontrolleerde aanslagen door Islamitische extremisten. Van Amerika tot Amsterdam, van Londen tot Madrid, van Marokko tot Turkije, van Israel tot India, van Rusland tot Thailand enzovoorts enzovoorts.
  Of wist je niet dat er sinds 2001 alleen al DUIZENDEN waren in talloze plekken in de wereld?

  Moet je je misschien eerst eens beter informeren.

  Maar goed, wie had het eigenlijk over aanslagen?

  Ik ben libertarier. Ik heb geen aanslagen nodig om tegen een fascistoide, religieuze, totalitaire, homohatende, vrouwenonderdrukkende, wij-en-zij tegenstelling verheerlijkende, afvalligen ter dood veroordelende politieke ideologie te zijn.

  Heb jij aanslagen van neo-nazi’s nodig om tegen het Nazisme te zijn?
  Heb jij acties van de Internationale Socialisten nodig om te weten waar het Stalinisme voor staat?

  Dat is het probleem met multicultisten. Die hemeltergende huichelarij.

  Multiculturalisme staat niet voor “alle culturen zijn gelijk”.
  Multiculturalisme staat voor “alle culturen zijn gelijk, maar niet-Westerse culturen zijn meer gelijk dan Westerse”.

  Vandaar dat het ons met gemak vrij staat het fascisme, nazisme, communisme en het Christendom (en in jouw geval Israel en het zionisme) te vervloeken.
  Maar OH WEE als we de Islam aan dezelfde kritiek en vervloeking onderwerpen.

  Dan zijn we opeens “racistisch, xenofoob, islamofoob, extreem rechts bla bla”

  Dan zijn de aanslagen “gecontrolleerd” en wordt de enige openlijke criticus van de Islam beschuldigd een pion van Israel te zijn.

  Een pion van Israel die uit is op een “KRISTALNACHT” (in hoofdletters natuurlijk)

  Een koninkrijk van een verdeeld volk is niet levensvatbaar.De monarchie laat zich niet verdringen.In het verleden heeft die stille kracht en macht haar werk achter de schermen gedaan van Oltmans tot FRED SPIJKERS met de AP-23 mijnen via ontstekers op het terrein van S.E Fireworks te ENSCHEDE.

  Huh?
  Maak je hier nu een pleidooi voor de monarchie of tegen?

  Maar collectief geheugenverlies is waarschijnlijk toe te schrijven aan het succes van goede tijden,slechte tijden.
  CONSUMPTIE TV gaat niet over inhoud maar met een leeg hoofd onzinnige informatie tot je nemen.

  En dat zegt iemand die met blokletters schrijft dat een overwinning van de pion van Israel nog diezelfde nacht leidt tot KRISTALNACHT, en die zegt dat aanslagen “gecontrolleerd” zijn, alsof onze vriendelijke moslimbroeders alleen jegens het Westen bezig zijn geweest, en dat alleen in de laatste 20 jaar.

  Overigens met ik met je eens dat Goede Tijden, Slechte Tijden voor leeghoofdigen is. Maar die stemmen dan ook massaal op het CDA, PVDA, GROENLINKS, de SP en D66.

  En dat het niet kijken naar die serie niet per se tot realisme en intelligentie leidt moge inmiddels ook duidelijk zijn.

  En AFGHANISTAN ach de meeste militairen zitten er in de eerste plaats voor het geld net als ik 3x.Als je ze die extra vergoeding afneemt willen ze vandaag nog allemaal naar huis en hoor je ze niet over de bevolking helpen.Maar ja voor de kamera staat dat niet zo goed en je ouders willen graag een held in je zien ook als dat in de vorm van een nl vlag terug komt.

  Als je er vanuit gaat dat ik achter die missie sta heb je het goed mis.

  Als die missie iets aantoont is het wel de huichelarij en geestelijke ongezondheid van de politiek.
  In Nederland kunnen moslims leven met “behoud van eigen cultuur” (met alle mogelijke gevolgen en conflicten van dien).
  Ondertussen willen we ze in HUN land vertellen wat er zoal aan die cultuur dient te veranderen.

  En als RECHTS nu eerst eens erkend dat zijn nou juist degene zijn die de ware intergratie dwarsbomen dan zijn we al een stuk verder.

  Dus RECHTS vertelt allochtonen om zich in lappen te wikkelen, continu te mekkeren als ze hun zin niet krijgen, hun vervloekte religieuze dictaat proberen aan anderen op te dringen, homo’s in elkaar te timmeren, te rellen zodra een schoft wordt gearresteerd, en te weigeren de taal te leren?

