Het is een gevaarlijk onderwerp.

Je mag misschien wel onderzoek doen, maar daar niet over schrijven als je afwijkt van de staatsleer.

Je kunt beschimpt worden, aangeklaagd worden of zelfs veroordeeld worden.

Wat je ook gelezen hebt, welke mening je ook hebt gevormd, als je afwijkt van de staatsleer, loop je grote risico’s.

Daarom zeg ik: waag je er niet aan.

Ga niet op onderzoek uit. Laat het onderwerp links liggen.

Vraag je ook niet af waarom het zo gevaarlijk is om daar een andere mening over te vormen en waarom mensen met een andere mening worden verketterd en strafrechtelijk vervolgd.

Als je zo nodig zelf onderzoek wilt doen, je eigen mening wilt vormen en stukjes op internet wilt plaatsen, kies dan een veiliger onderwerp. Een onderwerp waar je niet vanwege jouw mening in de cel voor kunt belanden. Dat mag alles zijn: Bilderberg, bankfraude, corruptie. Het maakt eigenlijk niet uit, als je maar van de holocaust afblijft.

Heb je nu een goed leven? Is alles in orde? Kies dan voor veiligheid, blijf bij de les en jou zal niets overkomen.

Sen Huwa

79 REACTIES

 1. @Holocaustles [31]:

  OK.
  Er lopen blijkbaar meer blinden rond.
  Je verwijzingen zijn erger dan Stormfront. Maar vrijspreker accepteert blijkbaar de meest abjecte opvattingen. Wat een vuiligheid blijkt alleen al uit de titels.
  Dan weet een ervaren burger inmiddels genoeg. Abjecte lieden profiteren van vrijspreker. En zonder tegenreactie (die vaak uitblijft onder de libertariers) lijken dergelijke meningen al gauw correct, hoewel ze buitengewoon infaam zijn.
  Dar verbaast mij regelmatig: een gebrekkige wil van uitgesproken libertariers abjecte meningen te bestrijden; behalve als zijzelf worden aangevallen.
  Het bestrijden van abjecte opvattingen gebeurt steeds door mensen die zich niet als libertarier hebben benoemd.
  Dat vind ik een veeg teken.

 2. @van beek

  Inderdaad zijn de verwijzingen van http://www.holocaustles.nl ‘erger’ dan die van Stormfront. Stormfront levert hoofdzakelijk flauwekul terwijl http://www.holocaustles.nl zich op de primaire bronnen beroept. Wanneer je de titel evenwel als vuiligheid kwalificeert zijn er vraagtekens te stellen aan jouw oprechtheid in deze. Het is fijn met elkaar de feiten te bespreken zonder dat deze of gene in een shock raakt of dat er vrees is voor vervolging omdat iets ontkend wordt. Er is ook een tijd geweest dat iedereen die Jezus niet repecteerde er aan moest geloven. Dat vooral – overigens Zionistische – Joden schuld hebben aan de holocaust is de door niemand vertelde waarheid. De algemene Zionistische repressie is daar te hardnekkig voor. Lees vooral ook de site van de Joden tegen Zionisme. Daar vallen de schellen pas echt van de ogen: http://www.jewsagainstzionism.com

 3. @Holocaustles [29]:

  Kortom, wat leest men hier?
  WO1, Wo2, de invallen in Irak, in Afghanistan, in Vietman, de slavernij en de inquisitie, zijn allemaal de schuld van ´de´ Joden.
  Klassiek vuil anti-semitisme.
  Alle kwaad wordt doodleuk op het bordje van ‘de’ Joden geschoven.
  Vrijspreker laat het toe, bij gebrek aan morele maatstaven vermoedelijk. Wat typisch is voor een ‘laat maar waaien’ mentaliteit.
  Hub Jongen pleit voortdurend voor het aandragen van feiten.
  Hij lijkt daarin helaas een eenzame strijder.
  Het Neder-libertarisme heeft alleen nog een beschaafd gezicht dankzij Hub, de vleesgeworden libertarier.

 4. @Van Beek

  Wil met alle liefde al het kwaad op de Joden laden als je denkt dat het de intenties zijn. Het gaat hier over Zionisme en Christenheid, de machinaties achter die voortgaande ellende richting het einde der tijden. Iets beter lezen en twee keer denken voordat jij je kortzichtigheid demonstreert. Reacties als die van jou zouden strafbaar moeten zijn.

 5. @beek [35]:

  “Waarmee Huwa zich verraadt als de klassieke anti-semiet.”

  Iemand uitmaken voor anti-semiet is ZOOOOOOO voorspelbaar!

  Me dunkt dat je niet goed kunt uitleggen wat een semiet is, laat staan een anti-semiet. Maar je durft anderen wel daarvan te beschuldigen.

  Beek, ik ben je dankbaar!

  Je laat precies zien, waar ik in mijn stukje op doelde.

