Op het weekend kreeg ik het lokale “Gouds Nieuwsblad” in handen en viel van de ene verbazing in de andere. Een frontpagina artikel gaat over “Toename bendevorming Marokkaanse jeugd”. Dat klinkt niet zo verontrustend want dergelijke kreten slaken allerlei mensen en politici degelijks op de televisie. Maar wacht tot je een paar cijfers ziet!

Dan blijkt uit een studie van de Landelijke PolitieDiensten dat:
–er 14.432 Marokkaanse criminelen in kaart gebracht zijn
–in 181 gemeenten
–alleen in Gouda zijn 332 criminelen die gemiddeld 1,4 misdaden per jaar plegen
–0,55 % van de bevolking Gouda bestaat uit criminele Marokkanen
–1/3 van de gearresteerde misdadigers in Gouda is Marokkaan
–De burgemeester van Gouda, Wim Cornelis, is verrast, hij wist niet dat het zo erg was.

En dan lees ik dat de overheid minstens drie jeugdgevangenissen wil sluiten!

Uit de verhalen krijg je de indruk dat de politie er wel meer tegen zou willen/kunnen doen, maar niet de bevoegdheden van de politici krijgt.

In ieder geval is het duidelijk dat de politici falen.
Op de eerste plaats moeten met onmiddellijke ingang worden ontslagen de minister van Justitie, Ernst Hirsch Ballin (CDA) en de burgemeester van Gouda, Wim Cornelis (PvdA) en de burgemeesters van de andere steden die zo hoog scoren.

P.S. Ste3mmen op politici is al onverstandig maar stemmen op partijen als CDA en PvdA die zulke mensen op hoge posten zetten, is wel heel erg dom.

14 REACTIES

 1. An:
  Die nationalen und internationalen Medien sowie
  alle Conterganverteiler (mit der Bitte um Weiterleitung)

  PRESSEMITTEILUNG

  Auch Opfer des Conterganverbrechens wurden miكbraucht und miكhandelt

  Im Zusammenhang und ermutigt durch die aktuelle Berichterstattung über sexuellen Miكbrauch und Miكhandlungen von Schutzbefohlenen und Patienten, brechen nun auch Opfer des Conterganverbrechens nach Jahrzehnten ihr schamhaftes Schweigen und ziehen die Verantwortlichen zur Verantwortung.

  Hierzu stellt das Hungerstreikkomitee deutscher Conterganopfer fest:

  Inzwischen liegen uns zahlreiche Berichte von Betroffenen vor, die in den 1960er und 1970er Jahren sexuell miكbraucht oder miكhandelt wurden. Aktuell sind die Orthopنdischen Klinik zu Heidelberg – Schlierbach, die Universitنtsklinik Münster, das ehemalige AK Hamburg – Barmbeck und die Pfennigparade in München betroffen. Wir gehen davon aus, dass uns weitere Berichte und Mitteilungen in den nنchsten Tagen zugehen werden und fordern alle Betroffenen auf sich umgehend bei uns zu melden.
  In vielen Fنllen liegen uns auch die Namen und Dienststellungen der Verantwortlichen und mutmaكlichen Tنter vor. Kِrperverletzungen, zum Teil als notwendige medizinische Eingriffe oder Forschungen getarnt, Trennung von den Eltern, Schlنge, sadistische Praktiken und seelische Grausamkeiten gehِrten für viele Conterganopfer zum Lebensalltag ihrer Kindheit. Unsere deutschen und auslنndischen Rechtsbeistنnde werden genauestens prüfen, wie ؤrzte und Pflegepersonal, das an diesen Verbrechen beteiligt war, zur Rechenschaft und Verantwortung gezogen werden kann.

  Dieses – bisher verschwiegene – Kapitel des Conterganverbrechens muss schnellstmِglich lückenlos aufgeklنrt werden. Wir bitten und fordern die Justizorgane und Medien auf uns in unseren Bemühungen zu unterstützen!

  Weitere Auskünfte:
  Hungerstreikkomitee deutscher Conterganopfer
  c./o. Stephan Nuding (Sprecher)
  Im Aehlemaar 1c
  51467 Bergisch Gladbach
  Deutschland
  Tel.: 02202/1882677
  Mobil: 01577/2117554

  Témoignage thalidomide – Les Monstres de Heidelberg
  Originally posted by Ivo Cerckel on September 2nd, 2009
  http://bphouse.com/honest_money/etat-belge-assassin-softenon-no-good-and-evil-for-who-hence-thalidomide-i-am-a-thalidomide-monster-because-of-who-thalidomide-shame-non-compensation-thalidomide-victims-of-debt-driven-polit/

  Ivo Cerckel [5] reageerde op deze reactie.
  haaima [14] reageerde op deze reactie.

 2. Bij recidivisme iemand met een “reserve-paspoort” uitwijzen zonder pardon.

  De cijfers zullen wel niet kloppen, vandaar dat er gevangenissen dichtkunnen en Belgische criminelen van harte welkom zijn hun tijd in Nederlandse inrichtingen te komen uitzitten.

 3. Het lijkt de Opperdienaar duidelijk dat bestrijding van dit probleem vereist dat er meer dwang op brave burgers moet komen inclusief neuzen in hun bankrekening om dit probleem het hoofd te bieden.