  Toe maar.
  Weet je eigenlijk wel wat integratie betekent?

  Je zou bijna gaan denken dat na decennialange politiek correcte terreur, multiculturalisme als geloof, en massaimmigratie, die integratie inmiddels wel een gigantische success story zou zijn.

  Ziedaar de definitie van “integratie” van Paul Moezel: ALLES waarvan kritiek door “rechtsen” kan worden tegen gehouden, zelfs als het niets is.

  Want waarom denk je anders dat die kritiek er is?
  Omdat na 30-40 jaar bijna kritiekloos multiculturalisme die integratie zo geweldig is geslaagd?

  En ja beschuldigt anderen van leeghoofdigheid?

  Want wat doet u als rechtse rakker om de intergratie te bevorderen.

  Helemaal niets. Ik ben namelijk niet degene die naar Nederland is gekomen als immigrant. Ik heb niet de taak, niet de plicht en niet de zin om integratie te bevorderen. Zoals Wladimir terecht stelt.

  Als ik naar Amerika verhuis zou ik wel verdomd veel LEF en arrogantie moeten hebben als ik vind dat Amerikanen de verplichting zouden hebben om mijn aanpassing aan hun land te stimuleren.

  Eerlijk gezegd interesseert het me ook helemaal niets of moslims Nederlands spreken of boerenkool met worst eten of het Wilhelmus zingen.
  Ik ben ook helemaal niet “trots” op mijn nationaliteit of cultuur, want trots op iets waar je zelf niet verantwoordelijk voor bent of een keuze in had is voor domoren die niet zelfstandig kunnen denken.
  Daarom zie ik het koningshuis als een wangedrocht.
  Die typisch nationalistische onzin is aan mij helemaal niet besteedt.

  Persoonlijke (en dus niet groepsgebonden) vrijheid en veiligheid interesseren me daarentegen wel.

  Het enige dat me interesseert is dat ze hun cultuur of geloof niet aan anderen OPDRINGEN, noch anderen lastig vallen met wangedrag. Dat ze niet grootschalig uit een ruif vreten met geld dat mij door de overheid afhandig is gemaakt, terwijl ze me tegelijkertijd als een ongelovige hond zien.

  Dat ze geen Islamitische klaverjas clubjes voor vrouwen in de overgang vormen, of een “darten met ooglap op” multiculturele vereniging voor Islamitische mannen, omdat die in aanmerking komen voor soepsidie, dankzij de partij van de allochtonen.

  Dat ze, om een lang verhaal kort te maken, niet zorgen dat mensen met angst over straat lopen, niet hoeven te horen dat ze hoeren zijn of ongelovig tuig dat zal branden in de hel, of dat ze van de hoogste toren gemieterd moeten worden. Dat ze niet-moslims niet vertellen wat ze WEL of NIET mogen denken of zeggen, over hun heilige geloof of wat dan ook.
  Dat ze niet continu zo lopen ze zeuren en mekkeren als ze hun zin niet krijgen en niet het respect krijgen dat ze EISEN, zelfs als ze het niet hebben verdiend.
  Dat ze niet EISEN dat halal voedsel wordt geserveerd, maar zelf dat gat in de markt dan maar vullen.
  Dat ze, als een crimineel stuk tuig uit hun gemeenschap terecht wordt gearresteerd, niet een hele buurt in lichter laaie zetten.

  Ik kan waarschijnlijk een hele waslijst opnoemen, maar ik heb denk ik mijn globale punt wel gemaakt.

  P.S. Ik ben inderdaad een rechtse rakker, maar niet vanwege mijn mening over de Islam of multiculturalisme. Wat die onderwerpen betreft ben ik gewoon een echte PROGRESSIEF, in tegenstelling tot de verraders van links (met dank aan Carel Brendel)

  Oscar [12] reageerde op deze reactie.

 11. @Tony [11]:

  Heerlijke reactie.

  Klein puntje ter aanvulling.

  Je schrijft: “Heb jij acties van de Internationale Socialisten nodig om te weten waar het Stalinisme voor staat?”

  De Internationale Socialisten zijn Trotskisten. Maar Trotski was natuurlijk eveneens een massamoordenaar die er niet voor terugschrok de gehele bevolking (mannen, vrouwen en kinderen) van dorpen in een vlammenzee te laten opkomen en degenen die aan levende verbranding probeerden te ontkomen zonder pardon dood te laten schieten. Een bijzonder wrede moordenaar die de hele wereld in een communistische slavenstaat wou veranderen.

  Tony [13] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.