  Er is geen normale discussie over de holocaust mogelijk. Je beschimpt en je maakt belachelijk.

  Nogmaals dank voor de illustratie.

  Vanderslagmulders [41] reageerde op deze reactie.

 6. @Sen Huwa [38]:

  Ik ontken noch erken de holocaust zoals die gepresenteerd wordt en de reacties op dit stukje illustreren dat het verstandig is dit onderwerp niet aan te snijden aangezien 65 jaar na dato een normale discussie nog steeds niet mogelijk blijkt.

  Gewaagd onderwerp Sen zelfs als je niets ontkent.

  Stukje en reacties roepen vragen bij mij op.

  Misschien is de discussie waarom dit onderwerp zo gevoelig ligt interessanter en minder taboe. Dan kunnen we daarna onderzoeken hoe het nou zit, documentatie genoeg over die tijd.

  Sen Huwa [42] reageerde op deze reactie.

 7. @van Sen Huwa

  De Holocaust ligt gevoelig omdat het een verzinsel is wat behoort te verhullen dat Joden aan de basis staan. Bovendien valt met debunken van het geloof in de holocaust, de rechtvaardiging onder de Staat Israël vandaan. Israël is dan toch kleine satan. En wat te denken van die herstelbetalingen die als onverschuldigd betaald teruggevorderd worden kunnen.

 8. De propaganda, indoctrinatie en intimidatie komt o.a. vanuit de politiek.

  29 mei 2009 Van Baalen: Holocaust ontkennen strafbaar

  AMSTERDAM – VVD-lijsttrekker voor de Europese verkiezingen Hans van Baalen vindt dat Holocaust-ontkenners voor de rechter moeten komen. Hij reageert hiermee op uitlatingen van partijleider Mark Rutte die deze week Holocaust-ontkenning tot de vrijheid van meningsuiting rekende. “Ik zal er in mijn partij alles aan doen om ontkenning van de Holocaust strafbaar te laten blijven”, aldus Van Baalen

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/4041654/___Holocaust_ontkennen_strafbaar___.html

  Oscar [45] reageerde op deze reactie.

 9. @Sen Huwa [44]:

  Ik ben benieuwd hoeveel straf er op het ontkennen van de Krimoorlog staat. Misschien dat er aparte lijsten bestaan waarop bij het ontkennen van elk geschiedkundig feit de op te leggen straf staat vermeld. Of zou alleen de Holocaust ‘heilig’ zijn?

  Net of het ontkennen van een moordpartij op zichzelf al een moordpartij zou zijn.

 10. @Sen Huwa [46]:

  De Holocaust van de Joden wel en de genocide op de Armenen niet.
  Dat is dan discriminatie. Niet dat ik wat tegen discriminatie heb, daar ben ik een enthousiast voorstander van, maar discriminatie door en/of via de overheid is natuurlijk verbonden met gewelddadige handelingen. Net zoals het in nationaal-socialistisch Duitsland discriminatie samen ging met gewelddadige handelingen.

  Sen Huwa [48] reageerde op deze reactie.

 11. @Sen Huwa [48]:

  Dat is ook het frustrerende van veel kwesties. Overheden die geweld gebruiken tegen discriminatie zonder geweld en tegelijkertijd zelf discriminatie mét geweld gebruiken en dan ook nog de anti-racistische paljas uithangen terwijl vrijwel niemand het vermoeden heeft dat er iets grondig mis is met de gang van zaken.

  Neem de Holocaust ten opzichte van de massamoorden gepleegd door Stalin en Mao. De moordpartijen van Stalin en Mao zijn veel omvangrijker geweest dan de moordpartijen van Hitler. Het is een politiek propagandistische truuk geweest om de Holocaust als het ultieme kwaad te schetsen en dat te koppelen aan discriminatie, terwijl er tijdens WO II gewoon agressief geweld werd gebruikt (net zoals in de concentratiekampen van Stalin en Mao). Maar het zou voor de socialisten natuurlijk niet opportuun zijn daar op te wijzen en dus is tientallen jarenlang discriminatie en de Holocaust aan elkaar gekoppeld.

  Spy-Nose (NI) [51] reageerde op deze reactie.

 12. @Oscar [49]:
  @Sen Huwa [50]:

  CrossTalk® over de Holocaust®: Inkomsten voor moordenaars

  “Sixty-five years ago, Auschwitz was liberated by Soviet troops. Peter Lavelle asks his guests what the legacy of the Holocaust is today. Is its memory being abused? Does Israel use Holocaust as a blackmail weapon? Norman Finkelstein and Israel W. Charny discuss the issue in a heated debate.”

  http://www.youtube.com/watch?v=TCKTKMFTprM&NR=1

  13 landen hebben expliciete of impliciete wetgeving tegen “Holocaust Denial”.

