Enige tijd geleden liet bisschop Richard Williamson in een Zweeds tv-interview weten dat hij ervan overtuigd is dat er overtuigend historisch bewijs bestaat dat er geen gaskamers in Auschwitz waren die het doel dienden mensen te doden. Er kwamen wel Joden om in de concentratiekampen van Hitler-Duitsland – 200.000 tot 300.000 – maar niet één in een gaskamer, aldus Williamson.
Williamson is lid van de priesterbroederschap Sint Pius X, een onderdeel van de Rooms-katholieke kerk. Hij werd op 30 november 1988 door aartsbisschop  Marcel Lefebvre tot bisschop gewijd, tegen de uitdrukkelijke wil van paus Johannes Paulus II. Williamson en Levebvre werden geëxcommuniceerd. Op 21 januari 2009  werd de excommunicatie door paus Benedictus XVI opgeheven; diezelfde dag veroorzaakte het Zweedse interview met Williamson wereldwijde beroering door diens Holocaustontkenning.

Zowel de Duitse als de Nederlandse bisschoppen distantieerden zich van de uitspraken van Williamson. Een woordvoerder van het Vaticaan meldde dat de opheffing van de excommunicatie geenszins betekende dat het Vaticaan de opvattingen van Williamson deelt. Op 27 januari 2009 nam ook de Priesterbroederschap afstand van Williamson. Bisschop Bernard Fellay, hoofd van de Broederschap, schreef aan de paus en aan “alle mensen van goede wil” dat men de bisschop een spreekverbod heeft opgelegd. Verslaggevers van de Italiaanse krant Corriere della Sera tekenden een dag later uit de mond van Williamson op, dat hij bleef bij zijn beweringen.

Het is niet voor het eerst dat bisschop Williamson in het nieuws komt. In december 2008 kwam hij in opspraak toen hij verklaarde dat het moderne Vaticaan onder invloed van de duivel verkeerde, en dat hij de regering Bush en de Mossad ervan beschuldigde achter de aanslagen op 11 september 2001  te zitten, om daarmee een oorlog te rechtvaardigen. Volgens Williamson streven de Joden naar werelddominantie – zoals beschreven in de Protocollen van de wijzen van Sion – om op  die manier de troon voor te bereiden voor de Anti-Christ in Jerusalem.

Diverse Joodse organisaties kondigden acties tegen Williamson aan. Williamson moest voor de rechter in Duitsland verschijnen – het filmpje werd ook in Duitsland uitgezonden – en kreeg een geldboete van € 10.000,– opgelegd voor het ontkennen van de holocaust.

Opeens verschenen er allerlei berichten in de media over het misbruik van kinderen door priesters in de katholieke kerk. Ook de paus ligt onder vuur, omdat hij niet zou hebben opgetreden tegen een Amerikaanse priester die meer dan 200 dove jongens zou hebben misbruikt. Dat er decennia geleden kinderen werden misbruikt door priesters is niets nieuws. De overstelpende media-aandacht voor daden van zo lang geleden en die bovendien al lang bekend waren verbaasde mij.

Giacomo Babini, een gepensioneerde Italiaanse bisschop denkt dat de huidige kritiek op de katholieke kerk uit de Joodse hoek komt. Omdat de aanval op de katholieke kerk zo krachtig en geraffineerd is, moeten de Joden er wel achter zitten, aldus Babini. De commotie rond het kindermisbruik in de katholieke kerk is een ‘Zionistische aanval op God,’ aldus de 81-jarige Babini.

Door Nico de Geit

Geraadpleegde bronnen:

Fimpje: Williamson over de concentratiekampen: http://www.youtube.com/watch?v=k6C9BuXe2RM

Het Leuchter Rapport:
http://www.vho.org/NL/b/hlr1/

Filmpje: Williamson over de politiestaat en 9-11:

Wikipedia over williamson:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Williamson

Over de Protocollen en Joodse werelddominantie:
http://www.catholicherald.co.uk/articles/a0000226.shtml

Boete voor Williamson:
http://www.refdag.nl/artikel/1472406/Williamson+krijgt+boete+van+10000+euro.html

Bisschop Babini: aanval uit Joodse hoek:
http://www.elsevier.nl/web/Lifestyle/Society/262769/Bisschop-geeft-Joden-schuld-van-kindermisbruikrel.htm

16 REACTIES

 1. Beweren dat God niet bestaat is een bewijs van beschaving en eruditie.
  Er bestaat geen wetgeving, die dit strafbaar stelt.