  In ieder geval moeten ze voorzien blijven worden van uitkeringen en met minimumlonen kunnen we zorgen dat ze gegarandeerd nooit de impuls voelen opkomen om een vrijwillige relatie met een werkgever aan te gaan, waar beiden voordeel van hebben.

 4. 14.000 kutmarokkanen?, valt me nog mee.
  of anders gezegd: valt me weer zwaar tegen dat al die instanties en honderden miljoenen die er aan dit probleem worden besteed, niet tot verbetering hebben geleid: 140 miljoen, een scheintje in overheidsdenken, is al € 10.000 per marokkaan.

 5. Hoe makkelijk is het burgervolk te sturen.

  Wat heeft de overheid nodig ?
  – Wel wat meer privicy schendende wetten,
  – de toegang tot wijken kunnen controleren
  – enne weet je wat het kunnen fouilleren van ieder mens.

  Enne hoe krijgen ze dat voor elkaar ??
  Wel laten we 1 bevolkingsgroep stigmatiseren. (Want dat werkte in ’35-’45 ook zo goed.) Nu zijn niet de Israelieten de slechte, nu zijn het de Moslims.

  We geven de politie de opdracht om NIET op te treden tegen criminele Marokaanse en Turkse jongeren…..

  Affin hierboven lees je hoe de burgertjes reageren en weer is er een fiat aan de overheid gegeven om meer vrijheids-ontnemende wetten in te kunnen voeren voor IEDEREEN.

  Burgers…je hebt geen vijanden nodig :-!

 6. Die lui die aan de bak zitten er van af trappen, die zijn het doodslaan nog niet waard! Zij maken er een rotzooi van door hun waardeloos beleid!

 7. En dit zijn de “officiele” cijfers. Hoe erg zal het in werkelijkheid wel niet zijn? (dubbele cijfers wellicht??)

 8. Dat KLPD onderzoek laat zien, dat Cohen’s ‘keiharde’ beleid net zo weinig effect heeft gehad als elders in het land.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/6275917/__Gouda_procentueel_koploper__.html

  De Marokkanen in A’dam zijn net zo crimineel als in de rest van NL. 4,2% van de Marokkanen in NL/A’dam is crimineel tegen 1,7% van de overige NL/A’dam bevolking, 17% van de criminelen is Marokkaan en 29% van alle gedetineerden is Marokkaan (zwaardere misdrijven dus), terwijl Marokkanen slechts 2% van de NL bevolking uitmaken.

  Het blijft een mentaliteitskwestie (cultuur?). De ‘echte’ crimineel berooft liever een zwaarbewaakte bank met een stevige kluis zonder dat daar slachtoffers bij vallen (bv na maandenlange voorbereiding in het weekend via het riool). Het scootertuig vindt dat allemaal veel te veel werk. Die trekken liever een omaatje haar tasje uit handen als ze net haar AOW heeft gepind. Als oma daarbij valt, haar heup breekt en nooit meer goed kan lopen, liggen ze daar echt niet wakker van.

  ===
  “Dus u slaat uw vrouw en u steelt af en toe een auto?”
  “Ja, ik ben nu eenmaal erg makkelijk te beïnvloeden.”
  “Bent u dan ook makkelijk te beïnvloeden om eens een taalcursus te volgen of om te leren een muurtje te metselen zodat u dan op een normale manier in uw levensonderhoud kan voorzien?”

  – Theodore Dalrymple (ex-Brits gevangenispsychiater)

 9. @Ivo Cerckel [7]:

  Belgische softenonmonsters – in de bak !

  Belgische Regering trekt vijf miljoen euro uit voor softenonslachtoffers
  dinsdag 23 maart 2010
  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=0H2NSFA7

  Ivo:
  Ik heb op school geleerd dat schadevergoeding enkel verschuldigd is ingeval van fout.
  Erkent de Vijand dat hij een fout heeft begaan?

  Is het daarom dat hij nog vijf miljoen meer ontsteelt aan de belastingbetaler daar waar de dief periodisch terugkomt noch beweert in het algemeen belang te stelen?

  Vijf miljoen gedeeld door 20 is 250.000 euro voor een leven kapot gemaakt door de Vijand.
  Dat is de prijs van een menselijk leven in de Welvaartsstaat, Dames en Heren.
  À la moutouelle que la vie est belle.

  Tegenover de Vijand wordt het strafrecht uiteraard buiten werking gesteld.

  Na de oorlog was het anders gesteld, denk ik. Ik meen mij te herinneren dat ik ook op school geleerd heb dat in 1945-1946 processen werden gehouden voor het Nürenberg-tribunaal.
  En ja, sindsdien heb ik ook geleerd dat softenon door de Nazi’s werd geschapen.

  Belasting is diefstal!

  Ecraser l’etat!

  Maar de vuile politiekers, sorry staatslieden, vinden daar altijd wel een uitweg aan.
  ni dieu, ni maitre!
  klootzakken!
  En de rechtsfaculteiten blijven onderwijzen dat softenon aantoont dat … .

  En de volgende episode zal dan zijn dat de softenonmonsters worden aangehouden wegens heling van (gestolen) belastingsgeld.
  Zo gaat dat in democratische rechtsstaat. Dat is dan het gevolg van de verbinding van die twee contradictorische begrippen.

  Ivo Cerckel
  ivocerckel@siquijor.ws

  Sorry, Google boiycotteert mijn blog. Daarom dat ik hier copieer.

  Ivo Cerckel [13] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.