Het is een genot om te ervaren dat het libertarische gedachtegoed steeds verder uitbreidt en dat steeds meer mensen aan de gang gaan om deze morele ideeën uit te dragen.

Stuur uw bijdragen gerust in. Wij zullen ons best doen om tijd te vinden om ze op de Vrijspreker te plaatsen. Al vragen we begrip voor de beperkte tijd (en financiën) die we hebben. Wees dus niet te veel teleurgesteld als een bijdrage niet geplaatst kan worden. Al zullen we toch proberen u daarover te informeren.

Hier volgt een bijdrage van Devidas:

“Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu begint een nieuwe vaccinatiecampagne tegen baarmoederhalskanker. Alle meisjes die vorig jaar twaalf zijn geworden, krijgen een uitnodiging.

Vorig jaar mislukte de campagne. Dat kwam volgens het RIVM door allerlei indianenverhalen over het vaccin. Het RIVM benadrukt dat het vaccin veilig en inenting belangrijk is.”

4 REACTIES

  1. Zodra mensen omgekocht worden om zich te laten inenten weet je zeker dat het niet om de belangen van de omgekochte gaat, maar om die van de omkoper.

  2. @reiny [3]:
    Dat gebeurd ook, vooral op het internet. De overheid irriteert zich hier mateloos aan. Ik voorspel een sterke inmenging van de overheid in discussies op het internet. Het is jammer dat er nog niet zoiets is als een internet filter voor staatspropaganda, maar die zullen een paar slimme Amerikaanse libertariërs wel ontwikkelen.
    Wat betreft de TV heb ik het als volgt opgelost: gewoon Nederland 1, 2, 3 en andere staatskanalen onder een kinderslot zetten. Dan kost het je wat meer moeite om ernaar te kijken.

Comments are closed.