In het kader van “laten-we-de-week-afsluiten-met-een-beetje-humor-want-de-boog-kan-niet-altijd-gespannen-staan” het volgende, flauwe mopje:

 

Een jongedame rijdt met haar spiksplinternieuw aangeschafte auto, merk Truttenschudder maar dan wél de versie Zoef-Zoef-Injectie en met full-options, de showroom uit om te genieten van de eerste kilometertjes. Echter, ze krijgt één van de dure en speciaal bestelde opties niet aan de praat: de geluidsinstallatie met 16 luidsprekers en muziekdatabase met 100.000 liedjes van in totaal €7000,-.

Dus binnen een kwartier terug naar de showroom om de verkoper kond te doen van haar klacht.

“Maar mevrouwtje, die installatie doet het wel hoor. De installatie is namelijk voice-control gestuurd. Ik zal het u even demonstreren.”

De verkoper stapt in mevrouw’s auto en zegt met luide stem: “Iglesias!”

Uit het dashboard klinkt met robot-achtige stem: “Enrique of Julio?”

“Julio”, zegt de verkoper en binnen 1 seconde laat de geluidsinstallatie ‘Quiereme Mucho’ horen.

Probleem opgelost en de dame stapt weer vrolijk in haar auto. Onder het rijden wil ze dat zelf natuurlijk ook proberen en ze zegt met duidelijke stem: “Elvis” tegen het dashboard.

Het stuk technisch vernuft met elektronische stem vraagt: “Costello of Presley?”

“Presley”, antwoordt de dame en ‘Jailhouse Rock’ schatert onmiddelijk uit alle 16 luidsprekers.

Onder de indruk van al die techniek gaat de dame steeds langzamer rijden en probeert van alles uit qua artiestenkeuze en muziekinstallatie. In een vlaag van onoplettendheid schrikt ze van een agressief passerende wegpiraat met zo’n asobak en ze roept: “KL@@TZAK !!!” tegen de wegpiraat.

Waarop het dashboard vraagt: “J.P. Balkenende of Wouter Bos?”

3 REACTIES

  1. Ik vind dat je geen grappen mag maken over geestelijk gehandicapten….. En dan heb ik het natuurlijk niet over die vrouw, de autoverkoper of die asobakrijder.

  2. da,s een goeie klinkt raar maar heb in mijneentje heel hardttttt gelachen en gezien het tijdsstip!!!!!!!!!!!!
    stuur ik door

Comments are closed.