Weer zijn er twee Nederlandse militairen gesneuveld en een derde gewond. Het zullen niet de laatste zijn.

Om zout in de wonde te wrijven ontvangen we praktisch tegelijk met deze mededeling het bericht dat er 20 Miljard hulp aan Afghanistan verdwenen zijn.

En nu het met behulp van een kabinetsval er op lijkt dat de militaire missie gestopt wordt, hoor je dat de politici toch aan het proberen zijn om belastinggeld naar Afghanistan te blijven sturen. Alleen onder een andere “naam”.

Zie artikel: “Waar zijn die 20 miljard gebleven” van Zembla TVGids

Met alleen maar constateren dat er kennelijk een stel machtige idioten bezig is, komen we niet aan een oplossing of voorkoming van dergelijke waanzin. Er moet iets gebeuren.

De vraag is alleen maar WAT?

8 REACTIES

 1. Ik weet niet meer waar ik het las of zag. Maar voor zo ver het nieuwe Afghaanse bestuur enige daadkracht heeft, worden er vooral grote villa’s en luxe appartementen gebouwd voor deze lieden en hun families.
  Daar maak je wel een paar miljard aan op. De rest zal wel op de Zwitserse bankrekeningen van de warlords staan. Met de complimenten van de westerse belastingbetaler. Noem het maar ‘solidariteit’ en de gemiddelde belastingbetaler vind het weer prachtig.

 2. Stuur al die aghanen die hier zitten te niksen naar huis om hun land op te bouwen. Waarom moeten de landen in Europa het altijd opknappen.
  Er zijn Arabische landen genoeg,wat doen die eigenlijk ?
  Helpen,moslims,moslims niet,je hoort er nooit wat over.
  Zijn er in Arabische landen asielzoekers?

 3. @Fugy [5]:

  Je link verwijst naar een filmpje over UFO’s.

  Ik heb wel wat beters te doen naar dat soort onzin te kijken.

 4. Afghanistan begint een beetje op Nederland te lijken, wat corruptie betreft, niemand heeft het gedaan, maar het geld is per ongeluk bij de verkeerden terecht gekomen!

Comments are closed.