  De grondlegger van de Holocaust studies Raul Hilberg vermeldt in het laatste deel van zijn 3-delige serie “The destruction of the European Jews” (Yale Univ. Press, 2003), dat Amerikaanse Joden de Holocaust® gebruiken als chantagemiddel om geld af te persen van Zwitserse banken.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Raul_Hilberg

  De Holocaust® claim wordt bovendien door Israëlische politici gebruikt als oorlogspropagandamiddel voor oorlogen tegen Irak en Iran en om in het algemeen haat en onrust te zaaien in het M.-Oosten.

 13. Dat is interessante info die enkele van mijn vraagtekens
  invult.

  Het zou Prescot Bush (opa van)zijn geweest, die ervoor gezorgd heeft dat het bankroete Duitsland op de benen geholpen werd met geld van New Yorkse ,Joodse, bankiers.
  Waarom zou je geld schieten aan een bewind dat het niet goed met je medemens voorheeft? Laat staan, met je eigen ras.
  Oscar [53] reageerde op deze reactie.

 14. @jerry [52]:

  Nou, het zou heel goed kunnen dat die bankiers gewetenloze opportunisten waren die een broertje dood hadden aan de aard van de regimes die zij financierden.

 15. Het aan de orde stellen van de omvang van de holocaust is niet strafbaar als je in een land woont, waar men nuchter nadenkt over de feiten. Zelfs Denemarken stelt het “ontkennen” van het holocaust verhaal niet strafbaar. Het zou hetzelfde zijn, dat je MOET geloven, dat gras niet groen, maar blauw is. Er zijn voldoende revisionisten, die niets van doen hebben met antisemitisme of wat dan ook, die aangetoond hebben, dat 6 miljoen joden niet kunnen zijn omgebracht, dit aantal stond al lang voor het begin van de 2e wereldoorlog vast. Op mijn Blog heb ik daar een 7-delige serie over geplaatst, zie http://aart-liberty.blogspot.com/
  En zoals ik al ergens las, het is gewoon business, zoals Norman G. Finkelstein stelt in zijn boek “The Holocaust Industry”. In het verlengde daarvan moet ook het Anne Frank Dagboek worden gezien, een complete vervalsing, maar haar vader is er wel miljonair mee geworden.

  Oscar [55] reageerde op deze reactie.
  Spy-Nose [56] reageerde op deze reactie.

 16. @Oscar [55]:
  @ Oscar
  Als u werkelijk geïnteresseerd bent in de waarheid over het dagboek van Anne Frank ga dan eerst eens dit artikel lezen:
  http://aart-liberty.blogspot.com/2010/05/de-anne-frank-leugen.html
  En natuurlijk is Anne Frank gedeporteerd naar Bergen Belsen, zeg ik dan ergens, dat dat niet het geval is? Wel bij de les blijven s.v.p.
  En wat is er gebeurt met die 100.000 joden, die uit Nederland zijn verdwenen, vraag je mij? Vraag dat aan diegenen, die beweren, dat er 6 miljoen joden in W.O. II zijn omgekomen. Die verdwenen joden kunnen bijv. zijn overleden aan de typhus, uitputting, enz., niet in gaskamers, want die hebben helmaal niet bestaan, wel crematoria. Velen zullen ook wellicht een andere naam hebben aangenomen, niet ongebruikelijk in joodse kringen. Maar als het je interesse heeft over de waarheid van de Holocaust, lees dan mijn 7 producties op mijn Blog: http://aart-liberty.blogspot.com.

  Oscar [59] reageerde op deze reactie.

 17. @Spy-Nose [56]: @Spy-Nose [56]:
  @ Spy-Nose,

  Dank voor je reactie en je complimenten. Ik tracht gemiddeld iedere 2 dagen een artikel op mijn Blog te plaatsen, onderbouwd met linken, over het grote gevaar van de Zionistische joden. Want dankzij het Zionistische tuig is de wereldvrede in gevaar, niet alleen Israël is een gevaar voor de wereldvrede, ook de USA kan in één adem worden genoemd in dit verband. Ook Nederland wordt meer en meer vervuild met joden met een dubbele moraal, wel van de Nederlandse voordelen profiteren, maar loyaal zijn aan Israël. En dat bezit van dubbele paspoorten, verwijten zij (en ook Wilders) graag Marokkanen en Turken.

  Spy-Nose [61] reageerde op deze reactie.

 18. @Aart Liberty [57]:

  “Die verdwenen joden kunnen bijv. zijn overleden aan de typhus, uitputting, enz., …”

  Hoe ziek kun je als regime wel niet zijn om mensen op grond van hun etniciteit te ontvoeren, in concentratiekampen op te sluiten om aldaar te kreperen.

  En een andere naam aannemen? Een gotspe! Er zijn meer dan 100.000 Joden uit Nederland verdwenen en nooit meer teruggekomen en nooit meer opgedoken.

  Aart Liberty [60] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.