John Stossel laat zien waar het om draait in de Joenaaitzesteeds.

Het gaat niet om het bedrijf dat de beste spullen tegen de laagste prijs maakt, neen, het gaat om het bedrijf dat de beste connecties heeft met de overheid.

We zien dit soort verschijnselen ook steeds sterker worden in Pleuropa. Degenen die niet op een uitkeringshoutje bijten en nog het geluk hebben bij een bedrijf te werken, worden linksom of rechtsom gesoepsidieerd door de overheid. Is het niet door de Pleuropese overheid, dan wel door de nationale- of de provinciale overheid, desnoods via fascistische instellingen als de BOM etc. En dan hebben we natuurlijk nog de “aanbestedingen” voor openbare werken, en ga zo maar door.

[HTML1]

Hub vraagt zich af hoe we uit Pleuropa komen. Dat weet ik ondertussen, gewoon afwachten. Hoe komen we van deze ellende af ? Ook maar gewoon afwachten ?

4 REACTIES

  1. Ouderwets nepotisme in een nieuw jasje gestopt. Er is inderdaad wat ’tjeeenzjjj’ in Washington. Bush steunde andere bedrijven. Alleen Blackwater en de banksters lijken boven de partijen te staan.

    Inderdaad. Het aardige van het EU lidmaatschap is dat het nu min of meer onlosmakelijk is verbonden met deelname aan de Eurozone. Dus als een land uit de Euro moet stappen dan is dat land ook van die unie verlost. En van die dikke varkens in Brussel die zich volvreten van je belastingcenten.

  2. als ik het nieuws zo her en der goed gevolgd heb dan duurt het niet lang meer en er is geen europa meer voor de zomer.

  3. Hier is het niet anders dan in amerika, de kliek die hand boven het hoofd gehouden wordt door de overheid. De anderen kunnen het schudden, want die hebben verkeerd bloed in hun aderen en worden geboycot.

Comments are closed.