Hub schreef gisteren over de apen die bij slavendrijver De Jager uit de mouw komen. Financiële apen, nodig om de idioterie van zelfgenoegzame patjepeeërs zoals politicus annex snotaap De Jager te bekostigen.In Pennsylvania (US) winden ze er geen doekjes om. Ook daar hebben ze politici die meer uitgeven dan ze ontvangen. Wellicht een idee voor De Jager om het filmpje 1:1 over te nemen om kosten te besparen, maar dat zal ook wel teveel gevraagd zijn.

[HTML1]

De enig juiste oplossing is de tering naar de nering te zetten door o.a. landen als Griekenland niet meer te “helpen”, drastische wijzigingen in de overheidsfinancieën door te voeren zodat er een overschot ontstaat, en het aandeel van de overheid in de nationale economie te reduceren richting 0%. Mochten klojo De Jager en z’n kompanen dat niet doen (en dat gaan ze niet doen, mark my words) dan zal de wal het schip keren.

Het goede nieuws is dat vrijheid in de lucht hangt. Vroeg of laat zullen fascisten als De Jager niet langer de zaak versjteren. Het slechte nieuws is, dat de meerderheid der nederlanders onnodig aan het kortste einde  zal trekken voor het zover is.

Ben je voorbereid ??

20 REACTIES

 1. Wat ik zo vreemd vind is:
  De Griekse ambtenaartjes moeten hun 13e en 14e maand inleveren.
  De Griekse ambtenaartjes moeten hun overige bonussen inleveren.
  Allemaal om flink te bezuinigen.

  Welnu:
  Nederland moet 30 miljard bezuinigen, dus waarom zouden de ideetjes die nu aan Griekenland opgelegd worden niet ook voor Nederlandse uitvreters/ambtenaartjes kunnen gelden? Of weet men alleen wat het beste is, als het ANDEREN schaadt?

  Hypocriete zooi, die politici en bestuurders.

  PS: 😉 Pas je wel een beetje op, André, hoe je de hoogedelgestrenge eminentie geachte meneer De Jager noemt? Er liggen overheids-NSB’ers op de loer die het niet leuk vinden dat je ambtenaartjes uitscheldt. Voor speknek of dikkop, bijvoorbeeld. 😉

  Sander [6] reageerde op deze reactie.
  Andre [8] reageerde op deze reactie.

 2. Ik ben het helemaal eens met de strekking van dit artikel en de reactie van de heer Martens hierboven.

  Echter, als wij -of de wal- het schip nog willen keren, HOE krijgen we dit soort inzichten/informatie onder de aandacht van die meerderheid van Nederlanders????

  De enige easy access tot informatie is de Staats Media. Hoe krijgen we deze libertarische informatie beter over het voetlicht voor het grote publiek?

  Rothschild [5] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [18] reageerde op deze reactie.

 3. Volgens mij word het handiger als we hier alle losse “De jager eindjes” eens globaal aan elkaar gaan knopen:
  1. Jp Morgans Chase Bank (Vlaggeschip van het Rockefeller Empirium) heeft jarenlang geholpen om Griekenland BEWUST GEHOLPEN om hun cijfers te verneuken.

  2. Jp Morgan Chase Bank is onderdeel van het Rothschild (Bank of International Settlements (BIS) Centrale bankensysteem (FED, ECB….), IMF, Verenigde Nazies (VN), corrupte dollar) imperium.

  My two eurocents wat er aan de hand is met Griekenland?
  ..
  1. Een zeer goed VAN TE VOREN GEPLANDE TIJDBOM onder de Euro-valuta en “de euro zone”, door de Rothschild-evil-empire.

  Doel: “Het systematisch ondermijnen van de “euro zone” voordat het te machtig, te stabiel word om de dollar naar de klote te helpen op wereld-schaal.

  2. “De Jager” is slechts een 0, een niets-zeggend inhoudsloos poppetje, wat bespeeld word door de duistere krachten uit de globale financiele markten.

