“DiversityWorks is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide ambitieuze vrouwen en multicultureel talent (m/v)” las ik gisteren op een poster op station Sloterdijk.

Een beurs alleen voor vrouwen (v) en mensen (m/v) met kleurtje dus en waar mannen van Noord/West Europese afkomst duidelijk niet welkom zijn en waar veel overheid, gesubsidieerde (linkse) instellingen en “commerciële” bedrijven die tegen de staat aanleunen of daarvan afhankelijk zijn aan deelnemen.

De linkse geest blijft een ondoorgrondelijk ding voor mij want hier wordt duidelijk een groep mensen achtergesteld op grond van hun geslacht (m) en hun etnische afkomst (ras), discriminatie waar links al jaren tegen strijdt, dacht ik zo.

Dit soort discriminatie is bij wet verboden terwijl de Politie ook op die beurs werft en dus de wet overtreedt.

Als ik nou een beurs zou opzetten alleen voor mannen van West/Noord Europese afkomst dan zou ik direct worden opgepakt en veroordeeld wegens discriminatie maar een beurs die precies hetzelfde doet maar naar andere groepen toe wordt als een ethisch en politiekcorrect hoogtepunt van beschaving bejubeld.

Kortom: discrimineren op grond van etnische afkomst (ras) en geslacht is helemaal niet verboden en wordt zelfs door de staat aangemoedigd en gesubsidieerd zolang men die groepen achterstelt die daartoe door de staat zijn aangewezen en dat is doorgaans de groep mannen van Noord/West Europese afkomst die de pineut is, in linkse ogen de grootste schurken op aarde, zwaarbeladen met de erfzonde van het slavernijverleden en het kolonialisme van hun voorouders en verantwoordelijk voor alle kwaad ooit en die daarom nooit hard genoeg kan worden aangepakt.

8 REACTIES

 1. Als al die vrouwen, niet-westerse-allochtonen en andere ziek, zwak en misselijken, nu een “niet lullen maar poetsen” mentaliteit hadden; zouden deze groepen het dan niet te druk hebben met geld verdienen om dit soort evenementen te kunnen bezoeken?

 2. Gisterenavond discrimineerde ik nog een glas wijn, toen ik toch voor een biertje ging en vandaag moest ik een vriend boven een andere vriend verkiezen. Ik mag wel gaan oppassen, straks word ik nog in de boeien geslagen. Want enkel de overheid is in staat, in al haar wijsheid, om juist onderscheid te maken tussen zaken! En hierbij wordt concurrentie niet geduld.

 3. Hoe komt links er bij dat vrouwen en allochtonen gelijkheid willen? Allochtonen zijn dik tevreden met hun uitkering en de traditionele verhoudingen plaatsen vrouwen in een superieure positie t.o.v. mannen. Die weten niet hoeveel etentjes, bioscoopjes, vakanties, etc. ze voor hun date moeten betalen voordat ze zelfs maar een kans maken om van bil te gaan. Je zou wel gek zijn om zelf te gaan werken als mannen dat vrijwillig voor je doen. 😉

  ===
  “Why should we age and sweat and die early ? That’s what men are for.”
  ~ Peggy Bundy

 4. Interesant om eens te kijken wie daar zoal aan deelnemen.
  Misschien kunnen we ze wel permanent in een artikel aan de schandpaal nagelen zodat hun namen publiekelijk bekend zijn, ook nadat de website http://www.diversityworks.nl/ weer uit de lucht is?

  Eens kijken:
  Dat er talloze overheidswerkgevers zoals gemeenten en waterschappen tussen te vinden zijn, hoeft natuurlijk niet te verwonderen.
  Maar bijzonder kwalijk lijkt me dat zelfs op voorheen alom gerespecteerde tempels van wijsheid als Erasmus en zelfs in hun “zakelijke” “no-nonsense” bedrijfskunde faculteit RSM dit soort gedachtengoed is ingeslopen. Het geeft te vrezen over wat er tijdens de opleiding allemaal gepropageerd wordt. Voortaan worden dus zelfs managers in spe al in een vroeg stadium gebrainwashed via gerenommeerde universiteiten. Robert Stadler, anyone?

  In Rotterdam lijkt men de markt wel te willen monopoliseren want ook de Hogeschool Rotterdam maakt zich schuldig aan discriminatie en vermoedelijk -al ware het maar om zichzelf een alibi te verschaffen- aan het goedpraten/propageren ervan.

