Een bekende uitspraak van Wladimir is ondertussen dat “Wij worden geregeerd door idioten. Nadat VrijSprekerSchrijver dit oorspronkelijk wel extreem vonden, zijn ze nu hoe langer hoe meer overtuigd van de waarheid van deze uitspraak.

De laatste paar weken komen er nog een aantal nadere specificaties bij: Helers en roofdieren en ….   
Een heler is iemand die gestolen goederen opkoopt en daar voordeel uit tracht te halen. Wel de NL-minister van financiën, Jan Kees de Jager, koopt van misdadigers gestolen CD’s met informatie over Nederlandse burgers.

Dit is al direct een beloning voor dieven. Misdaad loon. Als je bij een bank een CD weet te bemachtigen met informatie over andere mensen, kun je op korte termijn miljoenen verdienen en hoef je de rest van je leven niet meer te werken om toch in weelde verder te leven. En politici stimuleren deze mogelijkheid.

Daarna blijkt dat die politici ook nog een stelletje roofdieren zijn. Zij zoeken hun prooi op mensen die gespaard hebben, zoals vandaag het nieuwsbericht: “Zwartspaarder prooi Belastingdienst”.

Iedereen die gespaard heeft, en dat niet steeds heeft vermeld, loopt het risico ten prooi te vallen aan deze roofdieren. En dat terwijl ze vaak alleen maar spaarzaam zijn omgegaan met hun spaarcenten.

Vanwege dit grote gevaar kunnen we dan ook niemand aanraden om zijn spaarcenten zonder meer te houden. Vergeet maar dat het jouw eerlijk verdiende eigendom is. De veiligste weg is om de maffia om te kopen door ze alles haarfijn te vertellen en ze met een groot deel van de verdienste van jouw arbeid om te kopen om je met rust te laten.

Als je dat niet doet, niet alles opgeeft, moet je je realiseren dat je gevaar loopt. Maar ook moet je je realiseren dat je dan helemaal niets immoreels doet. Je probeert dan alleen maar je rechtvaardig verkregen eigendom te beschermen.

—————————————
P.S. Wie gaat et er nu nog stemmen?
Kijk dan toch eerst nog even op www.stemniet.nl

4 REACTIES

 1. Ja, wij leven momenteel in een systeem dat schulden-aangaan beloont en spaarzaamheid (de basis van een gezonde economie) straft. Want men wil compensatie voor misgelopen accijnsen en btw.

  Vreemd genoeg durft Bulletje de Jager het niet aan om de frauderende families Van Amsberg en Zur Lippe aan te pakken. Maar doet wel stoer tegen een paar anonieme spaarders met een rekening in Zwitserland. Typisch gedrag van een lafaard.

  Ik ben al jaren van mening van de Nederlandse samenleving gedegenereerd is. Dagelijks zie ik daar steeds meer bewijzen van, hoewel ik daar niet eens naar op zoek ben…

  Ik stem woensdag op mijzelf en kies voor ‘me eige’.
  P.E. Middelkamp [4] reageerde op deze reactie.

 2. @Nico de Geit [2]:

  Dat komt omdat alleen mensen die niet sporen zich voortplanten.

  Twee syllogismen 😆

  – Alléén mensen die niet sporen planten zich voort
  – Mensen die sporen planten zich niet voort
  -> De hele wereldbevolking spoort niet.

  – Alleen geiten die sporen planten zich voort
  – Ik plant mij voort
  – Ik spoor
  -> Ik ben een sporende geit.

 3. @Bon Vivant [1]: “Vreemd genoeg durft Bulletje de Jager het niet aan om de frauderende families Van Amsberg en Zur Lippe aan te pakken. Maar doet wel stoer tegen een paar anonieme spaarders met een rekening in Zwitserland. Typisch gedrag van een lafaard.”

  Maar ook het gedrag van een geslepen ambtenaartje, die minister wilde worden. Toen ie dat heel opeens, geheel “onverwacht” ook nog werd, greep het draaivirus in ’s mans gestel om zich heen.
  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2010/04/14/het-ministeriele-draai-virus/

Comments are closed.