Hoe slaafs Nederlanders nu al de EU (Brussel) moeten gehoorzamen is deze week weer eens duidelijk gebleken. Nadat Angela Merkel en Nicholas Sarkozy samen besloten hadden dat er geld naar Griekenland moet, sprong Jan Kees als een van eersten in de houding: “Ja, wij ook”. En ieder Nederlands gezin wordt verplicht om in eerste instantie iets van 1000 euro te betalen.

Dat is echter slechts het begin. Want de politici gaan door. Meer geld en meer macht naar Brussel worden geregeld. De politici willen nu een “noodfonds” van minstens 70 miljard euro. Ook die komen uiteindelijk van de belastingbetaler. Dus een volgende 500 – 1000 euro per gezin! Bovendien is die 70 miljard alleen maar goed als begin. Bedenk maar dat om een klein land als Griekenland te redden al 110 miljard nodig was. (Met nog de vraag of het helpt!)

Ook zullen de politici meer regels, controles en straffen gaan opleggen.
Daarbij wordt al gedacht dat een begroting voordat ze in het parlement komt, eerst door de EU-Commissie moet zijn goedgekeurd. Wat het parlement dan nog kan en moet doen, is me een raadsel.

Ook vinden ze het maar niets dat de belangrijke “kredietbeoordelaars” Amerikaanse bedrijven zijn. Er moet een Europese beoordelaar komen, (waarop de Europese politici natuurlijk veel meer invloed hebben.)

Angela Merkel verklaarde enkele dagen geleden dat het financiele reddingsplan een strijd was van “ons, (politici)” tegen de markt. Uit het verleden kunnen we constateren dat dergelijke strijden misschien op de korte termijn gewonnen kunnen worden door de politici, maar op de lange termijn altijd door de markt.

Zondag 9 mei zullen de ministers van financiën deze en dergelijke plannen verder uitwerken.
Is het nog nodig te voorspellen dat de persoonlijke vrijheid verder onder druk zal komen.

————————————- PS

Na sluiting zagen we nog dat “ons” een grote eer te beurt valt:

NOS:
Gastland Canada heeft Nederland uitgenodigd voor de G20-top op 26 en 27 juni in Toronto. Premier Harper stuurde vandaag een invitatie naar premier Balkenende.

Volgens Balkenende is de uitnodiging een erkenning voor de omvang van de Nederlandse economie en de actieve internationale opstelling. Ook zou de inhoudelijke bijdrage van Nederland aan vorige toppen worden gewaardeerd.

Nederland hoort officieel niet bij het overleg van de 20 belangrijkste economieën. Behalve Nederland ontvingen ook Ethiopië, Malawi, Spanje en Vietnam een uitnodiging voor de top in Toronto.

16 REACTIES

 1. Ik weet niet hoe het komt, maar het lijkt wel in ons bloed te zitten om ons in te laten pakken. Toen Nederland net bezet was door de Duitsers, waren er in het begin slechts zo’n 400 “bezetters”. Die had men toen eenvoudig kunnen uitschakelen. Maar er gebeurde vrijwel niets. Afwachten maar . Zelfde zien we nu.

  Kijk maar eens naar deze aflevering van andere tijden. Tip ook zeer speciaal voor HUB (voor je erover heen leest 😉

  http://player.omroep.nl/?aflID=10917871

  Oscar [5] reageerde op deze reactie.

 2. @Geus [1]:

  Van wie heb je het meest te vrezen als je exact leeft zoals je wil?

  Als je je bezittingen tot de laatste cent wil houden?
  Als je een bedrijf wil beginnen?
  Als je alles zegt wat je wil (dus ook over de koningin)?
  Als je wil roken in de horeca, terwijl de eigenaar het prima vindt?
  Als je een inbreker een stoel over zijn hoofd breekt?
  Als je je kinderen thuis onderwijs wil geven (home-schooling)?
  Als je op dit moment in Utrecht of Amsterdam gewoon over een afgezette PUBLIEKE straat (waarvoor JIJ belasting heb betaald) wil rijden om je moeder op moederdag te kunnen bezoeken?

  En ga zo maar door.

  (niet denken aan de politie: die zijn slechts het middel dat zelf bevelen van hogerhand uitvoert)

 3. We worden/zijn slaaf van de speculanten en die wonen vooral in Amerika…..Overbodig om te vermelden welke achternamen deze mensen hebben. Amerika zal over de ruggen van de Europeanen hun eigen hachje willen redden. Amerika zal hoe dan ook als meest machtige natie in de wereld verder willen regeren en dicteren. En de EU is en blijft een fiasco met zijn christelijke lijers die hun ziel en de onze verkopen aan de zogenaamde Amerikaanse grootheid (duivel).

  De EU gaat simpelweg kapot, omdat Amerika gered moet worden. En denk maar niet dat Amerika ons nodig heeft, want men kan heel goed zonder de EU. Men zal de EU burgers hooguit nodig hebben als slaven en slaaf zijn we reeds en daar kan niemand meer ook maar iets aan veranderen.

  btw, oorlog kost nu eenmaal veel geld. Niemand wist waar het geld, ons geld, naar toe werd gesluisd? Beleggen in Amerika was een dekmantel voor de bijdrage die we allen hebben geleverd aan de oorlogskas, alleen nu pas mogen we daadwerkelijk betalen/bloeden.
  Oorlog is OOK speculeren, vergeet dan niet.
  Oscar [8] reageerde op deze reactie.

