Gedode NATO militairen in Afghanistan: Weer 5 en telling gaat door…

Ja, het gaat gewoon door. Uiteraard voor uw veiligheid. Niet ter hogere eer en glorie van politici!

7 REACTIES

 1. Wat een eer om voor je vaderland te sterven, maar politici blijven achter het schot staan vreemd he! Zij zouden eigenlijk vooraan moeten staan, wegens hun nobele idee”n.

 2. Ik las, dat hier sprake was van commando’s. Gewoon beroepsmilitairen met een licence to kill. Ik kan er onmogelijk compassie mee hebben.

  Waar ik wel compassie mee heb is met onschuldige Afghaanse gezinnen, die ongevraagd het slachtoffer worden van buitenlandse gewapende militaire acties en waar maar zelden over bericht wordt.

  Alleen dat is al een reden onze pers diep te wantrouwen.

  Wat vreet het leger buitenlandse huurmoordenaars daar in den vreemde uit in opdracht van een bende maffiose Amerikaanse politici, corporaties en hun handlangers, die een corrupte marionet in Kabul hebben aangesteld?
  Spy-Nose [5] reageerde op deze reactie.
  Het Front [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Spy-Nose [4]:

  Precies Spy, maar de meeste mensen hebben zo’n lange neus gekregen van het liegen tegen zichzelf, dat het bijna onmogelijk is geworden om verder te kijken dan de neus lang is. Stop met naief zijn en met liegen tegen jezelf. Je bent en slaaf en hebt bijna geen rechten meer (en dan bedoel ik dus: als het er ECHT op aan komt). Alleen wakker worden kan de mensheid redden, wie blijft slapen loopt het risico te ontwaken in een nachtmerrie.

 4. Ze hebben vandaag iets van 100 van de laatste gevallen soldaten uit ww1, met groot ceremonie, van Frankrijk naar Engeland gehaald. Het scheen dat die soldaten als afleidingsmanoeuvre gediend hadden en binnen enkele uren met de duizenden waren omgekomen. In ww1 betekent dat waarschijnlijk dat er geen meter gewonnen is met hun levens…

  Nu worden ze natuurlijk als helden, door de opvolgers van hun “leiders”, met groot ceremonie terug gehaald, maar ze waren triest genoeg gewoon kanonnenvoer…

Comments are closed.