Dit is geen “conspiracy artikel”! Het zijn hier alleen enkele observaties betreffende de vergadering van de G20 in Ottawa die deze week plaats gaat vinden.

Een aantal deelnemers houden de kaarten in hun mouw om die pas op de vergadering uit te spelen. Maar een aantal anderen heeft zijn intenties al bekend gemaakt. Al of niet als proefballonnetje.

We schreven al eerder dat de EU-deelnemers in Ottawa zullen proberen een wereldwijde bankenbelasting in te voeren. Uiteraard onder gejuich van de NL-politici.

De Russische premier Medvedev ziet een grote kans om de NWO, de Nieuwe economische Wereld Orde een grote stap dichterbij te brengen

Medvedev sees chance for new world order waarvan Rusland een medestichter zal zijn en een volledig deelnemer in het collectieve leiderschap van de “post-crisis” wereld.

Daarvoor moet een einde komen aan de dollar als enige reservemunt. Ook de roebel moet een reserve valuta worden mede door een sterk financieel centrum in Moskou. Door samenwerking in de BRIC-lander (Brazilië, Rusland, India, China) zou er een pakket reservevaluta kunnen komen met zes valuta’s. (Incl. dollar en euro)
Al die landen hebben de laatste weken er al voor gezorgd dat hun dollarreserves verkleind werden.

En China gaat nu zijn munt de renminbi loskoppelen van de dollar.
Hoewel de “algemene” verwachting is dat dit een stijging van de Chinese munt zal veroorzaken, zijn er ook deskundigen (w.o. Roubini) die waarschuwen voor het tegendeel na eerst een korte stijging. We zullen zien.

En ondertussen steeg de goudprijs tot $ 1250+, een nieuw record.

President Obama gaat ook voor die NWO. Zie zijn toespraak voor Russische studenten. (zie eind artikel)

Lord Christopher Monckton is niet alleen een bekend klimaatscepticus, maar waarschuwt ook fel voor het NWO-streven van Barack Obama. “Obama is on a path toward establishing a one-world government” i

Medvedev liet ook deze week de door hem al eerder getoonde wereldmunt weer eens zien. Zie:

Medvedev Shows Off Sample Coin of New ‘World Currency’ at G-8

P

In haar oneindige wijsheid gaat de EU ook nog proberen om niet meer de “tekorten” en schulden van landen als belangrijk te behandelen, maar de “richting” waarin de grootte van die schud zich ontwikkelt. Groot of klein is dan niet meer belangrijk, wel dat hij kleiner of groter wordt. En alleen dan zou er ingegrepen moeten worden. De consequenties van dit gegoochel zijn nu nog moeilijk te overzien. Het lijkt in ieder geval niet erg positief!

EU to introduce concept of ‘dynamic debt’

Verder geen zorgen, de politici zullen goed beveiligd worden. Alleen al het bedrag dat Canada aan beveiliging uitgeeft is bijna 1 miljard dollar! Een bedrag dat nog veel hoger uitkomt als je daar de bedragen die de andere 19+ landen uitgeven nog eens bijtelt. De belastingbetaler is er goed voor! Wat een waanzin! Er worden in Canada dan ook terecht de nodige protesten verwacht.

Eindconclusie: Alleen deze paar genoemde feiten kunnen u de overtuiging geven dat we aan het eind van deze week weer een stuk dichter bij de NWO gekomen zullen zijn! Of denkt u van niet?


10 REACTIES

 1. Ik zie die NWO niet zo maar dat zal wel aan mij liggen.
  Dat er op wereldtoneel steeds meer wordt overlegd en onderhandeld is logisch met de mondialisering van economie.
  Een ontwikkeling die ik met lede ogen aan zie maar dat is een andere discussie.
  Maar hoe zou een NWO eruit moeten zien? Ieder land draagt zijn soevereiniteit over aan de westerse elitegroep bestaande uit de Rothshields, Rockefellers en de Oranjes?
  En daar zouden de BRIC’s zomaar mee in stemmen?