 4. @Copywriter [9]:

  Kijk en dit is de denkwijze zoals de globalisten hem graag zien. Jaloers en afgunstig naar de ander en straks werken beide tot hun 67e. Dan is er maar 1 winnaar, DE GLOBALIST, en die Griek en de Hollander de verliezer. Besef je nu toch eens dat we het mooi kunnen hebben, ALLEMAAL. kijk eens op http://www.nieuw-nederland.nu

  Als alles eerlijk verdeeld is, kunnen we het ALLEMAAL goed hebben. Free yourself from the matrix.

  Robert [14] reageerde op deze reactie.

 5. De Duitsers hebben een tijd geleden het stabiliteitspact geschonden onder de regering van Merkel, nu moet ook duitsland op de blaren zitten hetgeen vandaag door 18 miljoen duitse kiezers is afgestraft. Angela en haar CDU heeft geen meerderheid meer. Het kan zomaar zijn dat hier een ommekeer mee zal komen en Duitsland uit de EU zal stappen. Dus Geert Wilders heeft een vooruitziende blik.

  Lol, zie hieronder, De nederlandse kiezer heeft al meerdere malen op de verkeerde gestemd.

  http://willemzwijgtnietmeer.web-log.nl/willemzwijgtnietmeer/2010/05/labiliteitspact.html

 6. Ik sta zelf op de kieslijst op nummer 21, ik zie mijzelf als lijstvulling en hoef ook niet per se in de kamer. Wel kan ik op deze manier mijn invloed uitoefenen, en er zijn meer jongeren bij deze partij aangesloten / staan op de kieslijst. De drang om schoon schip te maken is enorm, vooral bij de jongeren. De oorspronkelijke naam is Nieuw Bewust Nederland, en dat is ook waar wij voor staan. De mens bewust maken en zorgen dat men de eigen verantwoordelijkheid weer neemt, want alleen als men bewust is icm eigen verantwoordelijkheid, is men in staat om NWO situaties te voorkomen. De verantwoordelijkheid bij de staat leggen is vragen om problemen. De macht en de kracht moet weer terug naar de samenleving. Belasting moet zo goed als uitgebannen worden, Nieuw Nederland wilt nog maar 1 belasting en dat is op grondstofverbruik, daar kan ik mij in vinden want het huidige consumentisme vernietigd de aardkloot, dus op deze manier zal men bewust(er) consumeren. Belasting is gelegaliseerde roof, wie niet betaalt wordt gehaald, zo simpel is het. Maar het kan maar op 1 manier, als eenheid, als 1 volk dat vierkant achter de bevrijding staat, kunnen we dit bereiken. Het zal geen makkelijke missie zijn / worden. juist via de politiek, krijgen wij verplicht aandacht, dit biedt kansen om de bewustwording er doorheen te duwen. Juist via die o zo vervelende politieke wereld zoals men die nu ervaart. Verdiepen doe ik mij al jaren in dat wat complotten worden genoemd, ik weet wat er speelt, ik weet wat hun doel is. Wij kunnen deze negatieve spiraal doorbreken, gezamenlijk wel te verstaan. De partij bestaat uit samenwerkingen tussen meerdere groeperingen die hetzelfde doel nastreven. Geef het een kans, als er ergens een tijd is dat deze NWO groepen zichtbaar zijn dan is het nu wel, nu is de tijd om ons recht van vrijheid en onafhankelijkheid terug te nemen.

  groet,
  Ron

 7. @Oscar [8]:

  Goldman Sachs, JPMorgan, de Fed…De namen, de gold, money and diamant diggers, binnen deze georganiseerde criminele organisatie’s zegt toch genoeg. Maar wat ik feitelijk interessanter vind, is de vraag die onbeantwoord blijft, is waar al het geld is gebleven die de dreknesten hebben geroofd…Ik kan me werkelijk niet voorstellen dat al het geroofde geld niet te traceren en terug te halen is.

  Net als de Dow Jones die één van de meest ongebruikelijke en verrotte bewegingen maakt, kan men niet zeggen waarom of waardoor??

  Wall Street heeft een waanzinnige handelsdag achter de rug. Op een gegeven moment noteerde de Dow Jones 998 punten lager en dat is meteen de grootste daling ooit voor de index!

  Tegen het slot van de handel bleef het verlies echter “beperkt” tot 3,2%.

  Een echte verklaring voor de crash was niet voorhanden. Al circuleren er diverse geruchten gaande van een foutief order in S&P500 futures tot problemen in de koersvorming van Proctor & Gamble.

  Allemaal best mogelijk natuurlijk, maar ik vind het een wat flauwe en goedkope uitleg. Kwestie van verdere paniek te vermijden.

  Het was namelijk niet alleen de handel in Proctor and Gamble of de indexen die rare sprongen liet zien.

  Amerikaanse lange termijn obligaties gingen op een gegeven moment 4% hoger … de Yen deed er 9% (!) bij ten opzichte van de euro … en goud werd 3,5% duurder.

  Dergelijke bewegingen zijn op z’n zachtst uitgedrukt ongewoon. En als het hier dan werkelijk gaat over een foutief order of technisch probleem, hoe verklaar je dan die bokkensprongen op de obligatie- en valutamarkten?

 8. @Copywriter [9]:
  Copywriter, heb je dan nog niet door dat de MSM met opzet dit beeld creeren om volken tegen elkaar op te zetten? Alle Grieken zouden voortijdig met pensioen gaan, ze ontvangen allemaal 14 maand-salarissen en het zijn luie donders etc. etc.
  Ga alsjeblieft zelf eens op zoek naar juiste informatie dan kom je er vanzelf wel achter dat er niets van klopt.
  Lees oa http://peterstormschrijft.wordpress.com/

Comments are closed.