  Beweren dat de holocaust niet bestaat is een bewijs van anti-semitisme.
  Er bestaat wetgeving, die dit strafbaar stelt.
  Dat hebben we kunnen zien aan Bisschop Williamson.

  De Joden zeggen dat zij het door God uitverkoren volk zijn. Waarom beijveren zij zich dan niet voor een wetgeving die de godloochening verbiedt?

  Tony [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Bonne A. Rook [1]:

  Je maakt een geintje zeker?

  De Holocaust is een daadwerkelijke (dat willen zeggen in de REALITEIT plaatsgevonden) gebeurtenis.
  Het bestaan van God is een mythe die tot op de dag van vandaag in de hoofden van gelovigen zit.

  Nou kan ik je een beetje tegemoet komen:
  Misschien kan God bestaan.
  Misschien heeft de Holocaust niet plaatsgevonden.

  Dan NOG is het verschil dat het bestaan van God NOOIT is bewezen, in duizenden jaren, omdat het geen tastbare realiteit is.
  Dan NOG hebben we het met de Holocaust over een gebeurtenis die al dan niet heeft plaatsgevonden in de tastbare REALITEIT, en die dus op zijn minst bewijsbaar kon zijn.

  Een uitspraak over een gebeurtenis in de werkelijkheid gelijkstellen aan een uitspraak over geloof in een opperwezen waarvan het bestaan nooit is aangetoond om dat geloof te rechtvaardigen, is ridicuul.

  Ik zou net zo goed kunnen vragen om een verbod op kerstman-schennis. Of Smurfendorp-schennis.

  Dit alles laat onverlet dat woorden die niet doelbewust oproepen tot levensgevaar, NOOIT verboden behoren te worden. Dus noch godslastering, noch het ontkennen van een tragische gebeurtenis in de realiteit.

  Beweren dat god niet bestaat is overigens geen teken van beschaving of eruditie. Het is gewoon een bewering, niets meer of minder. Slechts de vrijheid om het te mogen beweren is een teken van beschaving.
  Net zoals het een teken van beschaving zou zijn om de vrijheid te hebben een gebeurtenis te ontkennen.
  Mensen behoren het recht te hebben zichzelf te ontmaskeren als dwaze zielepoten.

  Bonne A. Rook [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Tony [2]:

  Ik maak zeker geen geintje.

  Bewijs mij maar eens dat het bestaan van God een mythe is.
  De holocaust van WWII is ook geen mythe. Alleen het aantal slachtoffers ligt bij de 70 miljoen. Het merendeel geen Joden. Die hebben niet de exclusiviteit hiervoor.

  De Joden beweren dat zij het door God uitverkoren volk zijn.
  Als men het bestaan van God ontkent, hoe kunnen wij de Joden dan nog als Gods uitverkoren volk beschouwen?
  Zij eisen wel deze exclusiviteit op.

 4. Geef mij jonge kinderen en ik stamp er in dat een vierkante doos rond is, op zo’n manier, dat ze zullen volhouden, dat die vierkante doors rond is tot hun eind.

  Dat is een trucje.

  Wat weten jullie hier nou allemaal echt?

  Helemaal niet zo heel veel hoor, net zoals ik. Het wordt tijd dat we dat door gaan krijgen.. dat wij niet zo veel weten en..

  dat je kinderen kunt maken tot wat je wilt.

  Fugy [5] reageerde op deze reactie.
  Tony [6] reageerde op deze reactie.

