Dit is het nu? Formateur Rosenthal is eruit en de fractieleiders worden voor een gesprek uitgenodigd om thee te drinken bij één of ander ceremonieel functionerend stijf kapsel met hoedje?  Dit is de, door u, “democratisch” gekozen coalitie? Dit is het toekomstige kabinet dat dit land uit de sores gaat halen? Welnu, een eerste opwelling tot schrijven met een licht geïrriteerde en emotionele ondertoon:

Ten eerste: aan iedereen die zich met welk lokmiddel dan ook naar de stembus heeft laten lokken, “bedankt” voor de komende dwang, lastenverhoging en verdere vrijheidsbeperking die u door uw gedrag over mij heeft uitgestort. Als ik iets positiefs terug kan doen voor u…: vergeet het dan maar!

Ten tweede: het blijkt dus dat we nu een kabinet gaan krijgen met VIJF partijen, waarbij een grote PVV opzij geschoven wordt door een paar splinterpartijtjes als D66 en GL. Niet dat ik PVV-aanhanger ben, maar is dit dan die beoogde democratie? Een farce, dat is het.

Ten derde: wil iedereen die NU nog durft te beweren, dat de Bilderbergse subsidiehoer van paleis Noordeinde geen macht heeft in Nederland, per direct zijn ballen uit de broek gaan schamen (als u man bent) of iets vergelijkbaars als u van het vrouwelijk geslacht bent? Deze geheime achterkamertjes-politiek, waarvan wij in ons “transparante” landje niets van mogen vernemen maar wél voor mogen betalen? Wie heeft ooit voor Hare Narigheid gestemd, dat zij zich met politiek mag bemoeien? Wat heeft een door “erfopvolging” GEPLAATST persoon in de melk te brokkelen over bijna 17 miljoen mensen?

Ten vierde: is dit niet erg toevallig, dat dit kabinetje bij elkaar gemengd wordt met in het achterhoofd een Bilderberggroep die naar globalisering streeft en waarvan een of andere “het heeft ons behaagd”-trut steevast bezoekster is? Bent u al voorbereid op verdere machtsovername vanuit, in eerste instantie, Brussel?

Ten vijfde: welke kleur heeft dit kabinet eigenlijk? Het is geen “Paars” of “Paars-Plus”, maar volgens mij meer een groen-blauw-rood = eigenlijk een “Grijsbruin Smurrie” kabinet. Het beleid zal niet veel anders worden: Cohen, Halsema, Pechtold (is het u in de media al opgevallen hoe geil hij altijd naar Femke kijkt?), mama’s-kindje Rutte met zijn blije tronie…  en nog wat religietuig van het CDA.

Afijn Nederland, gefeliciteerd, succes en welterusten verder: uw democratie heeft gewerkt en daar heeft Bea de Bilderberg Bitch “helemaal niets mee te maken gehad, want die heeft geen politieke macht”. Over uiterlijk 4 jaar, maar mogelijk veel eerder, mag u weer uw “invloed” uit gaan oefenen (*proest*).

77 REACTIES

 1. Hier wordt alles gedaan om te touwtjes in handen te houden van de gevestigde macht. Dit is een vertrouwd gegeven in onze demoncratie!

 2. “Bilderbergse subsidiehoer”

  Paul, zou je je toon wat willen matigen? Niet iedereen kijkt even vaak op deze webzijde als wij. Niet iedereen weet dat jij het uitsterven van Nederlandse familiebedrijven voorspelt. Dat jij denkt dat er een wereldregering is. Dat jij als costengineer niet voor kan rekenen waarom de gewenste collectieve lastendruk 15-17 procent is. Dat jij niet weet dat enquetes de antwoordmogelijkheden ‘weet niet’ en ‘geen mening’ bieden. Ik ben intelligent en wereldwijs genoeg om jouw mening op waarde te schatten. Maar er surfen ook kleine kinderen naar deze website. Die zouden door jouw posts weleens het idee kunnen krijgen dat ‘de’ overheid nutteloos is en alleen maar schade toebrengt. Wil je dat op je geweten hebben? Daarom: neem je verantwoordelijkheid. Zeker nu!

