De linkse propagandamachine draait weer op volle toeren. Volgens neutrale (kuch) website NU.nl verkiest 52% van de Nederlanders Job Cohen als premier.  Nu zal ik me als libertariër natuurlijk in andere kringen begeven dan de “gemiddelde Nederlander”, maar hoe komt het toch dat in mijn vriendenkring (waarin zich heus wel wat linkse rakkers bevinden) vrijwel iedereen Job Cohen associeert met de slagzin: “Serieus probleem? Dat lossen we op met een kopje thee”?

Job Cohen die ons Nederland uit de ellende gaat halen.  Een socialist zonder enige ruggegraat. Een man die zijn stad al laat afbranden door criminelen en de politie vervolgens verbiedt de boefjes te pakken. Je hoeft geen kind te zijn om je een voorstelling te maken van een heel land onder zijn bezielende leiding: dat wordt een brandende nachtmerrie. Mocht dit horrorscenario werkelijkheid gaan worden, dan gaat dat onze ouderen, onze werkenden én onze kinderen héél veel geld kosten… Als God al ooit met ons was (volgens de zijkanten van de oude vertrouwde keiharde gulden was dat ooit zo), dan moge Hij ons nu meer bijstaan dan ooit.

Ron A te A

15 REACTIES

 1. Zo ik heb net op tijd de rooibosthee oogst in haar geheel opgekocht. Kon nog net voor een prikkie.

 2. Een maand geleden waren de WC-Eend NL’ers volgens WC-Eend Maurice de Hond nog helemaal voor WC-Eend Balkenende. Ik ken geen mens die ooit is gevraagd, door welk ‘onderzoeksbureau’ dan ook, wie een goede lijer voor NL zou zijn, mij is in ieder geval nog nooit een dergelijke vraag gesteld.

  Moet je nagaan dat de jood Cohen de PvdA strontkar gaat pushen&promoten en minister president van NL zou kunnen worden. De moslim zal blij zijn met dit boegbeeld van begrip, tolerantie en saamhorigheid. Maar Job zal natuurlijk een slijmerige aal blijken en dat is precies wat de moslims nodig hebben om hier de macht te kunnen vergroten. En kan de PvdA zijn macht op vele fronten behouden…het mes snijdt aan twee kanten.
  Bos was gewoon te stomp, Cohen is een scherp en listig persoon die precies weet hoe je NL’ers moet bewerken. Mij benieuwd of het slappe NL’se volk de trukendoos van Cohen accepteren.
  Bon Vivant [9] reageerde op deze reactie.

 3. Wouter Bos is te licht. Vederlicht. Wat walg ik van deze man.
  Stel we kruipen in die communistische droomwereld kop van hem en we gaan er van uit dat hij Nederland echt uit de crisis kon helpen. Hoe kan hij dan het landsbelang inruilen voor z’n eigen nest alsof het niets is. Zou iemand als Lee Kuan Yew dat doen? Never.
  Ik kan me niet voorstellen dat hij dat niet kan inzien. Dat betekent dus feitelijk dat hij liegt en de politiek uitstapt omdat hij weet dat Cohen meer stemmen trekt onder het Hollandse schapenvolk.
  Bos gaat de geschiedenis in als de grootste rover uit de NL geschiedenis. Hij zou persoonlijke aansprakelijk gesteld moeten worden voor massa vrijheidsberoving, een beetje hoe Saddam aangepakt is.

 4. vanwege de dingen die Wouter het afgelopen jaar heeft gedaan en waar nu de gevolgen van zichtbaar worden: geen dividend/rente op de bankreddingsleningen, geen winsten er op, gedoe en grotere schuldenlast, zou ik niet alleen naar mijn gezin terugkruipen, ik zou in mijn schulp blijven tot de aarde weer opwarmt, na deze ijstijd.

 5. Nét als je denkt, dat NL niet verder richting afgrond geduwd zou kunnen worden; komt de PvdA met Cohen als kandidaat.
  Mocht deze, masochistische Joodse man daadwerkelijk MP worden.
  dan is het over en sluiten voor NL.

