PvdA staat op winst kopt de opiniepeiling van onze deskundige PvdAer Maurice de Hondt.

Tja, op weg naar de verkiezingen is succes verzekerd.

Al jarenlang hebben de PvdA’ers een dubbele pet op, een in de politiek en een binnen de met miljarden gesubsidieerde asielindustrie.

In samenwerking met allerhande vluchtelingenorganisaties hebben voornamelijk PvdA’ers (en ook GroenLinks) de sluisdeuren naar Nederland wagenwijd opengezet voor nieuw links stemvoer.

De gearriveerde gelukzoekers kregen goede adviezen over hun – door links gecreëerde – rechten, een ruime uitkering, goede huisvesting (inclusief meubilair) en al snel stemrecht.

Op weg naar de verkiezingen is de asielindustrie zo vriendelijk om de door hen geholpen gelukzoekers – met enige nadruk – te adviseren op wie men het best, wel of niet, zijn of haar stem kan uitbrengen.

In dit kader is bijvoorbeeld het hertellen van stemmen één grote comedie.

Dat noemt men eerlijke verkiezingen. Of niet soms?!

Want eigenlijk wordt op deze wijze de niet-linkse kiezer met zijn eigen belastinggeld bestreden, gewoonweg belazerd.

Intussen verzuimt de niet-linkse politiek om deze smeerlapperij efficiënt een halt toe te roepen of grondig aan de kaak te stellen.

Een klein voorbeeld van linkse manipulatie:

Manifest van Almere
Iedere kiesgerechtigde mag op 3 maart 2010 zijn stem laten horen. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen bepalen wij als burgers de politieke lijn van de gemeente. Vluchtelingen-Organisaties Nederland roept u op een gewetensvolle keuze te maken. Eén die van onze democratische samenleving een succes maakt.

Wij vluchtelingen weten als geen ander hoe belangrijk democratische waarden als vrijheid en gelijkheid zijn. Het is onze overtuiging dat elk mens in vrijheid moet kunnen leven. Door die overtuiging én onze kritische houding werden wij gedwongen ons vaderland te ontvluchten. Rechtvaardigheidsgevoel kent geen grenzen, daarom blijven we ook hier in Nederland alert.

Ieder mens is gelijkwaardig. Discriminatie en stigmatisering van bepaalde bevolkingsgroepen kan wat ons betreft absoluut niet, want de universele rechten van de mens staan voor ons centraal en dat is een fundamentele keuze. Ieder mens, ongeacht godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras of geslacht, heeft recht op gelijke behandeling.

In onze democratie is geen ruimte voor de behandeling van mensen als tweederangsburgers en dus ook niet voor het meten met twee maten.Ieder mens dient met respect te worden behandeld.

Wij roepen u op om 3 maart te stemmen en een weloverwogen keuze te maken. Laat zien dat u deze fundamentele mensenrechten ook belangrijk vindt.

Ook doen wij een dringend beroep op de media om sensatiezucht te vermijden en de kwaliteit en diepgang van hun berichtgeving en daarmee ook onze samenleving te waarborgen.
Wij maken onze democratie samen, maar het is een individuele verantwoordelijkheid om uw stem te laten horen.


Vluchtelingen-Organisaties Nederland


Adhesiebetuigingen:
GroenLinks, Almere
R. Pet, fractievoorzitter/lijsttrekker
Christen Democratisch Appèl (CDA), Almere
W.G. Faber, voorzitter
Partij van de Arbeid, Almere
J. Versteege, voorzitter
A.J.M. Muurlink, lijsttrekker
Christen Unie, Almere
W. Knip, voorzitter
D66, Almere
C. Kuipers, fractievoorzitter
SP, Almere
M. Riensema, voorzitter
Klimaat en Omgevingspartij Almere (KOP)
M. de Goede, lijsttrekker
Nederlandse Moslim Partij, Almere
S. Karim, lijsttrekker
Almere voor iedereen partij (A-VIP)
E. Molina, voorzitter/lijsttrekker
Verenigde Senioren Partij
C. Pot, fractievoorzitter
VluchtelingenWerk Midden-Nederland
R. Warmoeskerken, gebiedsmanager
Doopsgezinde Gemeente Almere
C. Cornelissen, secretaris
R.K. Parochie St. Martinus
Drs. S.L. Koppers, pastoor
Vereniging Maatschappelijk Relevante
Kerken Almere
B. van der Weijde, secretaris
Oud Katholieke Kerk Almere
R. Wessel, secretaris
Immanuël Gemeente Almere
Drs. R.G. Roosenboom
R.K. Parochie St. Andreas
R.A.F.M. Maas, pastor

Bron: http://www.vluchtelingenorganisaties.nl/

Lees ook: http://therealshowstopper.wordpress.com/2010/03/14/clientelisme-of-racisme/comment-page-1/#comment-11995

Ingezonden door Peter Siebelt

8 REACTIES

 1. mooi lijstje met ongetwijfeld grotendeels subsidie-ontvangers.
  Natuurlijk willen ze dat we doordacht, hun bron in stand houden.

