donderdag, 29 april 2010
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Libertarisch ‘webinar’ op Bevrijdingsdag

Vijf mei – Bevrijdingsdag – is een dag die geheel staat in het teken van de vrijheid, alleen zullen veel libertariërs het een nogal beperkte opvatting van ‘vrijheid’ vinden. Journalist Theo Richel vroeg daarom de econoom/wiskundige Marcel Meijer om een lezing te houden over de libertarische kijk op vrijheid, en zich daarbij vooral te richten op  de ‘beginnende’ libertariërs.

Deze Bevrijdingsdag-lezing begint op woensdag 5 mei, om 20.30 uur en u hoeft er de deur niet voor uit want het is een zogenaamd ‘webinar’, een seminar op het internet.

Nodig: een computer met internettoegang, een microfoon en een stel luidsprekers. De software doet de rest.

Het is de meest comfortabele manier om een lezing bij te wonen want u kunt roken, drinken en kletsen zonder iemand te storen.

Ondanks dat blijft vragen stellen en discussieren gewoon mogelijk.

Deelname is gratis, maar VOORAF aanmelden is noodzakelijk via:

www1.gotomeeting.com

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Economie, Educatie, Politiek, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Ron A te A schreef op : 1

  Ik ben zowel fan van Marcel (ontmoet) als van Theo (nn ontmoet), maar een webinar vind ik toch wat… Futuristisch? Ik stel voor dat ze beiden eens naar een bijeenkomst van de LP komen en dan duidelijk maken hoe wij als discipelen het woord kunnen verspreiden 🙂

  R. Hartman (NI) [2] reageerde op deze reactie.

 2. Zacharias schreef op : 3
  Zacharias

  @R. Hartman (NI) [2]:
  Marcel was er inderdaad in april. goedbezocht ook, mannetje of 25. Hij deed het erg goed. Cohen zou zeker het webinar moeten bijwonen.

 3. Paul Martens schreef op : 4
  Martens Paul

  Sh*t, heb woensdagavond andere verplichtingen. Wordt dit op een of andere manier opgenomen/geregistreerd, zodat we dit later kunnen bekijken?

  In ieder geval: veel succes, Marcel.

  Oscar [5] reageerde op deze reactie.

 4. Oscar schreef op : 5
  Oscar

  @Paul Martens [4]:

  Ja, het zou een goed idee zijn om er mp3’s van te maken. Zodat mensen die niet aanwezig zijn woensdag op donderdag de webmeeting kunnen nederladen en op de Ipod kunnen zetten.