====================================================================

Het nieuws-bericht vorige week dat de Ministers Hirsch Ballin (Justitie, CDA) en Ter Horst (Binnenlandse Zaken, PvdA) een wetswijziging willen doorvoeren waardoor de politie kentekens die met camera’s zijn vastgelegd tien dagen kunnen bewaren ‘om verdachten van strafbare feiten op te sporen’…

(Ze reageren daarmee op een kritisch rapport van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) omdat de politiekorpsen Rotterdam-Rijnmond en IJsselland in strijd met de wet ALLE registreerde kentekens, ook van automobilisten die niet in politiebestanden voorkomen, 120 respectievelijk 10 dagen bewaren…)
Bron: http://nos.nl/artikel/132622-wetswijziging-scannen-kentekens.html

Laat zien dat de politie zich dus niet eens aan de wet houdt en dat Ministers erg snel wetswijzigingen doorvoeren als dat de politie zo uitkomt… en wij er dus absoluut niet op kunnen vertrouwen dat het BigBrother Sateliet-GPS-kasje (Kilometerheffing) in de auto niet constant onze weg zal registreren en opslaan!

Ingezonden door Paul E

5 REACTIES

 1. @peter [1]: Goed gezien, dat van die “wetten” uit het verleden! Klik op de grote blauwe letters van http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=10361
  Daarna kun je via een zeer vlot geschreven PDF kennismaken met een van 1 jan 1941 daterende verordening die vandaag de dag nog in werking is, na een paar “aanpassingen”.
  Wat die kilometerheffing cq dat bewaren van kentekens(nota ben ook die van mensen die niets op hun geweten hebben!)betreft, is de volgende webinfo duidelijk genoeg.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=10530

 2. Het is toch iedere keer weer een schok te realiseren dat in dit land geen enkele wet de burger beschermt.

  Ook als je in handen valt van het medische circuit en je komt er beschadigd uit, heb je geen enkel recht van spreken.

  Dieptriest, dit land.

  Maik [5] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.