  RPG [15] reageerde op deze reactie.
  hoc Voluerunt [37] reageerde op deze reactie.
  Tony [72] reageerde op deze reactie.

 3. Schitterend verwoord, hoor, een “strontbruin” getint kabinet is in de maak, ik kan er niets anders van maken. Laat ze maar aan de slag gaan, Cohen premier, dat is voorbestemd en met linksige splinterpartijtjes naast de VVD gaat dat nog wel lukken ook.
  Een regeerakkoord zit er niet in, dat kan nooit, gezien de kiezersachterban, dus dan maar regeren op “ad hoc” basis, dat zie je ook wel eens bij bedrijven die de geest dreigen te geven.
  Volgend jaar weer nieuwe “verkiezingen” en vooralsnog blijf ik aanhanger van Neerlands grootste beweging: de niet-stemmers.

  RPG [16] reageerde op deze reactie.
  RPG [19] reageerde op deze reactie.

 4. Hooooooooo Stoppppppp!!! Gebruik de term Bilderberg noooooit meer!! Zeker niet in combinatie met ons Staatshoofd!
  We mogen hier niet over praten! We moeten doen alsof er geen Bilderberg meeting heeft plaatsgevonden!
  Zwem nou niet tegen de stroming in!
  Bilderberg bestaat niet. Ok, het bestaat wel, maar het is maar iets kleins, totaal niet van belang. Wees nou een beetje sociaal en focus je op bijv. op het Wereldkampioenschap Voetbal! We gaan kampioen worden! De hoofdprijs! Oranje boven! Hup Holland Hup!
  Onze Tijd, die paar decennia die ons gegund is, redden we het nog wel. We hebben nog wat reserves. Nog wat vet uit de tijd dat dit land Extreem Vrij was. Denk nou niet aan onze kleinkinderen. Doe de ogen dicht. Stop. Een nieuwe Hongerwinter. Dat kan niet. Wij Kunnen de economie Wel plannen. We schaatsen eromheen. Dromend in het duisternis. Ssssssssssssssttt!

  RPG [17] reageerde op deze reactie.

 5. Tja, dat komt ervan nu de staat al die jaren zoveel macht naar zich heeft toegetrokken, dat zij zich overal tegelijk mee bemoeit en er voor elke maatschappelijke sch..t wel een bureaucratische politieke partij wordt opgericht.

 6. Hoe zou Bilderberg met de verkiezingsuitslag te maken kunnen hebben? Hier wordt doodgewoon geroddeld als een ouwe tante.
  De gang van zaken is zoals die al heel lang is: om een regering te vormen worden aftastende gesprekken gevoerd. Hoe zou het anders moeten: maar helemaal niet met elkaar praten en de koningin direct maar laten beslissen? Dat zou terechte bezwaren gaan opleveren.
  Wat een rioolstuk van iemand die ‘moraliteit’ hoog in het vaandel schijnt hebben. Hoe gemakkelijk gaan idealisten over tot haat.

