Nu tijd voor “Opzitten en pootjes geven”

Catherine Ashton staat op het punt om 31 topfuncties in het nieuwe EU-ministerie van buitenlandse zaken, de European External Action Service (EEAS), uit te delen. De 10 allerhoogste (duurstbetaalde) baantjes bewaart ze nog even tot oktober. Eerst maar eens zien hoe die 31 hoge banen vallen.

Wel, als “wij” ons deel dan ook maar krijgen. Ook “wij” willen natuurlijk trots en belangrijk zijn!

Het hele drama vindt u op EUobserver. http://euobserver.com/9/30486

Daar kun je o.a. lezen:

–“Landen die te klein zijn, of om andere reden niet in aanmerking komen voor een van de 10 allerhoogste baantjes, kijken uit naar de verdeling als een troostprijs”. Vóór het benoemen van die 10 banen, moet eerst nog het budget van 9,5 miljoen euro belastinggeld verdeeld worden.

–“Bij de verdeling zal OOK gelet worden op bekwaamheid”. Waarom eigenlijk?

–“ The 10 posts are the EEAS secretary general; two deputy secretary generals; an official in charge of budgets and personnel; the chair of the Political and Security Committee (PSC); the head of the SitCen intelligence-sharing bureau; and four directors general (DGs). One DG will handle a “thematic” directorate handling issues such as human rights and UN relations. The others will each take charge of a “geographic” directorate, splitting the globe into industrialised countries, developing countries and a final set including post-Soviet states, the Western Balkans and the Middle East.

Another 10 or so second-tier posts will come up for grabs at the same time.

–Het normale selectieproces wordt overheerst door politiek geritsel waarvoor de afzonderlijke landen (lees provincies) al heel lang aan het lobbyen zijn.
En natuurlijk wordt gezorgd voor een voldoende hoeveelheid vrouwen!

–In december zullen ongeveer 500 senior ambtenaren plus hun assistenten werkzaak zijn in een nieuw gebouw. Daarnaast in het buitenland zeker ook nog 400.

Kansen genoeg voor mooie luizenbaantjes.

Maakt u ook nog kans?

5 REACTIES

  1. Het is jammer dat je er niet voor open staat Hub. Dit interview komt uit 1969. Het boek komt uit 1957. Zoals John Todd zegt, slaat de persoon John Galt op Philippe de Rothschild. Ayn Rand was de minnares van Philippe de Rothschild en schreef het boek in opdracht van hem. Maar goed als je er niet voor open staat, is het verstandiger om het naar het land der fabelen te verwijzen.

  2. Geen dank, John Todd was 1 van de eerste klokkenluiders, kun je nagaan, 40 jaar verder en de massa verkeert nog steeds in slaaptoestand. Gelukkig is er internet, en daar heeft onze duistere zijde een bloedhekel aan. Het mooie is dat het idee achter internet was om het voor negatieve doeleinden (big brother etc) te gebruiken, helaas bracht het meer vrijheid ipv minder vrijheid, de plannen van de Rothschilds (die overigens denken dat ze in direct contact staan met lucifer himself, het oog in de piramide is lucifer, de loszwevende top met daarin het oog stelt de Rothschilds voor die in direct contact staan met lucifer) zijn hiermee grotendeels geopenbaard, nu dient de massa dit nog te beseffen en dat gaat niet lang meer duren. Toch kan het nog een pijnlijke strijd worden, want het plan is om de gehele economie kapot te maken (je ziet dat het al redelijk lukt), om vervolgens door de Rothschilds een oplossing gepresenteerd te krijgen die de laatste steen moet zijn in hun bouwwerk naar totalitaire macht. Zo ver zal het niet komen in mijn ogen, maar nogmaals, geheel pijnloos zal het niet gaan helaas, daarvoor zijn we simpelweg TE LAAT begonnen met ingrijpen.

    Ongeveer 90% van alle bedrijven ter wereld is direct/indirect (grotendeels indirect via ellenlange constructies) eigendom van de Rothschilds. Van Shell tot de Amerikaanse “gelddrukker” FED. Concurrentie bestaat niet.

Comments are closed.