Vandaag komt het woord vrijheid talloze keren voorbij in de media. Het begrip vrijheid heeft helaas net zo’n inflatie meegemaakt als het begrip respect. Er worden allerlei gemeenplaatsen bezocht, fraai en uiterst vrijblijvend vrijheidsproza afgeleverd en politiek correcte items aan gekoppeld. Over persoonlijke vrijheid hoor je echter weinig en nog minder over die vrijheid in ons land.

En dat terwijl de mate van persoonlijke vrijheid niet alleen het welzijn maar ook de welvaart in sterke mate bepaalt. Want hoe vrijer een land, des te groter de ondernemerszin.

Het werkelijk waarderen en herkennen van vrijheid is een proces van bewustwording. Jezelf de juiste vragen stellen, goede voorbeelden treffen, kennis opdoen en discussiëren met vrijheidslievende mensen. Een unieke gelegenheid daarvoor heb je op 14 mei aanstaande.  Dan organiseert het Libertarisch Centrum een seminar in Breukelen voor iedereen die geïnteresseerd is in (meer) persoonlijke vrijheid en hoe die optimaal te benutten.

Met als hoofdspreker (in het Engels) James Turk, oprichter en bestuursvoorzitter van Goldmoney.com, wereldwijd het grootste en veiligste systeem waarmee goud gekocht en bewaard kan worden. Hij zal adviezen verstrekken over veilige beleggingen voor je spaargeld. Verder spreken Toine Manders (Libertarisch Centrum) en Albert Spits (beleggingsspecialist).
Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en om vrijheidsbewust te netwerken.

Programma:

17.30-18.30 Diner (voor eigen rekening)
18.30-19.00 Zaal open, ontvangst
19.00-19.10 Paul Buitink: opening
19.10-19.50 Toine Manders: “Wat is libertarisme”
19.50-20.30 Albert Spits: “Keynes faalt

20.30-21.15  Pauze

21.15-22.10  James Turk: “Goud en de toekomst van geld” (in Engels)
22.10- 22.15 Paul Buiting: afsluiting
22.15-23.30 Borrel (Voor eigen rekening)

Meer en uitgebreidere gegevens op de website van het SEMINAR

20 € voorverkoop
30 € idem na 10 mei
40 € aan de zaal

8 € korting op vertoon van studenten-OV-(chip)kaart

Inclusief onbeperkt koffie, thee en frisdrank in de zaal

Overige consumpties en diner zijn voor eigen rekening

2 REACTIES

  1. Het doet mij goed om op een dag als deze, op een site als deze te komen en te lezen dat er toch nog gelijkgestemden bestaan. Ongelofelijk dat er slechts een handjevol mensen in een land van 17mln zich de werkelijke inhoud van het begrip vrijheid beseft. Daar ligt nog een belangrijke taak voor ons.

Comments are closed.