 7. Duidelijk toch, als Cohen niet naar de berg komt dan komt de berg wel naar Cohen. Het is deze afvallige jood en zijn afvallige en conditionerende volksmenners die met ‘bovennatuurlijke krachten’ aan de hele caravan richting geven. Lippie speelt de vermoorde onschuld en ramt nog een volle spuitbus haarlak op het koppie om met een strak smoeltje aan de Stasi bende haar zegen te geven. Het enige wat duidelijk mag zijn is dat we tot op de laatste cent zullen worden uitgeknepen. Degene die reeds veel belasting betalen zullen alleen nog maar belasting betalen en netto inkomsten zullen worden afgerond op nul! Momenteel sta ik op scherp en zodra de eerste tekenen van verdere verloedering zich aandienen en ik moet bloeden voor gangsters en hun stoephoeren die ons gaan vertegenwoordigen, dan pakt deze jongen zijn cash en verhuisd naar warmere oorden, het weerbarstige wijvenspul heb ik reeds de deur gewezen, derhalve staat de wereld voor me open. Voor mij heeft deze Arabische provincie aan de Noordzee niets meer te bieden. Dit land, onder leiding van linkse geloofswaanzinnigen en andere duivelaanbidders, is niet meer te redden. Ambtenarenbergen, interimshit, subsidiemaffia, en zwaar gesponsorde import kneuzen en criminelen en economische vluchtelingen annex dwarsliggers die met scheepslading tegelijk worden geïmporteerd en alle andere geldverslindende en ongeciviliseerde projecten, daar besteed ik niet mijn dure afgeperste centen aan…Ik vreet mijn centen zelf wel op onder de zon, en indien ik blut dreig te raken dan kom ik terug om dat te doen wat alle links gristelijke hoeren, uitzuigers en landverraders doen….Hand ophouden en me laten onderhouden van afgeperste centen!

  IIS [11] reageerde op deze reactie.

 8. @IIS [10]:

  ..verhuisd = verhuist…Het in de tang nemen van de burgers, die nog fatsoen in hun lijf hebben en zich slaafs moeten onderwerpen, zal tenhemelschreiende ontwikkelingen laten zien. De schuld wordt, door politici en aanverwante artikelen en trekpoppen, gelegd bij degene die part nog deel hebben aan de bankendebacle, deze oorlogscrisis en Ponzi scheme ellende. Bezuinigen is niet meer dan ordinair en asociaal verhogen van heffingen en belastingen, i.p.v. snoeien in overheidsuitgaven. Als de zombies, met of zonder titels, ijskoud komen eisen dat we moeten bloeden voor HUN WANDADEN!! dan kan men toch nog maar één ding doen en dat is gillend dit kruiperige land verlaten!
  Devidas [12] reageerde op deze reactie.

 9. Voor de gemiddelde libertariër moet dit een ontwikkeling zijn om van te smullen. Men moet in Den Haag kleur bekennen en dan valt de democratische facade waar achter ze zich lang konden verschuilen weg. Met dank aan de steeds verdere versnippering en een grote PVV.

  Kijk maar eens naar de comments op andere sites; het volk wordt langzaam wakker!
  Er is gewoon een toneelstukje voor de bühne opgevoerd rond de PVV maar “hogere machten” hebben van begin af duidelijk gemaakt dat die partij het door hen opgelegde beleid kan verstoren en dus onacceptabel is.
  Vooral de kwien speelt achter de schermen volgens mij een zeer, zeeeer bedenkelijke rol. Ongelofelijk en puur middeleeuws dat zo iemand puur door haar afkomst zo haar stempel op een land kan drukken!
  De PVV die de massaimmigratie aan de kaak stelt is niet acceptabel en een extreemlinkse splinterpartij als Groenlinks wel?
  De partij van de extreme klimaatfundi’s en geweldadige dierenactivisten a la Duyvendak???

  Dit land wordt al deccenia “geregeerd” door links en de illusie is een democratie maar de werkelijkheid een dictatuur.
  De staatsgreep van de socialisten en corporatisten heeft al lang plaats gevonden.
  Er valt niks te kiezen……..ik ben blij dat ik PVV gestemd heb om dit duidelijk te krijgen.

  Walter [48] reageerde op deze reactie.

 10. @Cory [8]:

  Als groenlinks op 24 zetels was gekomen en links over zijn geheel een kleine meerderheid in de kamer zouden hebben, hadden ze in een regeringscoalitie moeten zitten.
  Simple as that….het gaat hier nog niet eens over links/rechts maar over het gemanipuleer achter de schermen wat totaal geen recht doet aan de verkiezingsuitslag.
  Dit moet nu toch voor iedereen met een beetje verstand duidelijk zijn geworden lijkt mij zo.

