Ik heb JP ook maar even een hart onder de riem gestoken:

Bedankt dat je ons een oorlog in hebt gepraat, zodat jou broertje een mooie pijpleiding aan kon leggen.
Bedankt dat je de democratie en Nederlandse soevereiniteit hebt verdedigd, behalve toen de uitslag jou niet aanstond.


Bedankt dat je ons een illegale oorlog in hebt geluisd, om de internationale betrekkingen hoog te houden. Ten koste van Nederlandse levens.
Bedankt dat je Wouter Bos hebt bijgestaan in het omhoog houden van de banken en het beschermen van hebberige spaarders, ten kosten van de gehele bevolking. Dat zij de winsten in de zak mochten stoppen en de verliezen zijn afgewenteld op het volk.
Bedankt dat wij met een enorme begrotingsschuld zitten die het volk weer mag dichten. Zodat over een aantal jaar weer een politicus opstaat die ermee kan gooien om zieltjes te winnen.
Bedankt voor het beschermen van normen en waarden terwijl je deze zelf met voeten hebt getreden.
Bedankt JP, dat je eindelijk het verstand hebt gevonden om het land van jou incompetente leiding te verlossen.

Groeten,
Ingezonden door Pieter, naar aanleiding van de volgende site: www.jpbedankt.nl

14 REACTIES

 1. Pieter….., wat bedoel je met het broertje van Balkie die een pijplijn mocht aanleggen????? Daar heb ik nooit eerder van gehoord en ik zou graag willen weten wat deze $#%^*& gedaan heeft. Zou je dat willen uitleggen, alsjeblieft?

  Heeft deze Christen blijk gegeven van hemd nader dan rok en family first?

  Paul Martens [5] reageerde op deze reactie.

 2. A: Zoek op Roland Balkenende, hoge pief bij Tenaris sinds medio 2001. Na de oorlog daar zijn er contracten gesloten voor een 1600km lange pijpleiding door afghanistan. Tenaris levert leidingen en materiaal voor de olieindustrie. Geen normaal mens die gelooft dat daar geen verband tussen zit, maar er is helaas ook weinig te vinden mbt tenaris en betrokkenheid bij dat project. Verder geloofde mn ma ook al niet dat Roland een mooi centje heeft verdiend aan de eurlog, dat wilde ze ook wel even nazoeken! Het onderste is alleen nog niet helemaal boven.
  Enneuh, Joep: men zegt altijd dat balkie veel heeft gedaan voor de export (mijn moeder ook), maar met het oog op de kosten die hij ons ook heeft bezorgd ben ik benieuwd naar het bedrag onder de streep!

 3. De teller staat inmiddels op ruim 32.000 bedankjes. Dat is maar liefst 0,19% van de bevolking.

  En of dat allemaal bedankjes zijn die positief klinken? Heb er zelf ook een “bedankje” op gezet, in de trant van bovenstaand artikeltje.

  Dus als ze Balkie alle reacties aanbieden, zal hij er niet erg opgewekt van worden. Ik hoop dat het boekje straks, om typisch CDA verdraaide redenen, maar 5.000 reacties o.i.d. gaat bevatten. Dan weten we hoe positief de rest was.

  @A [3]: Ronald Balkenende is een topman van een Amerikaans bedrijf. Dat bedrijf legt momenteel een pijpleiding aan door Afghanistan, van noord naar zuid. De olievoorraden die noordelijk van Afghanistan liggen (Oezbekistan, Turkmenistan, Kazachstan, Rusland) moeten de wijde wereld in. De pijpleiding loopt dus van het noorden van Afghanistan naar de kust van Pakistan. Lengte van de pijpleiding 1040 mijl (bijna 1700 km), diameter van de leiding is 42 inch (1,066 meter) en zou goed moeten zijn voor het transport van 1 miljoen vaten olie per dag. Het project heeft een waarde van ongeveer 2,5 miljard US-dollar.
  Google maar eens op “balkenende pijpleiding afghanistan”.

  A [8] reageerde op deze reactie.

 4. Ook nog bedankt voor de leugen omtrent Jack de Wipper. Bedankt voor het prediken van normen en waarden voor eenieder behalve CDAers. Bedankt namens 500.000 + doden in Irak en ook nog namens alle 1.000.000 + ontheemde mensen aldaar. Echt grootste aanpak ! Bedankt nog namens Saddam Hoesein, ik zag hem waardig zijn lot ondergaan. En dat waardige, gezien het vaak misdadige gedrag, kan van zijn opponenten niet verteld worden. Bedankt voor de vele immigranten, die Nederlanders zo haten ! Bedankt voor het niet aan het werk zetten van deze niksnutten, die de taal niet willen leren, onze cultuur verafschuwen, maar wel Bijstand, Kinderbijslag, Huurtoeslag, Zorgtoeslag, KindGebonden Budget mogen ontvangen. Wist U meneer Bal-ellende dat hardwerkende Nederlanders al heel ras voor deze subsidies niet meer in aanmerking komen ! Dat dit in stand gehouden wordt om de geimporteerde onderklasse stil te houden. Namens hen 1.000.000 + Dank Dank !!!

 5. Bakkie ellende, HARDSTIKKE bedankt voor het decimeren van je gristelijke partij, dit eindresultaat maakt het feit dat ik 8 jaar lang naar je rotkop heb moeten kijken méér dan goed!

 6. @Paul Martens [5]: Paul en Reteip, hartelijk dank voor jullie uitleg.

  Mijn reactie daarop valt samen te vatten onder het kopje “donderend gevloek en getier”.

  Ik vond het al een achterbaks mannetje maar dit slaat helemaal alles!

  Hoe kan het zijn dat dit niet in de media is geweest? Hoe kan het zijn dat de mainstream journaille deze smerige, corrupte normen en waarden verkrachter niet aan de schandpaal genageld hebben?

  Binnen de kring van Vrijsprekers kennen jullie niet een goede onderzoeksjournalist? Eéntje met ballen?
  Speel deze informatie eens toe…

  Paul Martens [9] reageerde op deze reactie.

 7. @A [8]: Beste A.
  De mainstream media (MSM) is dermate politiek gekleurd, dat je van hen geen objectieve informatie hoeft te verwachten. Ja… wél als er komkommernieuws gebracht moet worden, zoals de dijbeenblessure van een of andere voetballer Robben. Maar het echt belangrijke nieuws zul je zelf moeten zoeken op internet. En vooral: ook goed voor jezelf filteren!!! Want er zit veel slechte meuk tussen.

 8. Ik ben wel blij dat we van deze verkwanselaar en landverrader af zijn. Helaas zitten er nog behoorlijk wat in de tweede kamer.

 9. ook bedankt

  klink- vaccinatiechaos/farmaciehulp
  donner- godslastering
  gerda- clossie
  ernst -politiestaat/afluistergedoe/tekenaars

 10. Christelijke politiek [?]:
  De Bijbel zegt in Efeze 5:11-12 En neemt geen deel aan de onvruchtbare werken der duisternis, maar ontmaskert ze veeleer, want het is zelfs schandelijk om te noemen, wat heimelijk door hen wordt verricht.

Comments are closed.