Goed voorbeeld doet volgen. Na de recente aankondiging van Kameel Eurolinks op te zullen stappen kan vandaag, 12 maart 2010, alweer van een nieuwe blijde tijding kond worden gedaan:  PVDA-leider Wouter Bos vertrekt en zal worden opgevolgd door minttheedrinker Job Cohen.

Oscar

41 REACTIES

 1. nu de rest van de politici nog, verkopen we het parlement aan een productief privaat bedrijf en iedereen is blij.

 2. WIE VOLGT??
  Om hen te “volgen” zijn er nog heel wat kandidaten. Maar hoe zit het met kandidaten om hen “op te volgen?”

  Wel, in het Haagse reservoir zitten genoeg politici die al hun kansen aan het uitrekenen zijn. Maar of er personen tussen zitten waarvan we een verbetering kunnen verwachten, heb ik grote twijfel. Een voortgaande drang naar collectivisme schijnen ze allemaal te hebben.

  Libertariers kunnen nog hard werken om het respect voor de individuele mens weer tot een geaccepteerd ideaal te brengen.

 3. wat worden we verwend de laatste tijd, wat een cadeaus het lijkt wel kerstmis. De regering gevallen, Wilders heeft het goed gedaan in Den Haag en Almere, Bos vervangen door Cohen (wie stemt daar nu op ?), Balkende weer lijsttrekker (wie gaat daarop stemmen?) Kant weg, Eurlings weg en als toetje Van Mierlo afgepeigerd.

  Mooier kan het niet worden.

  Ik vraag mij trouwens af of de allochtone achterban van de PvdA er geen moeite mee zal hebben op de Israëliet Job Cohen te stemmen al heb ik ergens gelezen dat die allochtonen juist verguld zijn met Cohen omdat dit volgens hen nu net een Jood is die zij om een boodschap kunnen sturen.

  Scrutinizer [8] reageerde op deze reactie.
  burke [10] reageerde op deze reactie.

 4. Geweldig nieuws! Wilders gaat deze verkiezingen fluitend winnen. Cohen heeft geen enkel weerwoord op de centrale klacht van de PVV-achterban.

  Het is de PvdA geweest die dertig jaar lang de migranteninstroom heeft bevorderd en de oorspronkelijke bewoners uit hun oude wijken heeft gejaagd en vertrouwde gemeenschappen uiteen heeft gescheurd, de scholen voor hun kinderen ‘zwart’ heeft laten worden, hun buurten heeft laten verloederen, en de criminaliteit tot ongekende hoogte heeft laten stijgen.

  De PvdA heeft haar oude arbeidersaanhang, aan wie ze zoveel te danken heeft, eenvoudigweg de goot in getrapt en de alsmaar groeiende groep migranten daarvoor in de plaats omarmd. De salonsocialisten uit de PvdA-kern waren immers helemaal geen arbeiders, en de paar PvdA kaderleden die dat wel waren wisten niet hoe snel ze uit hun oude buurten moesten vertrekken toen ze eenmaal hogerop in de partij kwamen.

  Ondertussen verislamiseert (lees verachterlijkt) NL met een vijfde colonne die nu op veel plaatsen ook al de gemeentepolitiek gaat overheersen. Culemborg met haar Cohen-kloon Van Schelven (D66) is ons voorland. De Molukkers waren van oudsher gewend de lijn in het zand te trekken. De autochtone NLers moeten dat voorbeeld volgen.

  Cohen zal steeds weer proberen die lijn uit te wissen, zoals de Joodse Raad het optreden van de Nazi’s vergoeilijkte. En net als indertijd de Joodse Raad heeft hij geen poot om op te staan. Wilders gaat deze verkiezingen fluitend winnen.

  Er is vast nog wel een goede baan voor Cohen bij de VN. 😉

  ===
  “Als U er maar niet bij zit Meneer Melkert”
  ~ Pim Fortuyn

  Armin [24] reageerde op deze reactie.

 5. Cohen was 2 jaar geleden voorspeld door Pamela Hemelrijk Ze schreef toen een column over Program Alumni.
  *******************************************************

  Waar kwam Balkenende ineens vandaan?
  The International Visitor Leadership Program

  PS. Ik heb nog geprobeerd om na te gaan of Job Cohen soms ook een cursus bij het IVLP heeft gevolgd, maar ik heb niks kunnen vinden omdat burgemeesters niet worden vermeld.

  Toch verwed ik er een krat Jack Daniëls onder dat hij ook een oud-leerling is; het is de enige verklaring die ik kan verzinnen voor het feit dat hij aan de lopende band prijzen krijgt toegekend door landen die geen benul hebben waar Amsterdam ligt, laat staan hoe Amsterdam wordt bestuurd.

