Dat Obama onverantwoord bezig is met steeds grotere schulden en steeds grotere controles in te voeren is voor bijna iedereen duidelijk. Behalve voor de Nederlandse politici en media. Die hebben zo in aanbidding voor Obama neergelegen, dat ze gewoon de feiten niet zien. Alleen op het internet kun je vinden wat er echt aan het gebeuren is. Zo zien we op Het Vrije Volk een artikel van Duns Ouray dat rationeel met harde cijfers aantoont hoe de toestand aan het ontwikkelen is.
Zie: “Onder Obama rijden de VS van de klif af.

Daarin staat onder andere:

“Vervolgens is zichtbaar dat er onder Obama een complete trendbreuk komt. Obama gaat de overheidsuitgaven structureel expanderen naar de 24% van het BNP in 2020. Die uitgaven vallen hoger uit als de 4.25% verwachte economische groei tot 2020 uitblijft. Dat die economische groei gerealiseerd moet worden in een klimaat van stijgende belastingen, maakt het plaatje ná 2010 niet betrouwbaar”.

“Obama wil de overheidsuitgaven expanderen, daarmee steeds meer kiezers afhankelijk van hem te maken, en zodoende de macht voor langere tijd te leggen bij de Democratische partij. Dat is in Europa sinds 1933 normaal, maar in Amerika niets minder dan een coupe d’ état.
Het kan ook de ondergang van de VS worden.”

“Het herstel van Obama’s publieke financiën is gestoeld op:
– een miraculeuze trend-breuk in de overheidsuitgaven in 2010
– een miraculeuze trend-breuk in de overheidsrevenueën in 2010
– een 4.25% jaarlijkse economische groei van 2010 – 2020 in een klimaat van stijgende belastingtarieven.
Met andere woorden: alleen een wonder kan de VS nog redden.”

Een zeer lezenswaardig artikel dat we u zeker kunnen aanraden.

P.S. Niet voor niets dreigt er in Amerika dan ook een opstand!

8 REACTIES

 1. De NWO is coming! Nederland volgt op de voet! Kijk om je heen de blinden, die aan het roer staan en die je naar de afgrond brengen! Altijd gedacht dat 1+1 twee was, maar dat blijkt in den Haag niet zo!

 2. Een opstand in de USA?
  Opstanden worden slechts zelden geïnstigeerd vanuit het volk, cq benadeelden. Helaas vrijwel altijd door dezelfde partij als waartegen ze in opstand komen, “to contain the conflict”, een aloude methode. De paus was de interne oorlogen op een gegeven moment ook zat en vond heel slim een argument om de ridderstand zijn bloeddorst op de mohammedanen bot te vieren: de kruistochten.

  Door de media is een significante meerderheid in Amerika redelijk sufgewiegd en leert overigens slecht bij. Maar “hope” doet leven, yes, we can, maybe.

  Obama is niets anders dan een ander etiket op dezelfde verpakking, de geschiedenis heeft het bewezen. Ook vandaag weer slaat hij in Afghanistan woeste taal uit tegen het “schijthuis” en de “talibs”, die er ten tijde van de Engelse bezetting in 1780 ook al hun land liepen te verdedigen. In de VS word je geen president als je een eigen mening hebt. In de VS ben je president-af, op het moment dat je meent wel een mening te moeten ventileren.

  De VS wordt moedwillig opgeofferd aan hogere belangen, al 200 jaar. U en ik doen daar niet veel aan. De Amerikanen zelf al helemaal niet.

  Oscar [4] reageerde op deze reactie.

 3. @P.E. Middelkamp [2]:

  “De paus was de interne oorlogen op een gegeven moment ook zat en vond heel slim een argument om de ridderstand zijn bloeddorst op de mohammedanen bot te vieren: de kruistochten.”

  Ongewapende pelgrims op weg naar Jeruzalem werden bij bosjes afgeslacht door de mohammedanen. Het doel van de eerste kruistocht was om de pelgrimsweg naar Jeruzalem weer veilig te krijgen. Natuurlijk hebben er ook excessen plaats gevonden, maar de aanvankelijke inzet was een daad van zelfverdediging.

  sticky fingers [7] reageerde op deze reactie.

 4. ,,Dat Obama onverantwoord bezig is met steeds grotere schulden en steeds grotere controles in te voeren is voor bijna iedereen duidelijk. Behalve voor de Nederlandse politici en media. Die hebben zo in aanbidding voor Obama neergelegen, dat ze gewoon de feiten niet zien”

  Dat klopt Hubert, het irriteert mij mateloos om te zien hoe de Nederlandse politici en collectivistische media een roze bril opzetten zodra een Democratenpresident aan de macht is en met Obama blijkt die roze bril dubbel zo groot. Marc Faber heeft het bij het juiste eind als hij zegt dat Bush verschrikkelijk was qua economisch verstand, maar dat Obama hem qua domheid ruimschoots heeft verslagen. Obama jaagt Amerika nu de afgrond in met zijn gezondheidszorgplan dat onbetaalbaar is. Maar ja we hebben hier ook een systeem dat op termijn failliet gaat.

 5. Tja een verzekering wettelijk regelen is dus ook al dom? Elke verzekerin is gebaseerd op dit principe. Ook uw eigen verzekeringen! En het gaat hier enkel om verzekeringsplicht waarbij de premie door ver.zek. nemer of zijn baas wordt betaald. Op de hele wereld gewoon in libertarisch kring dus abnormaal. Jullie hebben dus toch ook geen enkele verzekering neem ik aan: want van jullie premie wordt, als JULLIE pech hebben , de ziektekosten van vele anderen betaald… En dat kan natuurlijk niet. Dus liberatriërs neem allemaal uw eigen risico’s op u, u heeft aan niemand behoefte en ook niemasnd nodiog. Enkel om je geklets te lezen,

  Jullie zijn weardo’s en echt niks konsekwent. Stap toch uit jongens! Flikker op!

  De groeten van
  leon Sp.

  PS: als je langs de weg ligt dan kijk ik eerst of je verzekerd bent, anders neem ik je niet mee. Had je maar geen ongeluk moeten krijgen. Toch? Dat is VS-paraktijk (geweest)?

 6. @Oscar [4]:

  Dit is toch werkelijk wel heel naief gedacht. Je ratelt hier een mooi stukje lagere school geschiedenis/propaganda op.
  De kruistochten waren echt pure rooftochten geinitieerd door werkloze niet erfende adel op een continent met grote bevolkingsdruk.

  Aub een beetje kritscher in het leven staan graag!

  peter [8] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.