  3. Zal me niks verbazen als ie, net als Bos en Eeurlings, na het nemen van drastische maatregelen, ook ineens spontaan bij zijn vrouw (indien aanwezig) op de bank gaat zitten, zodat ie – in zijn huidige functie van minister van financiën – zelf niet meer persoonlijk afgerekend kan worden voor zijn wandaden, tegen de Nederlandse bevolking 😉

  The New World Order, The Forth Reich mentaliteit in Den Haag en op Europees nivo komt steeds meer naar de oppervlakte drijven. Ik ben benieuwd hoelang de bevolking van de EU dit nog blijft pikken….

  P.E. Middelkamp [4] reageerde op deze reactie.
  pcrs [12] reageerde op deze reactie.

 4. @A [2]:

  Daar heb ik wel een oplossing voor!!

  – Open een website: onsgeld.nl (iedereen kan dan zijn eigen geld uitgeven
  – Mensen kunnen zich registreren
  – Voor 50 euro of meer koop je een pakketje ECHTE zilveren munten met je uiting/label/reaclame/kunst/ect…
  – Deze uiting komt in soort seal van speciale kunststof…ik heb daar wel verstand van…
  – Dus bedrijven en particulieren gaan hun eigen geld uitgeven…is dat niet fantastisch???

  Mocht het geld niet gaan rollen, maak je dan niet druk, het is nog altijd een leuke investering/verzekering….

  Zilver als industrieel goed door de eigenschappen is altijd nodig…in deze wereld..dat tov goud….

  …. aan de banken….dit vinden de banken en overheden niet leuk…lijkt me…

  Dan is het hopen op een hype…waarbij het libertarische gedachte goE/Ud gelanceerd wordt…

  Eens kijken hoe ver vrijheid echt strekt…

 5. @Paul Martens [1]: Liegen en bedriegen is inherrent aan de functie van een politicus. Bezie alle Griekse regeringen v.a. (in elk geval) WO2. Tel daarbij alle overige bekende gelieerde optekeningen uit het ‘ totale politieke EU veleden en verder’.

  Liegen, bedriegen, corruptie, incompetentie, etc. etc. etc.

  Hoe lang nog dat ‘ de bevolking’ begrijpt dat zij bij verkiezingen dientengevolge ALTIJD voor een leugenaar, en een incompetente bedrieger zullen stemmen?!

  Hub Jongen [7] reageerde op deze reactie.

 6. @Paul Martens [1]:

  “PS: 😉 Pas je wel een beetje op, André, hoe je de hoogedelgestrenge eminentie geachte meneer De Jager noemt? Er liggen overheids-NSB’ers op de loer die het niet leuk vinden dat je ambtenaartjes uitscheldt. Voor speknek of dikkop, bijvoorbeeld. ;-)”

  Ik zie de dagvaarding van de handlangers van die proleet wel verschijnen… :-))

  Paul Martens [9] reageerde op deze reactie.

 7. @Andre [8]: Je reageert (terecht) luchtig en vrolijk. Maar in alle ernst vraag ik me af…:

  Wat zouden ze ons, rationeel denkende anti-overheids mensen, kunnen maken als we om een of andere reden gedagvaard zouden worden. Als ik terugdenk aan alle Vrijspreker artikelen en onderbouwde kritiek op de Nederlandse en EU overheid van de laatste 2 jaar, dan denk ik: “Zou je tegenwoordig niet elke rechtszaak kunnen winnen tegen de overheid?”

  Je zou gedaagd kunnen worden wegens laster, wegens het niet willen betalen van belastingen of verkeersboetes, wegens het niet erkennen van welke (overheids-) autoriteit dan ook. Je moet dan uiteindelijk voor de rechter verschijnen omdat je niet voldoet aan de aan jou opgedrongen wetten en/of regelgeving.

  En dan? Met welk “recht” kunnen ze jouw gedrag dan bestraffen? Zeker niet op basis van hun eigen precedenten die ze geschept hebben tijdens alle onzinnige veranderingen en toevoegingen van regels en wetten. Zeker niet op basis van hun eigen gedraai en gekonkel. Het is dus een door-en-door rot systeem, dat ons dan wil veroordelen?