 5. @leon [4]: / Het zal ook niet alleen daar mee te maken hebben, de mens zal ook moeten leren zich open te stellen voor het onbekende. Ik doel hier eigenlijk mee, niet alleen kijken vanuit de kubus maar ook proberen erbuiten te kijken. En op eigen onderzoek uitgaan in plaats maar alles te geloven wat ze tot zich nemen, of door andere word geleerd.

  Ik ben me nu namelijk aan het verdiepen in ons universum en de mythen en religies. Het interessantste vind ik wel ons universum, met de daarbij komende cyclussen. Zodra je dat gaat leren begrijpen,begrijp je ook de veranderingen die nu plaats vinden met de daarbij horende natuur rampen. Het plus punt daarvan is dat je angst word weg genomen en plaats maakt voor begrip en kennis.

  Zo zit het met alle zaken dus eigenlijk in elkaar, ik doel hier dus ook op de financiële wereld. Als mensen zich meer in alles zou verdiepen, en zelf op onderzoek zullen uitgaan de mensen er een andere kijk op zullen krijgen op bestaande financiële zaken. En meer mensen zouden dan ook inzien dat de Elite(overheid) niet de belangen van de burgers behartigd.
  Maar ik heb wel het gevoel dat er nog wat aan staat te komen,en dat veel mensen misschien anders gaan kijken tegenover verschillende zaken en hopelijk wakker worden.
  En misschien zelfs tot de conclusie gaan komen dat vrijwillig samen werken meer vruchten afwerpt, dan dit gecontroleerd systeem.

 6. @leon [4]:

  Wat weten jullie hier nou allemaal echt?

  In ieder geval niet wat het punt is dat je nu probeert te maken.

  Tenzij het punt is dat geloof een resultaat is van jarenlange indoctrinatie en de daarbij horende opheffing van onafhankelijk en logisch nadenken.

  Maar in dat geval begrijp ik het woord “jullie” weer niet. Als mijn gedachtegang rond is, kan ik je in ieder geval verklappen dat dit niet dezelfde vorm is die mijn ouders en leraren er bij mij hebben geprobeerd “in te stampen”.

 7. @alidas [8]:
  Omgekeerd kun je ook zeggen dat de joden altijd een hekel aan christenen, dus ook katholieken, gehad hebben.
  Lees de joodse Talmoed er maar op na.
  Of het Nieuwe Testament.

 8. Ik VIND dat hij gelijk heeft.
  Het is toch raar dat wij in europa alles mogen ontkennen,wat er afgespeeld heeft,maar alelen niet de holocaust.
  Dat kan alleen maar betekenen dat er 1 machtige organisatie achter zit die de macht heeft in europa die dat ons verbied.

  Zonder over de aantallen te spreken en de gaskamers,kan ik 100% met documentatie,en bewijs vertellen dat het verhaaltje over de joden een hersenspinsel is.
  Wie zat erachter.
  Het zionisme.
  En er is een verschil tussen een echte JOOD en iemand die zich een zionist noemt.
  Een zionist kan zowel een cristenen zijn,als een selfmade JOOD.
  Die selfmade joden komen uit het oude kazaharia.
  En in de loop der eeuwen,hebben zij alleen nog een joodse achternaam eraan over gehouden.
  Een mens met een JOODSE achternaam maakt je nog geen jood.
  Als nu blijkt dat ca 80% van die selfmade joden in europa woonde tijdens wo1,want daar begon het drama echt,je ook nooit kan spreken over het anti semitisme.
  Een semiet is een echte JOOD en arabier.
  Het zionisme zijn zelf anti semieten.
  Het calimero gedragje wat ze vertonen.

  Wat betekent het woord NA-ZI.
  Even wat geschiedenis over duitsland.
  Na wo1 werd het duitse volk verraden door het zionisme.
  In 1916 wonnen de duitsers de oorlog.
  En boden een vredesverdrag aan.
  Rusland ging al richting huis.
  En onder de geallieerde was er muiterij ontstaan door hongersnoden en muntie tekorten.
  Duitse zionisten reisde af naar engeland om te zeggen dat ze die oorlog konde winnen.
  Wel op 1 voorwaarde.
  Dat Palastina van hen werd.
  En zo werd amerika erbij gehaald.
  En wonnen de oorlog in 1917 en de staat Israel was een FEIT.
  Alleen een staat Israel zonder JODEN kan natuurlijk niet bestaan.
  Daarom was Israel ook nog niet officieel.

