De staat is van plan om Nederlandse politiemensen naar Afghanistan te sturen om de plaatselijke diender daar het politievak bij te brengen.

Als ik zo naar de hoofdactiviteiten van de politie hier kijk dan zal het vakkenpakket van de gewone Afghaanse agent voornamelijk bestaan uit de volgende onderwerpen:

1. foutparkeerders opsporen en beboeten

2. met 24 man in de bosjes loeren op automobilisten die 50,01 km hebben gereden waar 50,00 is toegestaan

3. met 4 man heel stoer doen tegen 12-jarige scholieren met een kapotte fietsbel

4. alleen goedwillende mensen die toch wel de wet gehoorzamen lastig vallen met onzinbonnetjes, de kwaadwilligen laten lopen

5. weigeren om proces-verbaal op te maken zodat de misdaadstatistieken laag blijven

6. heel onopvallend in het niets oplossen zodra er echte boeven binnen een straal van 10 km verschijnen

En voor het hogere politiekader:

1. declareren

2. declareren

3. declareren

4. overig graaien

5. snoepreisjes voor zichzelf ritselen

En zo krijgen de Afghanen de beschikking over een moderne, op Westerse leest geschoeide politiemacht.

11 REACTIES

 1. De spijker op zijn kop ! Het hogere kader kan zich ook nog bezig houden met:

  – dreigende taal richting mensen met bezit. Die geven immers aanleiding tot diefstal en vernieling
  – duidelijk maken dat de kosten voor ‘beveiliging’van grote evenementen door de organisatoren zelf betaald moet worden
  – jaarlijks creatieve statistieken ophoesten waaruit blijkt dat de criminaliteit (lees aangiftebereidheid) opnieuw gedaald is
  – regelmatig verschijnen in de media met een klaagzang over het gebrek aan geld, macht en middelen

  vrijeradikaal [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Seneca [1]:

  heel onopvallend in het niets oplossen zodra er echte boeven binnen een straal van 10 km verschijnen.

  echte boeven

  Je hebt werkelijk geen notie waar de ” echte boeven ” zich ophouden he ?

  Wake up !

 3. Waladimir, als, ALS je gelijk zou hebben verslechtert dit de concurrentiepositie van de Nederlandse overheid. Als die slecht met zijn centen omspringt wil niemand er wonen en iedereen eruit verhuizen. En zijn er genoeg overheden die het beter doen.

  vrijeradikaal [5] reageerde op deze reactie.

 4. Abtenaren, dus ook politiemensen, doen hun werk namelijk graag en geweldig.

 5. In 1940~1945 kregen de Spaanse Hermandad 7,50 voor elke aangebrachtte Jood. Nu krijgen ze bijbetaalt voor kinderen die ze ontvoeren.

  @Vrijeradikaal
  Nonsens. Dit volk kan het gewoon geen moer schelen, enkele uitzonderingen daargelaten die men dan op websites als deze tegenkomt. Er zijn hier minder bezoekers dan op geenstijl.nl, hoewel geenstijl.nl sinds de verkoop voor 3 miljoen zo’n 2 jaar terug een 100% propaganda website is geworden. Het kan de meeste bezoekers daar geen moer schelen. Het enige wat het volk belangrijk vind, zijn de uitslagen van voetbalwedstrijden, brood en spelen. Grapjes. Zondag houden voor de Paus. Sinterklaas noemen ze onschuldig, hoe kan liegen tegen kinderen van 3 jaar nu onschuldig zijn?

  Ik weet hoe corrupt de politie is, maar ik zie die corruptie in alle beroepsgroepen.

  Een voorbeeld:
  Ik begreep meteen dat 11 september 2001 gelogen was, iedereen had moeten gaan staken. Maar juist de Landmacht ziet men het meest fanatiek in promoten van landverraad. Moeten wij burgers behalve de Hermandad, ook nog de landmacht gaan lynchen?

  Toen Pim Fortuyn was neergeschoten, had iedereen moeten gaan staken, want aan wie betalen ze nu belasting? Ik weet verder niet of het gelogen of waar was, dat 60% van het paapse tuig ging stemmen na de moord op Fortuyn, maar ik zie nog steeds een meerderheid van de bevolking geloven in Romanistische Democratie. Mocht er weer een kandidaat komen die de corruptie wil aanpakken, bovendien als Katholiek ook nog in staat is door het Trente filter te geraken, dan kan die weer gemakkelijk neergeschoten worden. Maar meestal worden ze vergiftigt voordat ze zover komen, of anderszins uitgeschakeld. Pamela Hemelrijk bijvoorbeeld, maar ik ben de enige Nederlander die moedig genoeg is, om te beseffen dat Pamela Hemelrijk vergiftigt is. Bang van de waarheid, leve de hel voor die lieden dus, wat ze mij en de anderen die niet corrupt zijn bezorgen met hun plunder cult. Graaien, liegen, verkrachten, dan grapjes maken. De meerderheid, dus voelen ze zich oppermachtig.

