Inktvis Paul wordt ereburger

Hij kan voorspellen. Mogelijk kunnen we zijn advies vragen om snel een nieuw kabinet te vormen.
Heb je bovendien de extra kans dat hij alle politici met pensioen stuurt!

Zie bericht Telegraaf

5 REACTIES

 1. En daarna kun je er calamaris van maken. Lekker met een knoflooksausje.

  Ik blijf er bij: wij leven in een eindtijd a la Romeinse Rijk. Het enige dat nog ontbreekt is een gek in Brussel die zichzelf tot Kaiser laat kronen door Marc Dutroux of Kardinaal Daneels. Dan leven wij voortaan in het Manneken Pis Imperium. 😉

 2. Ben het helemaal met je eens Bon Vivant.
  Ik ben op zoek naar een andere wereld maar dat zal op bereikbare afstand niet te vinden zijn. Dus maar het beste ervan maken en je eigen wereld creëren! En zorgen dat je niet in een gekte terecht komt zoals vanavond op de tv te zien was in A’dam.

  beek [4] reageerde op deze reactie.

 3. Ik zeg: doen. Zo’n inktvis het land laten besturen, kan niet slechter gaan dan de regering het laten doen. Alleen dat idee van kunnen voorspellen is idioot, maar dat heeft dat beest natuurlijk nooit zelf beweerd te kunnen.

 4. @Frankie [2]:

  Er is zelfs een eenvoudiger niddel: geen televisie meer kijken. Ik heb, als televisieloze, geen enkele last van ‘hypes’ o.i.d. Wat die televisie presenteert, of ook die radio, zal mij werkelijk een worst wezen. Ik volg het niet, en het bevalt mij uitstekend.
  Sterker: het wordt zelfs opvallend hoezeer vrijsprekerds zich gevormd blijken te hebben door wat deze media hen hebben voorgeschoteld.
  Zelfs het lezen van een krant zou ik willen afraden, wil men zoveel mogelijk vanuit een vrije optiek de zaken willen benaderen.
  Een leven zonder ‘de’ media is een soort teruggeworpen worden op jezelf. Het is heerlijk om geen last te hebben van allerlei voorgekauwde voorstellingen van zaken. Feiten zijn meestal dermate helder, dat zij geen inkleuring behoeven van een of andere ‘commentator’.

 5. Je zult als ereburger toch een ‘urn’ cadeau krijgen !
  Of zou dat zijn om Paul ervan te verzekeren dat hij niet in ringetjes op iemands bord terecht zal komen, maar een natuurlijke dood mag sterven? Vervolgens zal worden gecremeerd om als as, na een kort verblijf in de urn, weer over de oceaan te worden uitgestrooid? 🙂

Comments are closed.