  De Zionisten verspreide zelf de protocolen van de wijzen van ZION en plakte er een etiketje achter dat het de joden waren.
  Hierin gaat iedereen in de fout,als het om Israel gaat,en het zionisme.
  Het zijn geen JODEN en semieten,waar zij over spreken.
  Het zijn selfmade joden.
  Ze spraken geen woord Jiddisch in die tijd.
  En de askhernazi’s die in europa woonde wilde helemaal niet vertrekken naar dat stukje woestijn.
  Het zionisme verspreide daarom het anti semitisme,of beter gezegd de propaganda om zogenaande joden te verdrijven uit europa.
  Dat ging in rusland wel goed.
  Alleen ze gingen niet naar israel,maar naar duitsland.
  Toen kreeg je adolf Hitler die mein kampf schreef.
  Ik ken dat boek niet,maar kan er van op aan dat hij de j9oden ermee bedoelde,die ook achter de val van wo1 zat.
  Hij was een korperaal in die tijd.
  En hij wilde de joden verbannen uit europa.
  Zeg maar een Wilders vandaag de dag.
  Die het het weer over de islam.
  Het is de the same shit,but a other ashole.

  Adolfje creeerde de NSDAP.
  En toen adolfje aan de macht kwam door de corperatie’s,bankwezen,en wall street die een nieuwe mark instaleerde,omdat de ouwe deutsche mark op 1 miljard stond tegen 1 dollar.
  Diezelfde lui wat duitsland economisch heeft overgenomen,zijn ook de financieerders van het zionisme geweest.
  En samen met de NSDAP werd er een fusie ontstaan.
  De NA-zi partij.
  Nationale alliantie ZIONISME.
  En met het ZIONISME werden er concentratie kampen opgebouwd,waar alle tegenstanders gratis mochten werken voor die corperatie’s.

  IG-Farben/rockefellers,Harrisman brothers,Krupt,Kuhn&loebe,en vele meer hadden hun fabrieken staan in die concentratie kampen.
  Waarom is de shoa verzonnen.
  Om een claim te leggen op europa.
  Wij zijn hun slaven.
  Destijds en nog steeds.
  Born to be a slave voor die elite tuig.
  Slavernij is al zo oud als de weg naar rome.
  Ook de slavernij in amerika is onstaan door zogenaamde joden.
  Het is jammer dat je niet kan uitzoeken hoe ze echt genoemd moeten worden.
  Ze zijn zeer zeker atheistisch,of aanhangers van een duivel.
  het satanisme.
  Het mag raar klinken in onze oren,als we het hebben over een GOD.
  Zo heb je ook weer satanisten die geloven in hun BAAL.
  En dat zijn nazaten van het volk wat heerste in het oude babylonie.
  Onder Nimrod.
  God van de OORLOG,DONDER ,en VRUCHTBAARHEID.
  Zie hoe amerika en europa contstaant in een oorlog verwikkeld is.
  En ook hoe amerika werd over genomen in 1812,het europa in 1945,en de rest van de wereld vandaag de dag.

  Dit alles klinkt ongeloofwardig.
  Ik zou zeggen,zoek en gij zult vinden.

  Alles wat je hoort via de politiek,media zijn hersenspinsels.
  Je word dagelijks gehersenspoeld door zion media.
  Vanaf de dag dat je naar school ging,werd je gehersenspoeld.
  vandaar ook dat vele dit niet willen geloven,wat ik hier neerzet.
  Je leert dit niet op school.