  Onlangs weer de ‘prestigieuze Martin Luther King Award’ uit Amerika en het Kruis van Verdienste van de Republiek Letland, if you please. Letland, for god’s sake! Hebben ze daar niks beters te doen dan Nederlandse burgemeesters bekronen waar ze nog nooit van hebben gehoord? Nederland peinster niet over om pakweg burgemeesters in Albanië of Georgië met eerbewijzen te overladen, en terecht. Wat weten wij van de gemeentepolitiek in Tirana en Tbilisi? Niks, en het interesseert ons ook geen ene mallemoer. Ik voorspel bij deze dat Job Cohen, voor hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, nog een torenhoge functie krijgt bij de VN, de NAVO, de Wereldbank of de EU. Als hij al niet, tegen alle desastreuze PvdA peilingen in, toch nog eindigt als premier van Nederland. Als ik ongelijk krijg, zal ik in het stof gaan. Dat beloof ik plechtig.

  ****************************************************

  http://zaplog.nl/zaplog/article/waar_kwam_balkenende_ineens_vandaan_the_international_visitor_leadership_pr

  R. Hartman (NI) [17] reageerde op deze reactie.

 6. @Burke

  Waarom zou dat laag zijn?
  Als de lokale maffiabaas het loodje legt gaan toch ook de vlaggen uit?
  Een keurig voorkomen doet niets af aan de misdadigheid van deze man zijn levenswandel.
  Deze man is mede verantwoordelijk voor beslissingen die levens gekost hebben.

  Waar was zijn hij toen Mugabe in het zadel geworpen werd bijvoorbeeld?

  Oscar [14] reageerde op deze reactie.

 7. @burke [10]: ik ben gedurende zo’n 40 jaar onder dreiging van lichamelijk politiegeweld gedwongen geweest deze parasiet in leven te houden zonder dat daar van zijn kant enige knappe tegenprestatie tegenover stond dus het enige genoegen dat ik aan deze man zal kunnen beleven is de wetenschap dat hij is afgepeigerd. En mogen vele broodpolitici hem volgen.
  We hebben het hier over een soort van uiterst kwaadaardige parasieten, de laagste en meest verachte levensvorm op aarde: de broodpoliticus.

  Oscar [14] reageerde op deze reactie.
  The village people [21] reageerde op deze reactie.

 8. @burke [10]:
  @Liberty 5-3000 [12]:
  @Wladimir van Kiel [13]:

  Ik wens van Mierlo zijn kinderen uit zijn eerste twee huwelijken en zijn weduwe Conny veel sterkte toe met het dragen van dit onnoemelijke leed en persoonlijke verlies.

  Een groot staatsman is heen gegaan. Een politieke held. Een warme partijleider die zich jarenlang belangenloos heeft ingezet om de politiek weer bij de burger te brengen. En de burger weer bij de politiek. Een groot staatsman. Het geweten van de natie is niet meer. De grote ethische strijder voor meer democratie. De grote verzoener. Een groot staatsman. Door onder meer zijn inzet voor de Europese Unie is er nog altijd geen oorlog uitgebroken in Europa. De redder van de economie, zonder wiens inzet de paarse kabinetten niet tot stand zouden zijn gekomen. De exceptionele politieke denker. De eminence grise van de Nederlandse politiek. De Vader der moderne democratie. Een groot staatsman (of had ik dat al een keer vermeld?)

  Laten wij allen het bovenlichaam diep buigen om deze inspirerende man eer te betuigen. Nog beter: laten wij allen onze condoleance brengen door op 9 juni aanstaande op zijn politieke erfgenaam Alexander Pechtold te stemmen.

  Een stem op een man met inhoud, om een man met inhoud te eren.

  GB [16] reageerde op deze reactie.
  Wladimir van Kiel [22] reageerde op deze reactie.
  flap [35] reageerde op deze reactie.

 9. Prima nieuws!

  Bos heeft gedaan wat ie geacht was te moeten doen nl het overeind houden van een corrupt maar terminaal monetair systeem dat de overheid en bankwereld deccenia lang heeft laten parasiteren op de echt produktieven in deze wereld.
  Het was de ideale slippendrager voor de kleine elite die net wat gelijker is dan het belastingbetalende voetvolk.

  Bos heeft miljarden aan garanties naar de banksters gesmeten. Vooral ING en haar aandeelhouders zijn spekkopers doordat Bos de hoofdprijs voor de Alt A troep van ING direct heeft betaald.
  Let wel; het zijn onze centen!

