Dinsdag 6 juli om 20.00 uur

DEZE BIJEENKOMST GAAT NIET DOOR.

hET ONDERWERP WORDT NAAR LATER VERSCHOVEN.


Frank Karsten
geeft een lezing tegen Democratie

Libertariërs zijn mensen met een sterk ontwikkeld gevoel voor vrijheid. Zij verafschuwen de dwang die de staat uitvoert en denken dat het beter en efficiënter kan als burgers de dingen gewoon zelf oppakken.

Volgens hen is een van de grootste mythes over onze huidige democratie dat deze zou staan voor vrijheid. Juist in onze democratie worden ons allerlei regels en belastingen opgelegd, terwijl we dat veel beter op kleinere schaal zelf zouden kunnen regelen. De laatste jaren is het libertarisme bezig met een come-back in de Nederlandse maatschappij. Hoe ziet de samenleving er uit als we het libertarische gedachtengoed volgen? En wat gebeurt er dan met de zwakkeren in de maatschappij?

Meer gegevens over tijd en locatie op site van de LP: http://www.libertarischepartij.nl