  Eric [6] reageerde op deze reactie.

 6. @Rycardo [5]:

  Goh, dat was nu precies wat ik had willen posten! De volkomen terecht zieltogende pvda geeft het begrip “van de regen in de drup terecht komen” een geheel nieuwe dimensie ! Deze hele gang van zaken is echter volledig zo voorzien en wordt stap voor stap uitgevoerd. Wellicht denkt de pvda dat het Nederlandse volk net zo dom is als de gemiddelde Amsterdamse pvda stemmer. Ik hoop van harte dat dit niet het geval zal zijn. De schade die de pvda dit land inmiddels heeft berokkend is behalve historisch ook ONMETELIJK en ONOMKEERBAAR!!

  Zo’n volslagen idioot als cohen naar voren schuiven, die zich publiekelijk hoofdzakelijk zorgen maakt om het welzijn van de moslims in Amsterdam, zal hopelijk een historische vergissing van de pvda blijken te zijn en bijdragen tot hun minimalisering.

  Wie sinds Den Uyl nog enig vertrouwen in deze partij heeft (ondanks ras-volksverlakkers als pronk, kok, peper, van Tijn enz.enz.) kan helaas alleen maar als uitermate stom gekwalificeerd worden!

 7. Cohen wordt door Bos neergezet als een soort A’damse Giuliani die de stad zou hebben schoongeveegd:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/6276550/___Verwijt_kopjes_thee_niet_serieus__.html

  Dit KLPD onderzoek laat echter zien, dat Cohen’s ‘harde’ beleid net zo weinig effect heeft gehad als het overheidsbeleid elders in het land:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/6275917/__Gouda_procentueel_koploper__.html

  De Marokkanen in A’dam zijn net zo crimineel als in de rest van NL. 4,2% van de Marokkanen in NL/A’dam is crimineel tegen 1,7% van de overige NL/A’dam bevolking, 17% van de criminelen is Marokkaan en 29% van alle gedetineerden is Marokkaan (zwaardere misdrijven dus), terwijl Marokkanen slechts 2% van de NL bevolking uitmaken.

 8. Job Cohen als PM is het beste nieuws dat ik in jaren heb gehoord.

  Ik kan alleen maar zeggen …. Go go go PVV

 9. @IIS [2]:

  Dat “nooit gevraagd zijn” geldt ook voor mij en alle mensen die ik het weer heb gevraagd. Het is zo ongeveer als het winnen van een grote prijs (1000 roepies of meer) in een loterij. Ooit iemand ontmoet die iemand kent die…?

  Overigens lijkt het mij wel humor, een ‘rooibos coalitie’ van Job C. en Geert W.

  Een volk krijgt de leiders die het verdient…

  IIS [11] reageerde op deze reactie.

 10. Pamela hemelrijk voorspelde het al, er kunnen maar twee personen minister president worden ; cohen of balkenende
  Dat cohen ook het visitors leadership program heeft gevolgd
  moge nu wel duidelijk zijn.
  De man wordt in de mainstream media de hemel in geprezen over eigenschappen die hij niet heeft, ook geenstijl probeerd de aandacht van hem af te leiden met de vrouw van bos en guusje ter dorst. ze claimen zelfs dat cohen democratisch aan de macht gaat komen.
  Deze waardeloze jurk gaat ons net als balkenende door de strot geduwd worden.

  IIS [13] reageerde op deze reactie.

 11. @Bon Vivant [9]:

  Gaat het NL’se volk misschien wonderen verwachten van Cohen? De man is een gladde prater, maar kan nog geen hamer vasthouden, laat staan een deuk in een pakje boter slaan. Natuurlijk gaat het niet om fysieke kracht, maar om smerige kronkels in het hoofd, het lichaam is overbodige afval en zou men bij wijze van spreken romp en hoofd kunnen scheiden ..Het hoofd op een zilveren dienblad, that’s all they need. En degene die onderzoekjes of peilingen doen zijn niet meer dan zielige meelopers of partijgenoten.

  Mijn reacties verraden mijn gevoel voor deze linkse parasieten…Wat (mooi) zou de wereld zijn zonder dit tuig.