 2. Kijk eerst organiseer je via je dubbele pet een enorme instroom van kansarm kiesvolk (die dan uitkeringsgerechtigden worden genoemd) en daarna parasiteer je op het door jou gecreëerde probleem door heel hard met een partijprogramma “Werk, werk, werk” te roepen.

 3. Doet mij denken aan een Franse global warming-film van enkele jaren geleden waarin arme Afrikanen, hongerig door milieurampen, bij miljoenen naar de Noord-Afrikaanse kust trekken om de zee over te steken naar Europa. Een Franse ambtenaar zegt daarin: “Gelukkig ligt die Middellandse Zee er nog. Anders waren ze hier zo binnengewandeld, net als 35.000 jaar geleden”.

  Die common sense ontbreekt ten ene male bij de PvdA. Het morele besef ook. Als pechvogels hier niet zelf komen dan worden ze geronseld door de IND. Ik herinner mij een actualiteitenuitzending van vorig jaar waarin twee IND ambtenaren naar een vluchtelingenkamp in Thailand gingen (met vele tienduizenden vluchtelingen uit Laos, in totaal zijn er meer dan 100.000 vluchtelingen in Thailand) en daar ‘sollicitatiegesprekken’ hadden met ‘veelbelovende’ vluchtelingen.

  Ze kozen er uiteindelijk enkele gezinnen uit, waaronder het 5-koppige gezin van een voormalige leraar geschiedenis (hij was de enige die een beetje Engels sprak).

  In NL aangekomen werden ze de eerste maand opgevangen in een AZC, maar toen konden ze verhuizen naar een compleet ingerichte doorzonwoning in Oss. Voor de kinderen was er een plek op een naburige school gereserveerd. Ze probeerden zo goed en zo kwaad als het ging hier te wennen (koud en zo).

  De vader was helemaal verbaasd en onder de indruk van alle mogelijkheden. Er kwam een vrouwelijke IND ambtenaar langs om te kijken of alles naar wens was. De vader zei toen: “Ik heb nog geen werk. Hoe kan ik dit allemaal betalen?”. De ambtenaar keek de man blij aan en begon enthousiast uit te leggen: “Dat betalen wij allemaal samen. Van ons belastinggeld. Ik betaal er ook aan mee. Geweldig hè?”

  Ondertussen zaten de onafzienbare massa’s vluchtelingen in Thailand nog steeds op een houtje te bijten. Voor het geld dat dit ene gezin had gekost, had je daar duizenden mensen kunnen helpen.

  Of nog beter, zichzelf kunnen laten helpen. Maar ja, dan had de PvdA hier niks meer te doen gehad. 😉

  Peter Siebelt [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Peter Siebelt [5]:

  Ja, dat begrijp ik dan weer niet. Was het ouderwetse socialistische vakbonds- en buurtwerk voor de arbeider soms te moeilijk voor de PvdA? Zijn allochtonen gauwer tevreden? Waarom zijn ze overgeschakeld van de traditionele arbeidersaanhang naar deze allochtonen?

  De voormalige PvdA-arbeidersaanhang zit nu allemaal bij de SP en de PVV. Er zijn zelfs arbeiders die D66 stemmen omdat ze liever goede (=witte) scholen voor hun kinderen hebben. Zijn arbeiders opeens rechts geworden, of zijn ze dat altijd al geweest? Fortuyn was ook heel populair onder arbeiders.

  De oude PvdA-aanhang is blijkbaar geëmancipeerd (dankzij of ondanks de PvdA) en moet niets hebben van de nieuwe onderklasse van allochtonen. Zag de PvdA hierin soms een groeimarkt?

  Dan hebben ze wel een paard van Troje binnengehaald, want steeds meer raads/kamerzetels en belangrijke partijposities worden nu door PvdA-ers van buitenlandse afkomst ingenomen. In Helmond bijv. is onder de 6 PvdA-raadsleden nog maar 1 autochtoon. De 5 allochtonen zitten daar allemaal vanwege voorkeursstemmen vanuit hun eigen gemeenschap. Die gaan ze dus bij voorrang bedienen.

  Traditionele PvdA-ers worden net zo makkelijk uit hun partij verdreven als de traditionele PvdA-aanhang uit hun volksbuurten.

  Op een dag worden ze wakker, zit Turkije in de EU, half Marokko in de TK, en wordt de NL verzorgingstaat plus de burger op straat door ‘Eigen Volk Eerst’-allochtonen net zo rücksichtlos kaalgeplukt als de 2500 onnozele vrouwen die in NL met zo’n charmante Noord-Afrikaanse man zijn getrouwd en zo dom waren om naar het islamitische thuisland met de familie van hun man te emigreren.

  (Je begrijpt het al, hier post een PVV stemmer 😉

  ===
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/6289253/___Marcouch_mee_naar_Den_Haag___.html?p=22,2
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/6291422/___Marokkanen_kiezen_voor_Cohen___.html?p=15,1

  Hub Jongen [8] reageerde op deze reactie.

 5. @Peter de Jong [6]:
  “Zijn arbeiders opeens rechts geworden, of zijn ze dat altijd al geweest?

  Goede arbeiders houden van een goed stuk werk waar ze goed voor beloond willen worden. Dat is kapitalisme!!!

Comments are closed.