  Cory [34] reageerde op deze reactie.

 11. @Civil Servant [3]:
  de overheid is ook redelijk nutteloos en brengt heel vaak ook alleen maar schade toe; en zo heb ik mijn =ooit= kleine kinderen ook opgevoed.

 12. @Devidas [6]:
  veel journalisten, oa de bijna-ex hoofdredacteur van de vk,
  broertjes, wereldwijd worden jaarlijks uitgenodigd de bilderberg
  bijeenkomst bij te wonen. zij zullen/mogen er echter NOOIT
  ook maar iets over schrijven. misschien ben ik wat simpel van geest, maar wat zijn dit voor soort journalisten? juist zij worden
  toch geacht achter het nieuws aan te gaan en hun lezers tekst en uitleg te geven?
  wel, rockfeller heeft destijds het verzamelde journalistendom al
  bedankt voor [toen] 40 jaar zwijgen……………

  beek [25] reageerde op deze reactie.

 13. Als Mevrouw van Amsberg hun zin hadden gekregen (ja, een schizofreen is nooit alleen), dan zou de absolute monarchie onmiddelijk opnieuw worden ingevoerd. Dat hebben ze in de Volksmonarchie Noord Korea toch beter voor elkaar.

  Een van haar vermeende voorouders (lees Pro Republica voor meer) heeft ooit een deel van zijn macht afgestaan aan het parlement en sindsdien is het nooit meer goedgekomen voor hen.

  Dat er een ‘codon sanitaire’ rond de PVV ligt (en ook rond de SP), was al vanaf het begin duidelijk. Er moest een stukje worden opgevoerd voor de buhne en het resultaat is deze poepbruine wanhoopscoalitie.

  Persoonlijk ben ik toch meer voor een minderheidsregering PVDA-PVV. Die zou de ‘love-coalitie’ kunnen heten. En zou best amusant kunnen zijn.

 14. LS…

  De Bilderberg/Wannsee Conferentie voor de Endlösung van de Democratie…

 15. Als aanvankelijke voorstander van de franje van oranje, bijt ik nu diep in het stof. Ik ben er dus klaar mee.
  Het helmpje van haar van de majesteit loopt nu een flink aantal butsen op, door haar gekonkel om Wilders -waar ik WEL op heb gestemd- buiten een coalitie te houden.
  De koonigin heeft haar hand ver overspeeld.

  Het volk zal nog verder worden verdeeld en er dreigt chaos.

  P.E. Middelkamp [22] reageerde op deze reactie.

 16. @Pierre Lebon [21]: “Het volk zal nog verder worden verdeeld en er dreigt chaos”

  Verdeel en heers, het is nooit anders geweest. Hoe meer versnippering, hoe beter. Verwarring alom, paniek bij de kleine man, waar moet dat heen, crisis dreiging, bedenk er nog maar wat bij…..Nee, er MOET een oplossing komen, een sterke man, een vaderfiguur die rust brengt.

  En wie kan dan beter de boel bij elkaar houden dan….?

 17. Wat we t.a.v. Wilders na de verkiezingen zien, is precies hetzelfde als wat we voor de verkiezingen zagen. De meeste politici denken het probleem islam beheersbaar te kunnen houden. Ze vrezen m.i. allemaal dat er georganiseerd gewelddadig moslimverzet zal komen als Wilders in de regering komt.
  Dat zeggen ze niet hardop, omdat ze daarmee Wilders in zekere zin gelijk geven.
  Een samenzwering waar ik wel in geloof is die van Eurabie, zoals Bat Ye’or deze gedocumenteerd beschreef.
  Haardracht speelt daarbij geen belangrijke rol.

  Oscar [26] reageerde op deze reactie.
  GB [28] reageerde op deze reactie.