  Ik verwacht dat ie binnen nu en 5 jaar in een goed betaalde luizenbaan bij de ING, DNB of bij een europeese financieële instelling accepteert. Voor bewezen diensten; zie bv Kok. Het os allemaal zo voorspelbaar.
  Tot die tijd zal zijn wachtgeld wel wat opgetrokken worden door de ING in ruil voor al die weggeven miljarden.

  Hij wil meer bij zijn kinderen zijn zegt ie?? Op zich te begrijpen maar middenstanders of vrachtwagenchauffeurs zullen die keuze in de toekomst niet meer kunnen gaan maken door zijn geldsmijterij die vroeg of laat door deze groepen zullen moeten worden terugbetaald dmv nog hogere belastingen.

  Al met al een immoreel figuur.

 10. @TalleyRand [11]: Ik vrees dat je helemaal gelijk hebt. Ik begrijp dan ook niet zo goed waarom iedereen jubelt dat Bos weg is terwijl bekend is dat hij wordt opgevolgd door een nog veel ergere parasiet, vergelijkbaar met Obama qua socialistisch extremisme en islamonderdanigheid.

  Ik zie hem zo maar nog premier worden ook, la snap ik daar geen bal van; maar ik begrijp ook niet hoe ook maar iemand nog op de raddraaiers van de PvdA kan stemmen, en toch gebeurt dat nog steeds behoorlijk massaal, al is het minder dan geweest.

  Heeft iemand trouwens door dat Bosop de valreep alweer kiezersbedrog heeft gepleegd, door na uit electoraal gewin het kabinet te laten vallen uit electoraal gewin te roepen dat hij gaat voor het premierschap. De GR verkiezingn zijn nog niet voorbij of hij hangt zijn hoed aan de wilgen; terug naar Shell of ergens anders zakken vullen; we zien hem vast nog wel terug.

  Hij moet er dus ook behoorlijk zeker van zijn dat het in Harare aan de Rotte niet tot een herstemming gaat komen, anders had-ie nog wel even gewacht.

  We zijn gewoon te laat; NL is allang verkocht en verraden. Na eigenhandig Amsterdam verwoest te hebben mag Cohen nu de rest van wat ooit Nederland was door het riool spoelen. Gefundenes fressen voor de islam, die hem als de buit binnen is waarschijnlijk als eerste zal bedanken middels een rituele onthoofding. Nuttige idioten moet je immers niet bewaren, als hun houdbaarheidsdatum is verstreken.

  Zoals hierboven aangehaald zien de mohammedanen Cohen als een jood die ze om een boodschap kunnen sturen, een brave knecht, een landverrader. Maar het blijft wel een jood, dus komt-ie straks bovenaan de lijst. Tegen dat het zo ver is zal Cohen zich echter wel bekeren, als je geen principes hebt zal dat niet zo moeilijk zijn.

 11. En wie wordt nu als burgemeester van Islamsterdam benoemd? Ahmed Marcouch? Die is al een paar keer genoemd als opvolger van Cohen, dus het zou me niets verbazen. Dan heeft de PvdA twee Marokkaanse burgemeesters in de grote steden van Nederland. Waaronder dus de hoofdstad. Nederland als provincie van Marokko.

  Hoelang dan nog voordat Amsterdam en Rotterdam in handen vallen van met kalashjnikovs gewapende islamitische bendes, net als Brussel?

  Het volk heeft er geen ruk over te zeggen. Leve de democratie, rreuuuhhhh…

  Oscar [20] reageerde op deze reactie.

 12. @Oscar [20]: Ja, dat was de loco, dus dat is logisch. Net zo’n rat, trouwens.

  Maar daarna, inderdaad waarschijnlijk NA het gladiatorencircus dat eufemistisch verkiezingen heet en massa’s publiek trekt, onder het motto brood en spelen, zie ik zomaar Marcouch benoemd worden.

  Vluchten kan niet meer…

 13. @Peter de Jong [9]: Ik ben er niet gerust op. Let wel, het gaat mij in deze niet om Wildersen hoeveel zetels hij wel/niet krijgt.

  Cohen is echter een ongelooflijke achterbakse man. Hij doet wel alsof hij de boel bijelkaar houdt, maar zijn werkelijke gave is anderen tegen elkaar uitspelen en zijn werk laten doen.

  Twee voorbeelden zijn het onderzoek dat hij zo populair zou zijn dat door aangetrouwde familie uitgevoerd was op A’damse staatskosten. Ander voorbeeld is dat hij zichzelf uitgenodig had op de begravenis van Theo van Gogh. (Hij mocht als compromis achteraan ergens zitten).

