Via  “eropuit vernamen we dat de planeet Pluto “roder” wordt. Dat moet wel de schuld van de mens zijn.

Nu de menselijke schuld voor de opwarming van de aarde steeds twijfelachtiger wordt, zou de bescherming van Pluto wel eens een nieuwe taak voor de Cramers en de Samsons kunnen zijn. Want verbeeld je dat Pluto TE rood wordt!!
Zie interessamte NASA Artikel

4 REACTIES

  1. Door die marsrobot natuurlijk, we hadden nooit in moeten grijpen in de natuurlijke gang van zaken, daardoor is he misgegaan.
    Ik denk dat die hele gedachtengang van ‘het is misgegaan door menselijke interventies’ in werkelijk een projectie is. ‘Ik ben misgegaan door de interventies van mijn ouders en leraren van de staatsindoctrinatiecentra’

  2. Het “rood” worden van Pluto komt van van het CO2 welke uit onze dampkring ontsnapt…….

Comments are closed.