  Op basis van wat?
  Morele gronden? Nee!
  Het niet houden aan afspraken? Nee! Hoeveel afspraken en uitspraken hebben zij zelf genegeerd?
  Op basis van “democratie”? Nee! Zie het Verraad van Lissabon, waar de democratie met voeten getreden is.
  Op basis van het “sociaal contract”? Nee! Dit bestaat niet en al zou het bestaan, dan zijn er sinds mijn geboorte tienduizenden wijzigingen in opgetreden waarvoor ik geen akkoord heb gegeven.

  Helaas ben ik niet voldoende juridisch onderlegd om dit uit te zoeken, maar volgens mij staat de Nederlandse rechtsspraak en de “autoriteit” van de overheden heel erg zwak.

  Ach, zomaar een overdenking.

  R. Hartman (NI) [10] reageerde op deze reactie.

 8. @Paul Martens [9]:

  Helaas ben ik niet voldoende juridisch onderlegd om dit uit te zoeken, maar volgens mij staat de Nederlandse rechtsspraak en de “autoriteit” van de overheden heel erg zwak.

  Alleen is dat helaas volkomen irrelevant. De rechters zijn namelijk benoemd door het machts- en geweldsmonopolie, en zullen zich nooit tegen de hand die hen voedt keren. Men doet dus gewoon wat in het staatsbelang is, en of dat juridisch sluitend is boeit niet. Probleem mee? Ga je toch in beroep!

  Tegen de tijd dat je een deuk in het meinedige leugenpantser van justitie geslagen hebt, als je al de financiële draagkracht hebt om dat vol te houden, ben je flink wat jaartjes en een heleboel gederfde levensvreugde verder. Ondertussen houden de corrupte rechters en hun ’toezichthouders’ elkaar fijn uit de wind. Kijk alleen naar de zaak Chipshol, dan weet je genoeg. En Chipshol is geen incident….
  Paul Martens [11] reageerde op deze reactie.

 9. @R. Hartman (NI) [10]: Hmmmm, weer een bewijs dat wij de tirannieke overheid maar hebben te gehoorzamen, hoe irrationeel of immoreel ook. Zoals gewoonlijk werkt het weer maar één kant uit en zijn ze zelf onschendbaar. En dat pretendeert ons te vertegenwoordigen?

  In ieder geval bedankt voor je reactie.

 10. @Seagull [3]: De Jager mag een nul zijn, hij is het wel die mensen hun geld komt jatten.
  Hoewel ik zelfs hier van mening ben dat het probleem niet bij de Jager ligt. Ik zoek de werkelijke wortel van het probleem niet juist hoger in de hierarchie, maar lager. Van Rotschild tot Jager, ze hebben allemaal geen enkele macht als niet bijna iedereen een beetje geweld vraagt van zijn politicus richting zijn buurman. Iedereen die naar den haag toe rent om een probleem op te lossen IS het probleem.

  R. Hartman (NI) [13] reageerde op deze reactie.

 11. @pcrs [12]: Op zich juist, maar De Jager is wel zo’n klojo die maar wat graag het instrument wil zijn: echt zo’n megalomane klojo die zichzelf heel wat meer gelijk vindt dan anderen. Alleen die vetgevreten zelfvoldane rotkop al spreekt boekdelen.

  Zou het systeem niet over immorele types als De Jager kunnen beschikken, dan was het probleem al een stuk kleiner. Dus De Jager mag dan niet het probleem zijn, hij is er wel een belangrijk onderdeel van.

  Maar hij is in zoverre irrelevant dat als hij morgen onder de tram komt er een hele stoet minstens zo immorelen klaar staat om zijn plekje over te nemen.

  pcrs [15] reageerde op deze reactie.

 12. @R. Hartman (NI) [13]: Wat ik daar nog aan toe zou willen voegen is: ‘het systeem’ beschikt niet over immorele types als JKJ. ‘Het systeem’ is geen werkgever, niet iets van vlees en bloed dat denkt, voelt, angst heeft en beschikt over mensen, maar een concept. Dat lijkt gemiereneuk, maar ik denk dat als we onze boodschap naar onze medemens willen overbrengen het heel belangrijk is onze eigen taal te kuisen van handelende, denkende en voelende concepten (ik maak daar zelf ook nog vaak fouten mee). Het komt origineel uit religies met een jaloerse god die mensen vertelt niet te moorden en dan iedereen dood maakt in een grote vloed.

