dinsdag, 30 maart 2010
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

De bom in de hersenen – De gevolgen van kindermishandeling deel 4 en deel 5

Rede en bewijs is voor filosofen van vitaal belang in het ontdekken van wat waar en wat onwaar is. Als filosoof zijnde rede en bewijs gebruiken tegen mensen die vasthouden aan een ideologie zal niet gaan werken.  Ideologische mensen veranderen is een onbegonnen zaak aangezien hun hersenen anders geconfigureerd zijn door trauma’s opgelopen door de initiële opvoeders. Door bijvoorbeeld een imprint van angst kan de rede teniet wordt gedaan. Het wetenschappelijk bewijs dat hieraan ten grondslag ligt aan deze nagenoeg universele weerstand tegen rede en bewijs volgt hieronder. Als u de wereld wilt veranderen, moet u eerst inzicht in deze onbewuste belemmeringen voor het denken hebben

Wat te doen met deze informatie, en hoe u en de wereld vrijheid zullen bereiken:

Referenties: www.fdrurl.com

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Cultuur, Educatie, Gezondheid, Libertarisme, Religie, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hub Jongen schreef op : 1
  Hub Jongen

  Dit is geen eenvoudige sessie, maar wel een uitest belangrijke.
  Het is verstandig om er kennis van te nemen als je nog steeds hoopt jouw ideeën over te brengen aan anderen.

 2. reiny schreef op : 2

  Maar het is wel belangrijk jouw kennis kenbaar te maken ook al heeft het geen succes. vergeet niet dat bij het ouder worden men ook vaak gaat relativeren en dan ontstaan er andere inzichten.
  Als je als kind verenederd bent bepaald dat je gedrag , maar het kan ook zijn dat je daar sterk van wordt. Ook al is het nog ze erg, je kunt later toch denken dat het je geluk geweest want je weet wie je bent en kan alles aan. Het is maar net hoe je het aanvaarden wil.