Wij leven in spannende tijden. Zo blijkt het duidelijk dat ook staten (bvb Griekenland) failliet kunnen gaan; iets wat onmogelijk leek. Het is bovendien moeilijk om uit de massa’s informatie die op ons afkomt te beoordelen wat overeenkomt met de feiten en wat ons persoonlijk nadelig kan raken. Daarbij komt dat ieders persoonlijke situatie ook nog verschillend en uniek is.

Daarom is het voor iedereen belangrijk om te trachten het juiste inzicht te krijgen over wat er echt in de maatschappij aan het gebeuren is. En zelfs dan de getrokken conclusies steeds weer te checken met nieuwe gegevens. Waarbij het natuurlijk nuttig is om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
De Vrijspreker probeert door dagelijks commentaar een objectieve visie te verstekken, los van de “algemene politieke mening”. En is ook steeds bereid dat toe te lichten,

Nu kregen we een rapport onder ogen via Beursbox/StockTradingNews: “Wees voorbereid en heb een plan!”
Dit geeft op nuchtere wijze een duidelijke analyse over de huidige ontwikkelingen in de maatschappij en het politieke wanbeleid.

Aangetoond wordt bvb dat ondanks allerlei mooie verdoezelende woorden, de staatsschulden doorgaan met groeien en dat dit consequenties gaat hebben. Ook zijn er aanwijzingen voor mogelijke beschermingen. Die natuurlijk iedereen weer kan aanpassen aan zijn eigen omstandigheden en mogelijkheden.

Dit rapport kunt u GRATIS aanvragen bij:
——————————————————————————-

“Iedere geinteresseerde mag het rapport opvragen via onderstaande link

http://www.stocktradingnieuws.com/files/rappvbkj.html

Investforprofit NV ,  Jack Hoogland , www.stocktradingnieuws.com
——————————————————————————-

Wij hopen dat u er uw voordeel mee kunt doen.

PS.: zie ook http://72hours.org/make_plan.html voor niet-financiële zekerheid.
Ook die is belangrijk.

5 REACTIES

 1. Natuurlijk probeert ieder zich zo goed mogelijk voor te bereiden op wat er mogelijk kan gaan komen.
  Maar mijn eerste reactie op dit bericht is: Hand op de knip houden.
  Ikzelf heb in 1999 (Jawel DAT jaar!) een eerste begin gemaakt om bewuster met mijn financiële middelen om te gaan. Ik heb veel gelezen, geprobeerd en geabonneerd.
  Ik kan zeggen dat ik veel geleerd heb, maar helaas betekend veel leren ook veel fouten maken.
  Mijn advies: Probeer zo veel mogelijk zelfstandig te worden en vertrouw nooit op financieel advies.
  Blijf leren, maar mogelijk van andermans fouten.

  Oh, en één weggever kan je alvast mee geven: Als er in een artikel/advertentie staat “en hoe je kunt profiteren” dan is het waarschijnlijk gewoon een scam om jou van je geld te scheiden.

  En vooruit, hier een tweede:
  http://www.financialsense.com/fsn/main.php
  Als je het engels machtig bent dan zijn deze programma’s (elke week nieuwe) een hele goede bron van informatie. Luister vooral ook naar het interview met Prechter van Elliott wave.
  Echter: Blijf sceptisch, hun commentaren zijn vooral op de USA afgestemd.

  Jack Hoogland [4] reageerde op deze reactie.

 2. @Rien [3]: Geachte Rien, in het rapport geven we aan hoe je kunt profiteren door van onze services gebruik te maken, maar geven we óók een duidelijke uitleg hoe je dat op eigen houtje kunt doen.

  Daarbij geldt ook dat mensen die van onze services gebruik maken, geen makke lammeren zijn die zich door ons “van hun geld laten scheiden”. Wij geven een duidelijke uitleg bij alles wat we doen en benadrukken constant dat het verstandig is om kritisch te blijven en onze stappen alleen te volgen als je het eens bent met onze analyse.

  In de eerste alinea van het rapport (inleiding), geven we exact hetzelfde advies als u in uw commentaar hierboven schrijft. Namelijk dat je als belegger/burger nooit blind de mening van iemand anders moet volgen, maar dat je vooral zelf je eigen mening moet vormen.

  Wij zijn inderdaad een commerciele onderneming, en dus proberen we net als iedere andere onderneming geld te verdienen door een service van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs te leveren.

  Er zijn echter ook heel veel mensen die onze gratis wekelijkse nieuwsbrief met veel plezier lezen, zonder dat ze ooit van onze betaalde services gebruik maken. Als het er ons alleen om te doen zou zijn om “mensen van hun geld te scheiden”, dan zouden we niet zoveel niet-betalende lezers hebben. Wij zijn er trots op dat we dat juist wel hebben…

  Rien [5] reageerde op deze reactie.

 3. @Jack Hoogland [4]:

  Hi Jack. Ik ken jullie service niet en kan er dus ook niet over oordelen. Mijn commentaar is bedoeld als een leidraad voor hoe ik omga met advertenties als de Uwe.
  De regel “en hoe te profiteren” is voor mij een rode vlag om de volgende reden: Profiteren in de financiële markten is veelal een nul-som spel. Dit betekend dat er iemand moet verliezen om zelf te kunnen profiteren. (Ik weet dat er uitzonderingen zijn, maar deze vallen veelal niet onder de “en hoe te profiteren” regel”)
  Een beginnende belegger zal veelal diegene zijn die het verlies incasseert.

  Het hebben van tevreden klanten is een goede indicatie, maar niet het laatste woord. Tenslotte had Bernie Madoff ook vele tevreden klanten!
  (Dit laatste is natuurlijk half gekscherend bedoelt, en niet vergelijkend!!)

  Nogmaals, ik ken Uw service niet, mogelijk is mijn commentaar niet van toepassing op Uw service. Dat blijft aan Uw abonnenten om te bepalen.

  Overigens is een van mijn stellingen dat “gratis” niet bestaat. Gratis wil alleen zeggen dat je niet weet hoe je betaald.

Comments are closed.