Congresman Ron Paul won de verkiezing op de jaarlijkse Conservative Political Action Conference op 20 februari j.l. ruim voor anderen, waaronder Mitt Romney en Sarah Palin.

Dat de CPAC organisatie daar zelf niet helemaal gelukkig mee is, moge blijken uit de frontpagina van hun website (KLIK), waar namen op prijken van mensen die nauw verbonden zijn met de Bush-clan, zoals Cheney, Gingrich, en Rubio, die in de race is om in de voetstappen van Jeb Bush te treden. De oorlogszuchtige neocons waren ruim vertegenwoordigd, kortom. Het gekerm uit die hoek kun je in het Land waar de Leugen Regeert horen als het ware.

Interview op Fox Neocon News:

[HTML1]

Paul z’n toespraak op CPAC:

[HTML2]

Hier Sam Stein van de progressivistische Huffington Post over de stemming, en hier is het AP verslag van Washington Post.

Hier de DailyCommunist – sorry DailyKos die minder onvriendelijk zijn dan de neocon voetvegen.

En nog meer en nog meer en nog meer en nog meer.

Kortom: Ron Paul zaagt rustig verder aan de stoelpoten van het anti-vrijheids-establishment.

Nu ik het toch over Ron Paul heb, kan dit er ook nog wel bij:

[HTML3]

Ron Paul 2012 ??

Hattip LewRockwell.com.

EDIT Politico.com wil weten wie er gewonnen ZOU MOETEN HEBBEN. Je kunt rechts onderin stemmen. De stand is 60% voor Paul. Sorry, 61%.

EDIT 2: verslag is hier te lezen.

3 REACTIES

  1. @Seneca [1]: Bedankt voor die tip. Heb de uitzending net bekeken online. Ik vond het einde wel bizar, waar ze de uitslag toonden, en er verdacht veel boe geroep in de zaal ontstond.
    Het stukje staat ook hier:
    http://www.youtube.com/watch?v=vVxsjfZ4Sg0

    2012.. We’ll see. Dat is nog veraf en ondertussen kan er erg veel gebeuren.

  2. Hopelijk doet Ron Paul het erg goed in de VS de komende jaren. Dat is voor Libertariers in Nederland de beste kans dat het grote publiek in aanraking komt met het Libertarisme.

Comments are closed.