Beste meneer Cohen,

U hebt laten merken dat u wel graag iets over economie zou willen leren.
Wel dan is er een unieke kans. Op 5 mei is er een (gratis) Webinar. Daarmee kunt u thuis bij uw computer leren wat de fundamentele zaken zijn die u moet weten over vrijheid en economie. Meer gegevens vindt u hier.

Uiteraard is dit webinar ook belangrijk voor ieder ander.

2 REACTIES

  1. Op 18 mei wordt wegens doorslaand succes het webinar over windmolens herhaald. Hierin wordt becijferd hoe deze dingen extra geld en energie kosten en dus de CO2 uitstoot verhogen in plaats van verlagen. Niet dat CO2 relevant is, maar overheden gaan gewoon door met hun drogredeneringen en aanverwante geldsmijterij, alsof er nooit een ClimateGate is geweest.

    Tja. Het geld moet bij de burgers weg, en aangezien die burgers zich toch niet kunnen verdedigen gaan we gewoon door op de ingeslagen weg. Zelfs de geplande genocide op de bevolking van Barendrecht gaat gewoon door, als ik de recente instemming van de Tweede Kamer met de plannen voor CO2-opslag daar goed geïnterpreteerd heb. Tenslotte liggen er nogal wat kritische rapporten over de (on)geschiktheid van de locatie, en ontsnappend gas komt nooooit voor…

    Mooi toch, zo’n overheid die zich inzet voor de veiligheid van haar burgers…

  2. Er komt 13gram co2 vrij per opgewekte kWh door een windturbine. Energiecentrales waarbij fossielenbrandstoffen worden gebruikt voor de elektriciteitsproductie veroorzaken een co2 uitstoot van 592gram per geproduceerde kWh. Met behulp van windenergie wordt er 578gram co2 per kWh minder uit gestoten.

Comments are closed.