Een ding wat je vaak aantreft bij Etatisten is een enorm gebrek aan nieuwsgierigheid. Dat is niet menselijk. Dat is heel langzaam gecultiveerd. Waarom het waanzinnig  is dat experts betogen dat Obama niets voor elkaar krijgt omdat het electoraat zooo stom is!

[HTML1]bronnen:

4 REACTIES

 1. @arob [1]:
  Kunt u dat eens uitleggen?
  Ik zie namelijk totaal geen overeenkomst, behalve dat beiden hun filmpjes via Youtube aanbieden.
  Dat kan liggen aan mijn denkbeelden en dan hoop ik dat u mij mijn fouten laat inzien.

 2. @arob [1]:

  Elke keer als ik mijn telefoon gebruik dan imiteer ik Alexander Graham Bell. 🙂

  Ik vind wat Molyneux doet inderdaad goedkoop. 18 minuten zendtijd op een nationaal TV-station kost bakken met geld en via deze filmpjes kan Molyneux op een manier die goedkoop is heel veel mensen die Engels kunnen verstaan bereiken, overal ter wereld.

  Trouwens, Molyneux heeft een erg prettig stemgeluid. Komt wellicht ook omdat hij niet uit de Verenigde Staten maar uit Canada komt. Ik luister graag naar zijn podcasts.

  Liberty 5-3000 [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Oscar [3]:
  psst. Hij komt oorspronkelijk niet uit Canada, maar uit de UK. Vandaar het voor Amerikaanse begrippen wat britse accent.

  Maar on-topic.
  De 1e reactie slaat de spijker op zijn kop. Er is heel wat mis met educatie in deze wereld.

Comments are closed.