Griekenland heeft een lange en ingewikkelde geschiedenis met democratie, maar de toekomst van de Griekse democratie zal kort en bruut worden. Wat volgt voor hen? … en ons. De gehele Europese Economische Unie is een kaartenhuis van overheden die geld lenen aan elkaar. Dat is nodig om hun ware tekorten te verbergen voor potentiële kopers van obligaties. De Bail-out van Griekenland met een denkbeeldige Fiat-munt is niet een oplossing voor een probleem, maar slechts een korte adempauze. Ontworpen zodat de bovenkant van de politieke klasse  hun plunderingen kunnen voortzetten teneinde te kunnen ontsnappen wanneer de instorting intreedt.

[HTML1]

2 REACTIES

 1. Ik dacht dat je kan uitgeven wat er binnenkomt aan belasting.
  schijnbaar had ik het fout.
  je kan ook uitgeven wat er niet binnenkomt.

 2. KOM NIET NAAR DE DUTCH TEA-PARTY

  Een VVD-er en een CDA-er komt spreken op de Dutch Tea-party. Twee mensen die voorgestemd hebben voor de miljarden belastinggeld die weggepist gaan worden aan de socialistische landen in de EU.

  Daarnaast gaat de ECB nu geld bijdrukken. En nog wel in het geheim (http://www.reuters.com/article/idUSLDE64A0TP20100511). En het CDA en VVD stemde voor. Dank als onze pensioenen niks meer waard zijn agv hoge inflatie.

  Haha, moeten zij gaat spreken op een TEA-party? Zij zouden met tomaten bekogeld moeten worden. Zolang deze mensen komen, kom ik niet. Een schande is het.

Comments are closed.