Red: Wij trachten behoorlijk sceptisch te zijn over samenzweringstheorieën. Maar ook willen we natuurlijk graag de feiten onthullen en op tafel krijgen. Daarom zullen we plaatsing van “zwevende” artikelen tegengaan, maar voor artikelen die objectief feiten proberen aan te dragen of trachten te onthullen, zullen we niet bang zijn om ze te plaatsen. Onze vaste schrijvers zijn alert en schromen geen felle kritiek. Bovendien hebben we nu op de Vrijspreker een groot aantal zeer kritische commentators.

Dan gijzelen we de hele aarde toch?

De elite heeft haar marionet in het Witte Huis gekregen maar die eigenwijze politici willen maar niet luisteren.

(Met elite wordt hier bedoeld: de werkelijke leiders van deze wereld die politici en industriëlen kunnen beïnvloeden en besturen. Daarbij alle gebeurtenissen naar hun hand kunnen zetten door onbeperkte financiële middelen en een uitgebreid netwerk van loyale dienaren hebben die uit overtuiging of financiële afhankelijkheid meewerken).

Er zijn vervelende lieden bij hoor in de Senaat! Gaan ze toch niet akkoord met die Climate and Energy (Carbon Tax) bill !!

Ok, alle middelen zijn gerechtvaardigd wanneer wij maar onze global government, New World Order krijgen.

De elite is niet meer tevreden met de -toch wel wat beperkte- macht die ze hebben.Men wil totale controle over alles en iedereen; Ze gaan dat ten koste van alles bereiken.

Eerst de VS afbreken en herstructureren, de hardwerkende middenklasse (de slaven) verarmen zodat ze alles accepteren, dan Europa en de rest van de wereld. Dat laatste is niet zo moeilijk, alles is al economisch zo afhankelijk van elkaar gemaakt dat een domino-effect eenvoudig is te bewerkstelligen.

De VS en Europa zijn eigenlijk te mondig, de massa heeft een grote mond, “vrijheid van meningsuiting” Die moeten we eerst stil krijgen. Economische crisis, als het met één meltdown niet lukt, dan maken we er een dubbele dip van, totdat men luistert en -vooral- gehoorzaam doet wat de elite wil.

Hoe krijgen we die Carbon Tax bill er nu wel snel door…??

BP loopt aan onze leiband, is ons voertuig. We gaan een crisis veroorzaken die zo groot is, zo angstwekkend, dat iedereen op aarde zich doodongerust gaat maken. De hele aarde gaan we gijzelen, als wij de olie vrij in een zee laten lopen die voor alles en iedereen van belang is, dan moeten ze wel meewerken.

Tot en met Europa kan hier financieel/economisch, maar ook qua milieu aan ten onder gaan als ze niet luisteren en wij de kraan niet dichtdraaien, de warme golfstroom loopt immers tot aan de Noordzee toe. Vroeg of laat ziet iedere policitus in dat WIJ (de elite) de dienst uitmaken en zullen ze moeten luisteren. Desnoods ook nog een bron in de Noordzee laten lopen.

Dus beste mensen: we worden nu gegijzeld door de elite op een onvoorstelbaar gemene manier. in 2008 heeft de Trilateral Commission (Nout Wellink incluis), één van de drie pilaren voor de nieuwe wereldorde van de illuminati, een plan gesmeed hoe de westerse wereld zover gekregen kan worden dat ze meer belastingen gaan betalen, hun leven gehoorzaam gaan aanpassen aan de wil van de elite door middel van de Global Warming politics. De voorzitter van de European Trilateral commission Peter Sutherland sprak de elite toe hoe dat allemaal moet worden bewerkstelligd. Detail: hij was ook chairman of British Petroleum. BP dus.