  De G20 is een vooral een overlegorgaan waarbij de afzonderlijke landen proberen om hun eigen macht te behouden of uit te breiden ten koste van de ander.
  Dat dit gebeurt door allianties aan te gaan (zoals de BRIC landen) is normaal.
  Maar volgens mij blijft het gewoon een geopolitiek machtspelletje waar vooral die 20 deelnemers afzonderlijk of gezamenlijk (ten koste van ontwikkelingslanden en andere niet-deelnemers) beter van proberen te worden.

  De EUSSR is al een volledig kunstmatig en op termijn onhoudbaar project dus waarom zou een wereldregering wel kans van slagen hebben?

  Vwb die wereldmunt hetzelfde. Wie beheert de munt, wie heeft er de macht over en wie kan die munt dus manipuleren???
  Door schade en schande wijs geworden (euro!) zullen de afzonderlijke landen nooit hun eigen munt opgeven aan de Wallstreet bankiers.
  Wat daar zal het als Obama zij zin krijgt op neer komen!
  Of die wereldmunt moet van goud zijn. Dan laat hem wat mij betreft maar komen als extra aanvulling op de bestaande munten!

 2. Zo dan, eentje uit de categorie: Hier worden we niet blij van..

  Als je nagaat in welk tempo het EUSSR regime is ingevoerd ben ik niet verbaast als dit een kwestie van jaren is..

  Een kunstmatige NWO vergelijkbaar concept als de EU, alleen vertegenwoordigd door een parlement van delegaties van betrokken landen die allemaal 1 (gouden) munt eenheid kennen, en de eigen munten dus als “reserves” worden achtergehouden…
  Buiten dat dit door de verschillen in cultuur nooit gaat werken is er ook een gigantisch onderscheid in levens standaarden..dit gaat gewoon nooit op een goede manier werken.

  OF er moet besloten worden het (vrijemarkt)systeem van Dubai (VAA) over te nemen maar dan zonder koppeling met het geloof… en zelfs dan is het nog maar de vraag…

  Dit geintje gaat de verschillende gemeenschappen wel weer miljarden kosten voor een overleg waar NIEMAND om heeft gevraagd, waar onvoorstelbare stof wordt besproken en waar nogeens heel erg veel mensen TEGEN zijn..

  Maar als heren polititci het in de bol krijgen zal het toch doorgedrukt worden en heeft de rest van de wereld maar te slikken en accepteren..
  Waarom worden hier geen referendums om gehouden??

 3. @Paul Martens [173105]:
  En natuurlijk onder het mom van “bescherming” worden deze regels ingevoerd..
  De enige manier van ‘vrije’ communicatie is binnenkort ook in handen van overheden..

  @Nico de Geit [173106]:
  Verhuizen naar Dubai ?

  Waar moet het heen met de wereld zo..ik zie het echt steeds somberder in.. In een tijdsspannen van enkele jaren wordt zo een beetje alles aan (te strakke) banden gelegd en wij van onze vrijheden beroofd…

 4. hub, EU is niet eens bij elkaar te houden, laat staat de rest van de wereld. Denk toch even zindelijk na. Er is geen richting in de wereld, dus ook geen NWO. Er is wel een lek, het probleem van halliburton.
  Er is nog een ander probleem: political awareness, wereldwijd.

 5. Een NWO onder Russische supervisie nu Amerika op instorten staat.Tis een optie. Die munt is niet van goud hoor, was het maar waar. Maar ik dacht dat we eerst nog even oorlog gingen voeren in&om Iran. De US-oorlogschepen rukken op, en ook is “toevallig” een NL-vlootje uitgevaren + onderzeeer voor “de piraten in Somalie”. Over 5 jaar krijgen we dan een parlementaire hoorzitting dat NL ook bij dat Iran-gedoe betrokken was. Dat is nu de kennis van straks.
  Russische kenners merkten ook al op dat de “oil gusher” een enorme ramp&paniek gaat worden, en ze hebben meer verstand van olieboren als het westen.
  Nou ja, NWO, China is er ook nog. En hoe.

 6. Volgens een aantal libertaristen is er al een WO (ik bedoel niet world war).

Comments are closed.