Teletekst ma 29 mrt
` De Wereldgezondheidsorganisatie WHO  heeft onnodig paniek gezaaid over de  Mexicaanse griep, schrijft de Britse  parlementariër Flynn voor de Raad van  Europa in een ontwerp-rapport. Hij wordt  geciteerd in de krant The Guardian. Flynn wijst op het grote verschil in  het aantal doden dat verwacht werd en  het werkelijke dodental. Dat verschil  ondermijnt het vertrouwen in de WHO en is gevaarlijk,zegt Flynn’

We zijn al lang blij dat dit onderzoek geopenbaard wordt, maar als u even op de zoekterm ‘griep’ zoekt op deze Vrijspreker.nl, rechtsboven, dan ziet u dat we hier al heel wat eerder, herhaaldelijk op de gekte gewezen hebben.

Niet erg wetenschappelijk, maar erg voor de hand liggend; zo zal het ook wel gaan met dat andere voorzorgsprincipe: de klimaat hype.

Blijf het hier volgen!

4 REACTIES

 1. Achteraf is het altijd makkelijk oordelen. De vraag is of WHO vorig jaar had kunnen weten dat het meeviel, dan is er wel een probleem. De farmaceuten hebben eea ook aangejaagd en ook de commerciële belangen speelden een rol.

  John2 [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Fred [1]:

  Men heeft speciaal de defenitie van een pandemie aangepast, zodat er oficieel een wereldwijde pandemie zou zijn.
  In England zouden al plaatsen aangewezen zijn om de tienduizenden doden in massagraven te begraven.
  In Alska, meen ik me te herinneren, werd een lijk opgegraven dat het Spaanse griepvirus zou bevatten.
  Dit virus werd weer geactiveerd om er een vaccin tegen te kunnen maken…
  Er zijn moedwillig leugens en propaganda verspreid.
  Bij dit alles kun je grote vraagtekens zetten.
  En wie is er uiteindelijk beter van geworden?

 3. De grootste fantast is de overheid, die mannetjes zitten daar voor hun achterban om de mensen iets wijs te maken en is nog nooit anders geweest!

 4. Aan de veronderstelling van kwade opzet wordt vooral niet te veel ruchtbaarheid gegeven, immers de toevoegingen aan het gebruikte vaccin zijn in Nederland bij wet verboden. De enige uitzondering hierop vindt zijn toepassing in tijden van acute crises.

  Klink heeft dit geweten en het het moedwillig toegestaan

  U bent belazerd waar u bij stond, de rapportage zal worden gebruikt om vooral geen schuldige aan te kunnen wijzen, kortom het gebruikelijke overheidsconcept.

Comments are closed.