  Dit soort gedragingen en het nooit enige expliciete stelling durven nemen zijn kenmerkend voor zijn carriere. Hij heeft tot nu toe nooit enige verantwoordelijkheid hoeven nemen op een stembiljet. Als ik zo met mensen spreek heb ik echter het idee dat dat hem juist goed gedaan heeft en velen zijn ware aard mede daarom nooit hebben gezien.

  De PvdA krijgt genoeg vaste clientele kiezers uit bepaalde immigrantengroepen, beroepsuitkeringtrekkers en het ambtelijk segment om 20 zetels te halen.

  Maar de kernvraag is of men zoals helaas zo vaak de gewone werkende burger tot zich trekt. Ik vrees ervoor dat deze zich wederom in de luren laten leggen …

  Het feit dat de SP hun stemmagneet kwijt zijn en CDA wederom Balkenende neerzet helpt niet echt. Niet iedereen in die doelgroep vind Wilders namelijk zo geweldig …

  Oscar [26] reageerde op deze reactie.
  Peter de Jong [28] reageerde op deze reactie.

 14. nu die mafkees van een rutte nog.
  en die bitch van groenlinks.
  rouvoet lekker aansluiten, enzovoorts.
  gemanipuleerde zeikwijven zijn het.
  maar liever nog:
  gewoon al die politieke partijen opheffen ….

 15. @Armin [24]:

  Niet geweldig vinden staat niet gelijk met niet op iemand stemmen. Van álle mensen waarvan ik weet (en ook van degenen waarvan ik het vermoed) dat zij op Wilders zullen gaan stemmen, vindt er NIET ÉÉN Wilders geweldig. Sterker nog: men vindt hem niet intelligent genoeg, men vindt hem te grof in de mond, men vindt zijn voorstellen belachelijk en men acht hem niet kundig genoeg om een kabinet te leiden. Sommigen walgen zelfs van Wilders, maar zijn toch voornemens op hem te gaan stemmen omdat hij de enige is die zich ondubbelzinnig tegen multi-cul, islam en straatterreur keert. Niet stemmen willen ze niet omdat dan de PVDA en het CDA garen zouden kunnen spinnen bij een lagere opkomst.

  Peter de Jong [28] reageerde op deze reactie.
  Armin [32] reageerde op deze reactie.

 16. Ben tevreden met Cohen! Goeie tegenstander voor die natte scheet van een Wilders! Veel stank en weinig inhoud!!

 17. @Oscar [26]:

  Dat zijn precies mijn redenen om Wilders te stemmen, Oscar! 🙂

  @Armin [24]:

  Armin,

  De harde kern van de PvdA zit op 15% (23 zetels, zie 2002). Het maximum dat ze ooit hebben gehaald was 33,8% (53 zetels) in 1977. In 1986 zaten ze daar dichtbij met 33,3% (52 zetels).

  Verder zijn de 1+ miljoen moslims goed voor 15 zetels (de 3+ miljoen allochtonen in totaal voor 45). Dus al zou er geen autochtoon meer op de Partij van de Allochtonen stemmen dan nog blijven ze rond de 25 zetels halen (20 á 30).

  De SP trekt momenteel de meeste afvallers van de PvdA, maar het is de vraag hoe goed Emile Roemer (opvolger Agnes Kant) daar valt. Hij is onbekend, spreekt met een zwaar Brabants accent (onverstaanbaar voor de PvdA en PVV achterban boven de rivieren en in de grote steden) en ziet er niet uit (laaghangende flaporen en slecht gebit).

  Het CDA gaat met JPB ook zwaar verliezen. Verhagen heeft dezelfde smet aan zich kleven. Emiel Eurlings was een stemmentrekker voor de jongeren, maar de meeste CDA-ers gaan voor de boer Cees Veerman (ex-LNV).

  Dat is natuurlijk heel dom, want ze hebben de perfecte kandidaat al in huis en vrij beschikbaar: Gerd Leers (ex-burgemeester van Maastricht). Die kan het met gemak opnemen tegen Cohen en Wilders. Het zijn niet alleen de Maastrichtenaren die zijn gedwongen vertrek als burgemeester onterecht vinden (PvdA en GL coupe).

  Wilders gaat hier gigantisch van profiteren. Cohen is echt geen partij (zie redenen post #9), JPB is een kapotte grammofoonplaat, Pechtold is alleen anti-Wilders en weet zelf niet eens waar D66 oorspronkelijk voor stond (burgerlijke vrijheden!) en Roemer is onverstaanbaar. Tel uit je winst! 😉

  ===
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Historische_zetelverdeling_Tweede_Kamer

  Oscar [29] reageerde op deze reactie.
  Armin [32] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.