  Je bent allen een SLAAF van hun systeem.
  Ze hebben ons alleen nodig om hun oorlog uit te vechten.
  Morgen vertrekken ze zo naar het china toe en laten amerika en het europa bankroet achter.
  Maak ik geintjes.
  Zie de staatschuld in het westen.
  Wij allen in europa hebben een staaschuld,die je never,nooit meer kan aflossen.
  Hoe hoesten wij ca 376 miljard op.
  We hebben hooguit 20 miljard gasbaten in de grond.
  Wat nog gedeeld word door exxon,en shell.
  dezelfde lieden die alle oorlogen en systemen wat we kennen hebben gecreerd.
  Shell is van de Rothshilds.
  En exxon van de Rockefellers.

  En waarom wij dit niet mogen weten.
  Dan onstaat er morgen in het westen een revolutie,en eisen dat terug wat ze van ons afgepakt hebben.
  Namelijk onze vrijheid.

  Bonne A. Rook [12] reageerde op deze reactie.

 9. @Bonne A. Rook [12]:

  Ik denk niet dat ik het kan vergelijken met Mike Hoffman.
  Ik geloof niet in de bijbel.
  Of Koran.
  Of wat voor relie boek dan ook.
  Ik verneem mijn eigen waarheid door nog verder in de geschiedenis te kijken,en vanuit daaruit de verhalen begrijp wat er in die relieboeken staan.

  Ik ben helemaal niet tegen het joodse volk,wat Mike Hoffman schijnbaar wel is.
  De bijbel is plagiaat,of namens een volkje wat al sinds de babylonische tijden de scpeter zwaaide dat ons heeft wijsgemaakt.
  Occulte kennis is waar zij ons een stap voor mee zijn.
  Echte joden zoals de naturei karta of jewsagainstzionism willen niks anders dan in vrede en harmonie zij aan zij wonen.
  En zij worden misbruikt door zowel de bijbel,talmud,en de koran.

  Die onzin over een GOD die de mens heeft gecreeerd en met een ontzichtbaar handje de wereld bestuurt,of een bepaalt volkje uber vind is meer een duivelse ideologie.
  Ik ga daar geen uitgebreid verhaal over schrijven,maar ken wel de geschiedenis en de errors in die boeken.

  Het is de mens wat een boek schrijft,om een volk te creeeren wat volgzaam is,zoals een schapenkudde,of kuddedieren in de natuur wat de grootste schreeuwlelijk volgt.
  Die mensen die dat geloven,zijn feitelijk nog neatherthalers.
  We leven anno 2010 en als je kennis opdoet wat men verzwijgt,of niet naar buiten brengt,je een kuddedier blijft.

  Wees vrij en onafhankelijk.

  ‘Geloof niet in iets, simpelweg omdat je het gehoord hebt. Geloof niet in iets, simpelweg omdat er door velen over gepraat en gekletst wordt. Geloof niet in iets omdat het simpelweg in uw religieuze boeken staat geschreven. Geloof niet in iets slechts vanwege het gezag van uw leraren en ouders. Geloof niet in tradities, omdat ze voor vele generaties werden overgeleverd. Maar na observatie en analyse, wanneer u vind dat alles gelijk staat met de reden en bevorderlijk is voor het goede en het voordeel is van één en allen, keur het goed en leef ernaar. — Boeddha.

  tamso [14] reageerde op deze reactie.
  Bonne A. Rook [15] reageerde op deze reactie.

 10. @tamso [13]:

  Ik bedoel als je geen kennis opdoet,wat men verzwijgt,je een kuddedier blijft en zij je hebben waar ze je willen hebben.

 11. @tamso [13]:
  Als u het boek “Judaism discovered” van Hoffman leest, dan merkt u dat hij duidelijk laat zien, dat de gewone Jood gegijzeld is door de rabbijnen via de talmoed.
  Hoffman is niet tegen het Joodse volk. Hij is tegen het Judaisme en Zionisme.
  De hedendaagse Jood volgt op geen enkele manier de bijbel, net als doorsnee Christen het niet doet.
  Ook de Moslem volgt niet wat in de Koran staat.
  De Jood volgt de rabbijn en is misleid.
  De Christen volgt de priester of predikant en is misleid.
  De Moslem volgt de imam en is misleid.
  Toch wel leuk, dat u de uitspraken van Boeddha citeert.
  Is dat geen relieboek?

