Elke zomer organiseert het Mises Institute de Mises University, een week volgepakt met seminars over de diverse aspecten van de Austrian School of Economics. Gratis (althans on-line).

Dit jaar vindt het plaats vanaf 25 juli 2010 (gisteren) t/m 31 juli 2010 (a.s. zaterdag). Het programma is hier te vinden (KLIK).

Voor degenen die er niet bij kunnen zijn, wordt Mises University live via Ustream uitgezonden. Iedereen kan naar Ustream’s site gaan en elke belangrijke presentatie volgen. Er zijn zoveel seminars, dat sommige parallel worden gehouden. Daardoor kunnen niet alle presentaties op dezelfde dag worden uitgezonden; deze worden op dezelfde dag nog als audio files gepost, en wel hier: KLIK.

De lijst met presentaties op Ustream is hier te vinden: KLIK. De lijst is in omgekeerd chronologische volgorde: ga naar de tweede pagina voor de eerste presentatie.

Ik raad iedereen aan om tijd te reserveren volgende week om een goede introductie te krijgen in Austrian Economics. Kijk naar de presentaties, download audio’s om onderweg te beluisteren, zodat tijd in de file goed besteedde tijd wordt. Kom er achter wat economen die mordicus tegen het stelsel van centrale banken zijn, te zeggen hebben over de manier waarop de economie werkt, en waarom het zal verergeren, nu de FED het bancaire systeem reguleert.

De New World Order staat op het punt door te breken. Kom erachter waarom de dingen niet zullen verlopen zoals gepland.

2 REACTIES

  1. @Polity [1]:
    Waarschijnlijk GMT-6 of -7… Maar de lectures zijn ook alstijd te bekijken en luisteren op het media gedeelte van mises.org. Een schat aan relevante informatie.

    Zelf 2 jaar geleden het Mises Instituut in Auburn bezocht voor de Austrian Scolars Conference. Onwijs veel geleerd.
    Hoop volgend jaar bij MIsesU te kunenn zijn.

Comments are closed.