 12. Opvallend veel verstandige reacties in de Telegraaf op de kandidaatstelling van Cohen. 🙂

  Teneur is toch wel, dat de rioolratten Bos en Cohen bijtijds het zinkende schip hebben verlaten (Bos nadat hij NL met onoverkomelijke financiële problemen heeft opgezadeld, Cohen nadat hij hetzelfde in A’dam heeft laten gebeuren).

  Cohen gaat ons landelijk over de rand duwen met nog een generaal pardon, open grenzen, ongebreidelde criminaliteit en torenhoge collectieve lasten.

  Rutte kan zijn oude kunstje op Cohen herhalen: “Noemt u mij eens 3 wapenfeiten, nee, noemt u mij eens 2 wapenfeiten. Of nee, noemt u mij eens 1 wapenfeit. Slechts eentje!” 😀

  ===
  Musea jaren dicht (hoezo toeristische trekpleister, hoezo economie) , tunneltje 3 keer zo duur 5 keer te laat, maar ja hij was een amateur, dat konden we hem niet aanrekenen. De man die de politie terugtrok uit een wijk omdat anders de marokkanen boos zouden worden. Woningbeleid: in amsterdam resteert nog slechts de linkse elite en de kanslozen die ze onderhouden in ruil voor een stem, de rest vertrok. De man die miljoenen belastinggeld gaf aan moskeen!! De man die honderden miljoenen over de balk gooide bij mislukte re-integratieprojecten en vervolgens de rekenkamer de schuld gaf en de directeur ontsloeg, gevolgd door een pvda / wc eend onderzoek. De man is een GROOT GEVAAR VOOR DIT LAND
  dercks, utrecht | 13:13 | 13.03.10

  Er worden in heel veel landen weer koffers gepakt en enkeltjes Nederland gekocht.
  Hans, Duitsland | 13:14 | 13.03.10

  Mensen met schoenen aan willen Cohen niet, en normaal denkende mensen ook niet.
  Gert, Zwolle | 13:37 | 13.03.10

  Ten tijde dat Cohen staatssecretaris was waren in Den Haag op de Beeklaan in een kerk heel veel uitgeprocedeerde gelukszoekers om uitzetting te voorkomen ondergedoken. Cohen heeft zich nog eens verdiept in de dossiers van deze inmiddels tenminste 5 maal afgewezen personen. Resultaat hij heeft ze allemaal aan een verblijfsvergunning geholpen. Over deze vorm van generaal pardon is nimmer ruchtbaarheid gegeven!!! Met Cohen en de PvdA staat een volgend generaal pardon ons wederom te wachten!
  harry meefout, zoetermeer | 13:04 | 13.03.10

  De rooie propagandamachine maakt weer overuren. Dankzij dit tuig denken veel mensen in het buitenland bijvoorbeeld ook dat Pim Fortuyn een crimineel was. Cohen zal weinig klaarspelen tegen Wilders, de ECHTE Nederlanders zitten echt niet te wachten op Amsterdamse toestanden in hun woonomgeving. Amsterdam mag dan al zo´n beetje gevallen zijn, op 9 juni heeft Nederland de kans ons land te verdedigen. Hopelijk doen alle Hollanders hun plicht.
  Mats J’eau, Den Haag | 13:47 | 13.03.10

  Cohen bruggenbouwer ? Wie noemt 1 wapenfeit ? Slechts eentje.
  gerard, amsterdam | 14:16 | 13.03.10

 13. Ik kan me niet herinneren dat iets uit de politiek me op de rand van echte misselijkheid heeft gebracht.

  De ‘aanstelling’ van Cohen, en de voorspelbare groei van de PVDA in de peilingen, zijn voorbeelden van alles waardoor ik politiek haat.

  De grootste stad van Nederland compleet naar de verdommenis (laten) draaien, en nu in de ogen van vele van de domste schapen een kans verdienen hetzelfde met het hele land te doen.

  De man komt nota bene OPENLIJK uit voor zijn cultureel Marxisme.

Comments are closed.