  Is de Bijbel deels plagiaat van het wetboek van Hammurabi, of is dit plagiaat van de Bijbel?

  Occulte kennis komt niet uit de Bijbel, en wordt daarin zelfs verboden.
  Dus de Kaballah en de Zohar zijn Bijbels gezien verboden boeken.

  Toch vind ik het treffend zoals u de symptomen van de ziekte zo in het kort beschreven heeft, en ik moet zeggen, dat deze voor een groot deel historisch onderbouwd kunnen worden.

  Ik denk [cogito, ergo sum], dat u en ik op dit moment heel erg van mening verschillen, maar ik verwacht wel, dat op een gegeven moment een consensus tussen u en mij ontstaan kan, door de denkbeelden van de ander te respecteren.
  En dan bedoel ik niet dat ik politiek correct wil zijn.

  Ook ik wil zij aan zij in vrede met iedereen leven. Dat is een vermaning uit de Bijbel.

  tamso [16] reageerde op deze reactie.

 12. @Bonne A. Rook [15]:

  Ik heb niet je hele link gekeken.
  Ik zat alleen te kijken naar 1 speech,waar hij de talmoed vergeleek met de bijbel,en de bijbel de waarheid vond vertellen,en de talmoed misleidend.

  Wat je zegt dat mensen zich laten misleiden door rabijnen,immams,en priesters ben ik met je eens.
  Laat ik ook erbij vermelden dat natuurlijk ook in de bijbel als het gaat over jezus,of mohammed in de koran,of in de thora goeie voorbeelden staan om een juiste weg te bewandelen.
  Anders zou men er niet in geloven.

  Het is de mens zelf wat misbruikt maakt,om een macht te grijpen,en om landen te veroveren.

  Wat ik zeg over de koran,bijbel en thora is dat het verhalen zijn uit hele oude overlevingsculturen,die ongeveer het zelfde zei.
  Het enigste verschil is dat men de namen heeft veranderd,of er een draai aan gegeven heeft.
  Wat ik bedoel met de occulte leer,wat letterlijk een geheime leer heet,men het daaruit heeft.
  De occulte leer is niet alleen het satanisme.
  Ik zie het als een verborgen geschiedenis,wat wij niet mogen weten.
  Als ik bv de oude summerische verhalen lees,ik dat herken wat nu in de bijbel,en koran staat.
  Bv gabriel,of de GOD die de mens als evenbeeld geschapen heeft.
  De reuzen/nephilims.
  Of het oude atlantis.
  Een mooie docu is dat van Erich von daniken.
  Waren de goden cosmonauten.

  En als inderdaad datgene waar is,wat Erich von daniken vertelt in zijn docufilm,we een vergeten en geheime geschiedenis hebben,wat de relie boeken ons vertellen.

  Dat ik een stuk tekst uit de boedha citeer,maakt mij nog geen relie gelovige of een boedist.
  Ik bedoelde er alleen mee te zeggen dat je niet alles moet geloven wat ons word voorgehouden.
  Ik aanbid niks.
  Zal nooit knielen,of bidden voor iets wat ik zie als een beginpunt,en het vervolg erop.
  Het is zoals alles zo is.
  Daar is geen ontzichtbaar handje aan te pas gekomen.

  Als men zegt waarom onstaat dit,of is dat zo gekomen vandaag de dag.
  Dan zeg ik,kijk naar het ego in de mens.
  Een ego is niet bereid om te delen.
  Of het nu gaat om geld,status,macht,kennis.
  Wat je afpakt van een ander,en datgene niet wilt delen,heeft als gevolg dat een ander tekort komt.
  Of onderdrukt word door die egoisten,wat daarzo de macht heeft.
  En relieboeken is een middel om mensen te onderdrukken
  Wees gehoorzaam,dien je meerdere,en betaal je belastingen.

  De bron van het kwaad,wat men de duivel noemt,of een duivelse handeling,het niks meer is dan een egoistische daad.

Comments are closed.