Ik zag plotseling bijgaande foto. De majesteit tussen een heel team. Is dat nu de nieuwe regering?

Ik kan me slechtere regeringen voorstellen!

Voor duidelijker foto:

6 REACTIES

 1. Mijn god zeg, iedere keer als ik dat mens zie krijg ik de rillingen over m’n lijf…
  *Mompelt iets over een Suzuki Swift en gaat zijn mail weer lezen*

 2. Bovenstaande regering weet in ieder geval wat hakken is. En slechter dan beroeps politici kun je het nooit doen.

 3. Vuil spelen kunnen ze in ieder geval allebei als de beste.
  Qua resustaten is er dan weer een behoorlijk verschil. Het NL elftal weet dat in ieder geval nog om te zetten in resultaten….zij wel!

 4. Voetballen is in dit forum niet bijzonder in trek. Als het spel goed gespeeld wordt is het athletisch, een ballet en theater.Brazilie kon dat laten zien in het verleden, Nederland oner Cruyff en in 1978, Spanke en DUITSLAND kunnen dat nu.

  Ik mag die Blatter en die vermalijde FIFA helemaal niet maar ik vond de manier waarop NL de finale speelde:

  EEN AANFLUITING.

  VEERTIEN GELE kaarten!?!?
  Dat kan toch helemaal niet? ONGEHOORD. vMarwijk geriddrd en zo, nou het hele zooitje had van mij anoniem op Volkel kuhnnen landen. Het plan was natuurlijk een sluipmoord op Spanje te plgen via Sneyder/Robben. Dat ging mis want Casilias keerde twee keer fraai.En penalties kwamen er ook niet want het genie Iniesta maakte 1-0. ZEER VERDIEND. vPersie heeft NIETS laten zien.Had dan met open vizier Elia en Huntlaar er in gezet en was gaan VOEBALLEN. Hadden we misschien eervol met 4-1 verloren maar DIT KON NIET! En NL gaat NOOIT meer in een finale. De heren werden er in gedragen iedereen weet dat de games “gerigged” zijn dit staan ze nooit meer toe.

  OK Heineken/Koningshuis moesten dan nog bieren toeters omzetten dinsdag maar ik hoor NERGENS commentaar. Bij deze.

  Het Duitse elftal dat VEEL beter speelde landde anoniem buiten de schijnwerpers.Zo hoort het.

Comments are closed.