Nu kun je dus ook begrijpen: waarom dit BP treft:  het is vooropgezet plan; waarom alleen BP de oliecrisis nu ‘bestrijdt’: ze doen net alsof ze het niet voor elkaar kunnen krijgen; waarom Obama alleen maar aan het golfen is en zich niet druk lijkt te maken: hij laat ze aanmodderen en zo kan de overheid de schuld niet krijgen, zodra de Senaat de Carbon Tax bill accepteert, zal de staat het overnemen en de bron stoppen. Zo niet, dan laten we het net zo lang doorgaan, totdat het volk er steeds harder om roept. Oh ja, Lieberman en Kerry hebben de Carbon tax bill herschreven en zo zou deze wel door de Senaat kunnen. Wie heeft daar het grootste deel van geschreven? BP !! De grote olieconcerns hebben alle belang bij hogere belastingen, duurdere olie en vooral een enorme vinger in de pap bij de verdeling van de ‘nieuwe’ energiebronnen. Wat wil het volk dan? dat nieuwe wetgeving wordt ingevoerd om een olieramp als deze voortaan te voorkomen. En passant krijgt met met véél hogere belastingen te maken (tussen de 15% en 20% effectief) zodat er praktisch niks overblijft om van te leven. Enslavement (slavernij) voor de middenklasse en daaronder. Leuke bijkomstigheid is dat straks alle loyale bedrijven natuurlijk de opdrachten krijgen voor de cleanup; Halliburton ongetwijfeld, en dat alles op kosten van BP. Maar waarom is BP nu het vehikel? BP gaat misschien wel failliet maar moet alles betalen en daar gaan de pensioencenten dan van de gewone man. Een elegante manier om de tientallen miljarden pensioengelden die iedereen in BP heeft zitten, over te hevelen naar de elite. Net zoals ze gedaan hebben met de financiële crisis en zoals ze zullen blijven doen.

Het is een spel, een gruwelijk wereldomvattend spel voor werelddominantie.
Trefwoorden zijn: New World Order, Elite, Illuminati, Free Masons, Bilderberg, global conspiracy.

En nu zul je zeggen: nee, zoiets doen de mensen toch niet met opzet?
Nee, JIJ zou zoiets niet doen, maar ZIJ wél.Zie maar in de recente geschiedenis dat niets, maar dan ook niets de elite te ver gaat om hun doelen te bereiken: de mens, de flora en fauna, en nu ook de aarde zelf, niets wordt gespaard.

Ik hoop van harte dat de elite de hand nu overspeeld heeft en dat dan de kaarten opnieuw geschud kunnen gaan worden.

kijk ook op:

http://blogs.telegraph.co.uk/news/geraldwarner/100043493/barack-obama-turns-the-oil-spill-into-his-poor-mans-911-to-revive-cap-and-trade-climate-legislation/

http://www.financialsense.com/editorials/engdahl/2010/0610.html

http://www.prisonplanet.com/articles/march2007/280307globalistslove.htm

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/targets_of_illuminati.htm

http://www.cuttingedge.org/news/n1753.cfm

Omgezonden door Benjamin E. 19-06-2010

32 REACTIES

 1. @HJ [29]:

  Zou dat soms zijn omdat velen het prettig vinden met een biertje in de hand zittende op de bank zich te identificeren met sporthelden? En na een dag werken de problemen van alle dag te vergeten?

  _________________________________________________

  Waarom denk jij dat ze 10 kanalen triviale stront op jou loslaten ?

  Het laatste wat men wil is wel dat ” het plebs ” gaat nadenken , daarom moet je ze ook comfortabel achterlijk houden.

  En het laatste wat men wil : dat er zich zoiets als een historisch besef gaat ontwikkelen.
  Een ( kolderiek )canon van 50 onsamenhangende feiten moet vooral de lading dekken.

  Pink Floyd The Wall – Pink Floyd – Comfortably Numb

  Houd ze vooral in de ” comfort zone “.

  http://www.youtube.com/watch?v=tkJNyQfAprY

  HJ [32] reageerde op deze reactie.

 2. @vrijeradikaal [31]:

  Kom svp met wat beters dan rode schildjes en TV programmering keuzes om je standpunten te verhelderen. Je stelt dat de voorkeur voor debiele TV programma’s door een commissie van foute mannen aangestuurd wordt om het volk dom te houden. Bewijs dat svp. Dus dat er centrale sturing achter de 10 tv kanalen steekt. Wie is de schuldige in deze? Is het soms de Mol? Zo ja, toon dat dan maar eens aan.

  Zolang je geen goede causale verbanden aandraagt maar blijft steken bij vage verdachtmakingen heeft de nwo veel weg van geloof.

Comments are closed.