  Maar mocht je elder wel een degelijke opleiding genieten en later niettemin als blanke man je baan verliezen, wordt het nog leuker: ook het CWI, de instantie die je zg. moet helpen opnieuw aan de slag te geraken, zal je discrimineren, zo blijkt. En overigens is dit “helpen” onder de vorm dat als je hun “adviezen” (hoe onrealistisch ook) niet opvolgt ze dit rapporteren en je vervolgens van zusterorganisatie UWV je uitkering verliest. Maar handig om weten dus dat ze andere werklozen zal voortrekken en jou als blanke man dus als 2e rangs zal behandelen. Geen wonder dat je niet snel aan een nieuwe baan raakt.

  Dat je als blanke man beter niet op PvdAlloctonen stemt, was al langer duidelijk maar hier demonsteren ze het andermaal: ook zij zijn deelnemer aan de discriminatiebeurs.

  Meteen is ook duidelijk waarom ons monetair beleid en financieel toezicht van bedroefelijk niveau is: ook bij DNB prevaleert discriminatie boven talent bij de recrutering.

  Komt u in aanraking met de wet, heeft u ook pech want bij de politie hanteert men soortgelijke denkbeelden.

  Geen probleem: dan verdedig ik me wel in de rechtbank en neem ik een goede advocaat onder de arm. Niet zo snel, beste blanke man: ook de Nederlandse Orde van Advocaten discrimineert en zal dus geen begrip voor u hebben. Het laat zich raden hoe gemotiveerd men zal zijn om u met verve te verdedigen.

  De publieke opinie wordt ondertussen verder tegen u opgezet middels de VARA.

  Best kan je er dus voor zorgen dat je niet gaat werken in een omgeving waar je een verhoogd risico loopt, want op justitie en op de publieke opinie moet je niet rekenen. Dus dan maar in her bedrijfsleven. Hopelijk hebben ze daar dan geen managers opgeleid aan de RSM en bij het solliciteren de CV van de directie screenen is wel een beetje omslachtig, dus helemaal zeker ben je natuurlijk nooit. Maar in elk geval mijdt je best bedrijven die schaamteloos deelnemen aan deze discriminatiebeurs, zoals: Accenture, Atos Origine, Clifford Chance, ING Groep, KPN, Unilever en Volker Wessels, om maar even enkele grote bekende namen te noemen.

  Maar verder wel geruststellend te beseffen dat net als in de nadagen van het Romeinse rijk, thans ook ons leger althans de luchtmacht en de marine bepersoond wordt door buitenlandse huurlingen die geen band met het land hebben. Kortom: onze samenleving staat er goed voor.

 5. Zoals gebruikelijk in het decadente Nederland kijkt men naar symptomen en niet naar oorzaken. Om welke reden zijn veel vrouwen en niet blanken onaantrekkelijk voor bedrijven? De “niet westerse allochtonen” in China en India zijn zeer gewild.

  Ik ken “niet westerse allochtonen” die zich prima redden zonder bemoeienis van de staat. Die beurs lijkt mij een typisch porduct van subsidiesponzen uit de zieligheidsindustrie. Ik denk dat al die bedrijven die meedoen dit doen om de subsidiehoerrrrrr te kunnen uithangen.

 6. Allemaal leuk en aardig wat er hier gezegd wordt. Maar staat er ergens op de website of in de reclames dat mannen van Noord/West Europese afkomst niet welkom zijn?

  Het antwoordt is nee. Dit is typisch een vorm van positieve discriminatie en dat mag dus wel.

  Het wordt zelf aangemoedigd door de staat.

  Dus kom eerst met bewijs voordat je recht gaat “lullen”

 7. Jammer jammer jammer dat Wladimir niet goed zijn research heeft gedaan. Want iedereen die allochtoon is (man of vrouw) is welkom op deze beurs. En is dat discriminatie? Ik voel mij als man toch ook niet achtergesteld als er de 9 maanden beurs wordt georganiseerd, omdat die beurs niet voor mij is als alleenstaande? Hulde juist aan de bedrijven die hieraan wel aan willen deelnemen en hier dus extra aandacht aan schenken. Helaas is dat in 2010 nog steeds hard nodig. Dat is de keiharde realiteit en niet anders.

Comments are closed.