  Toen de kranten toegaven, dat Irak geen Massa vernietigings wapens had, ging die oorlog gewoon door, alsof er niets gepubliceerd was.

  Het volk kan het gewoon allemaal geen moer schelen.
  Maar journalisten riskeren intussen hun leven met publiceren van dat beetje waarheid dat er nu en dan nog lekt.

  Soms een uitzondering, maar die enkele uitzondering wordt gemakkelijk uitgeschakeld door de politie staat. Wij worden in hoog tempo uitgemoord, de meeste mensen noemen dat een mening. Een mening? Ik vroeg me af of dergelijke lieden met propaganda zo ver gebracht zijn. Maar volgens mij is het iets anders, want ik kan die propaganda waar feiten meningen worden genoemt nergens vinden. Maar als de TV weer wat liegt, ter afleidings maneuvre, dan willen ze het wel een feit noemen. Als de TV de waarheid vertelt, dan regent het klachten, men kan zelfs moordaanslagen krijgen. En als ik ’s avonds over straat loop, dan zie ik in de meeste huizen een TV, de feiten van de klootzakken. Hoe kan iemand nu TV kijken, als ’s nachts enkel porno en gokken getoont wordt? Als elke journaal liegt, het journaal hield zelfs een kwartier elke dag een week lang aandacht voor de Paus, toen die chemicalien koopman JP2 stierf en een heidense doden afgoderij genaamt begrafenis hield? O, dat mag je niet zeggen, want dat is de waarheid. Leugens zijn politiek correct, maar de waarheid wordt gecensureerd door bijna iedereen, niet alleen door de media.

  Dit volk is compleet corrupt.
  Ze zijn ons aan het uitmoorden, God geeft daar toestemming voor, het volk helpt vrijwillig en fanatiek mee aan haar eigen ondergang. Iedereen tenminste die ik tegenkom. Waar ik woon. Ze zijn bizonder onvriendelijk tegen mij omdat ik niet corrupt ben, een bedrieging voor hun salaris uit misdaad en misbruik.

  Geld en sex geloof genaamt christendom, islam, atheisme, wat heb je allemaal. Ik heb in elke gemeenschap die ik bezocht infiltraten tegen gekomen, maar die gemeenschappen zijn bizonder fanatiek de infiltraten aan het beschermen. Ze kiezen er voor, maar die paar lieden die nog enige morele principes hebben, die worden als “Klokkeluiders” vervolgt, vermoord als ze te veel overlast veroorzaken in de corrupte gemeenschappen. Als je niet corrupt bent, kom je zelfs geen gemeenschap binnen, je wordt vanzelf weggepest.

 6. Wij kunnen onze eigen broek nog niet ophouden,wat hebben wij in Afghanistan te zoeken?

 7. Er zijn vele politiekorpsen die onder curatele staan.Er zijn grote problemen met het operationeel houden van legeronderdelen en er is al een personeelsoverschot bij defensie terwijl het geld al op is.

  Je hebt dus ook hier als griekse uitgaven van de overheid.Men heeft geen geld maar wil het wel blijven uitgeven om naar buiten de schijn op te houden dat alles nog op rolletjes loopt.

  Maar die rolletjes blijken snel afbrokkelende vierkante wielentjes te zijn

 8. maakt afghanistan een stuk veiliger, kunnen de afghaanse (communistiche) oorlogmisdadigers (>200) die hier gratis wonen en gratis geld krijgen, gratis ziekenhulp krijgen, kinderen gratis naar school mogen, als de kinderen oud zijn die een gratis huis krijgen en gratis geld krijgen, gratis ziekenhulp krijgen,hun kinderen gratis naar school mogen,

  weer mooi terug om het land op te bouwen

 9. Nederlands opgeleide Afghaanse politie? haha.
  Ze zouden juist Afghaanse Talibanpolitie naar Nederland moeten halen om de Nederlandse politie te laten zien hoe ze Marokkaanse jeugddelinquenten die schijt aan onze politie hebben, aan moeten pakken.

Comments are closed.