[HTML2]

“You will never not know war”.

Hattip LewRockwell.com.

4 REACTIES

 1. “Ontdekt in 2007”? Wat een onzin. Het is al 30 jaar bekend en zeker aan de Russen dat in dat enorme maanlandschap van alles zit. Punt is: de bevolking is zo anti-westers en zo anti-Russisch (vindt iemand dat gek?) dat het onmogelijk is de gigantische infrastructuur op te bouwen die nodig is om tot een “westers-gestyleerde” ontginning ook maar ooit te komen. De aanvoerlijnen naar een exporthaven zijn veel te lang en gemakkelijk te saboteren.En de Afghanen zijn de absolute grootmeesters van de guerilla.

  Tjonge jonge wat een wanhoopskreet. “Niobium” wordt bedoeld trouwens.Laat die lui met rust.

 2. Ja en zie daar de reden dat dat land nooit tot economische bloei zal komen.
  Weer een staat is de oorzaak (vreemd hoe die staat dingen toch altijd voor grote problemen zorgt)
  Dat land is verwoest door , taliban, russen, amerika.. dat de bevolking onder het juk van het 1 of het ander enkel oorlog en onderdrukking kent. Daarbij ook nog eens geindoctrineerd door een monsterlijk geloof. En kan zich niet eens ontwikkelen.
  (bij mij krijgt iedereen zijn aandeel in schuld, ook het westen)

  En inderdaad dit was al lang bekend, en zoals iedereen hier weet is oorlog niet voor vrijheid, niet voor bevrijding, niet voor wraak.
  enkel en alleen omdat er geld te verdienen valt.
  Zoals de Dacianen, de kelten in gallie afgeslacht zijn onder zogenaamde terreur daden (bij de kelten was het een stam oude vrouwen en mannen die van 1 deel van galie zonder leger naar het andere trokken al genoeg) en als zogenaamde bevrijder.. komt de militaire grootmacht en enorme propaganda machine aanstormen om als eerste te cashen..
  Dat was meer dan 2000 jaar geleden, en het zelfde principe geld nog steeds.

  oorlog = grof geld.

  Voor de regerende elite wel te verstaan… u ziet er geen rooie rot cent van. Zou je trouwens ook niet eens moeten willen.

  Hopelijk krijgen obama, Balkenende en alle westerlijke leiders de zelfde hebzucht straf als Crassus in Parthia….

  Gesmolten goud door hun keel gegoten.

 3. En de conference geeft ook aan dat een enorm deel van de bevolking IN de USA al lang niet meer achter de missie staat.

  Onderhand schijnt er ook nog opgestoomd te worden naar Iran. Wel ja, nog een oorlog er bij het kan niet op. De krankzinnigheid van de nu heersende elite is met geen pen te beschrijven.

Comments are closed.