  Niet dat toehoorders dit bewust opvalt, maar het laat denk ik onbevredigend gevoel achter. Je bent gewoon weer iemand die met een oppermachtig concept aan komt zetten dat niet waar te nemen valt en over ons heerst.
  Dat is denk ik ook de reden dat mensen er zo graag een concreet NWO poppetje aan hangen met namen en data.

  De goedkeuring van de initiatie van geweld zit echter in gewone mensen om ons heen. Het begint met arbeidsrecht en allerlei positieve rechten die iedereen maar goedkeurt. Mensen als JKJ zijn alleen maar parasieten die gebruik maken van die zwakheid in het immuunsysteem van gewone mensen. Aan dat immuunsysteem moet je denk ik werken.

  R. Hartman (NI) [16] reageerde op deze reactie.

 13. @R. Hartman (NI) [16]: Je hebt helemaal gelijk dat het soms wat knullig klinkt en ik zal er ook eens over nadenken of er geen juiste en makkelijk leesbare formulering is.
  Misschien is het enige resultaat dat je geen hoge poppetjes aanvalt, waar je toch niets aan kunt doen, maar je in plaats daarvan op de lage poppetjes om je heen richt die hetzelfde principe hanteren (maar minder effectief). Dat is wel een stuk enger, want dit kan ‘vriendschappen’ beeindigen en schoppen tegen de NWO, JKJ of Bilderberg doet dat niet.
  Politieke aktie is ook een vrij ‘veilige’ manier om in aktie te komen, zonder dat het je veel kost. Het levert ook niet veel op.
  Ik zit maar wat te brainstormen, maar ik denk wel dat dit interessante materie is en in de buurt van de verklaring zit waarom het libertarisme zo jammerlijk gefaald heeft.

 14. @A [2]:

  Hoe?
  Mijn basisidee is uitbreiden van het libertarisme. Basisverbreding. Morele samenleving opbouwen.
  Lange termijn beleid. Kan iedereen iets aan doen.

  Ondertussen snellere acties.
  Bvb systeem maken om pers te benaderen, informeren,
  Nodig:
  a) een “e-mail-adressen systeem dat eenvoudig aan te klikken is.
  b) eenvoudig onze artikelen omvormen tot PERSBULLETIN en die regelmatig uitsturen

  Wie helpt?

  pcrs [19] reageerde op deze reactie.

 15. @Hub Jongen [18]: Ik denk toch dat je voordat je op grote schaal wat kunt veranderen, je eerst wat succes moet hebben met de mensen in je directe omgeving. Ik schrijf ook wel stukjes en wie weet helpt het wat, maar ik denk dat de meesten van ons niet eens hun eigen familie kunnen overtuigen geen geweld tegen ze te propageren en die beweren nog wel om je te geven. Dan wordt het hachelijk om het op grotere schaal te doen.
  Zoals Molyneux zegt: Als je denkt de overheid omver te kunnen werpen, dan zou je eerst je kunsten kunnen vertonen door de lokale maffia omver te werpen. Als dat al niet lukt, doe je kennelijk iets fout.

  Verwacht wel dat het iets makkelijker wordt met een economische crises in full swing, maar zelfs dat zal te langzaam gaan om de kikker uit de pot te laten springen. Ze sluiten het net stukje voor stukje en er zijn er niet veel die het doorhebben. Ze pakken het gewoon heel professioneel aan.

 16. Reactie op 3

  Prima toch als de euro (pleuro) wordt opgeblazen door de Rothschild bank.
  Kunnen we opnieuw beginnen zonder de pigs landen en met betere en duidelijke afspraken + sancties.
  Zoniet gewoon terug naar de Gulden!

  Nog een algemene reactie op de artikelen, wie kan er nu verbaast zijn als een politicus immoreel is.
  Politiek en moraal zijn elkaars tegenpolen.

Comments are closed.