 18. Bij een mierenkolonie heeft de koningin nog iets bijzonders.
  Ze heeft legt eieren en ze heeft vleugels.
  Ze is dus anders dan de rest.
  De vleugels van onze koningin heb ik nog nooit gezien.
  Ik heb ook nog nooit gezien of gehoord, dat ze eieren heeft gelegd.
  Andere (lichaamlijke) bijzonderheden heb ik nog niet waargenomen.
  Wat heeft ze dan wel, om haar koningin te noemen of als zodanig te beschouwen?
  Ze is dus een “normaal” mens, net als ieder ander mens in Nederland.
  Als je dan geen bijzonderheden hebt, dan moet je dat zelf maar bedenken.
  Hulpmiddelen zijn dan kapsels, hoeden en afwijkende kleding.
  Toch staat driekwart van de bevolking van Nederland naar haar te zwaaien of het iets heel bijzonders is.

  De titel heeft één van haar voorouders bedacht.

  Conclusie:
  Mieren hebben geen fantasie, mensen wel.

 19. @RPG [17]:

  Bilderberg kan eerder worden beschouwd als een EVA dan als een Europese UNIE. Gelegenheid geven tot informeel overleg, meer is het niet. Informeel overleg kan erg nuttig zijn en is gangbaar bij alle soorten van bedrijvigheid.
  Altijd is informeel overleg informeel: er vallen geen officiele standpunten waar te nemen. Vandaar dat de pers geen uitspraken kan noteren. Informeel overleg moet ongehinderd kunnen, en moet zeker niet in de schijnwerpers staan.
  De schijnwerpers komen pas als er werkelijke besluiten genomen gaan worden; en die worden in de nationale parlementen genomen, zichtbaar voor elke kiezer.
  Het komt sommigen echter goed uit dat wat ‘geheim’ is, voor te stellen als de vergadering waar de maffia haar plannen smeedt.
  Maar dat is dus eerder zeer tendentieus dan dat ze feitelijk zou zijn.
  Zien we zaken op deze nuchtere manier, dan worden de beschrijvingen van onze koningin hierboven wel bijzonder kwalijk.

 20. @beek [23]:

  *De meeste politici denken het probleem islam beheersbaar te kunnen houden. Ze vrezen m.i. allemaal dat er georganiseerd gewelddadig moslimverzet zal komen als Wilders in de regering komt.*

  Die confrontatie komt er toch vroeg of laat en dan kun je hem beter (relatief) vroeg hebben.
  Van uitstel komt in dit geval geen afstel maar veel meer ellende.
  Een rimpeloze terugkeer naar de westerse waarden en de meer seculiere maatschappij van zo’n 20 jaar terug is onmogelijk.
  Het erge is dat de machtsgreep van de moslims die zich nu stukje bij beetje aan het voltrekken is de komende jaren zich ongestoord kan voortzetten. Vier cruciale jaren die wel eens de doorslag kunnen geven gezien de tegen ons werkende demografie.
  Weer een generaal pardon en weer meer analfabete huwelijksimmigranten en dus weer meer PvdA stemmers.

  Een PvdA die alleen nog maar bevolkt wordt door subsidieslurpers, machtsopportunisten, allochtonen met een dubbele agenda en een verdwaalde idealistische en dus nuttige idioot.

  beek [35] reageerde op deze reactie.

 21. ISS: ik vind dat dit taalgebruik NIET kan.We zitten hier niet op “Stormfront” te posten.En dit is het gevaar wat dreigt voor het “libertarisme” en in Amerika zie je dat ook. De Ron Paul beweging wordt in de “extreem rechtse” anti-semitische racistische redneck KKK-hoek gedrongen.Secuur debatteren en met name Ron Paul zelf doet dat HEEL goed.

  Ik onderzoek het “libertarisme” -wat het ook mag zijn- om er enige “aristocratie” in te bespeuren.

  Hub Jongen [31] reageerde op deze reactie.
  IIS [32] reageerde op deze reactie.
  hoc Voluerunt [37] reageerde op deze reactie.
  Oscar [52] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.