Dit is de volgende staatswaanzin. Vrouwen die 16 weken zwanger zijn worden getest:”.. zwangere vrouwen een test laten invullen om te beoordelen of ze geschikt zijn voor het ouderschap.” Met de smoes te onderzoeken: “..of ze extra zorg of begeleiding nodig hebben.”
De gemeente Venray, waar in onze jeugd het provinciale Gekkenhuis was, gaat er in oktober mee beginnen: “In hun zestiende week van de zwangerschap krijgen zwangere vrouwen van hun verloskundige 36 vragen over hun psychische, relationele en financiële achtergrond.”

Dr. Theo de Boer, ethicus bij de Protestantse Theologische Universiteit, protesteert al terecht, en noemt het: “”een weerzinwekkende inmenging van de staat in privé-aangelegenheden van gezinnen”. Zie NOS.  http://nos.nl/artikel/170780-moeders-onderworpen-aan-geschiktheidstest.html

Daarin heeft hij groot gelijk.
Maar typisch is weer zijn collectivistische oplossing: “Volgens De Boer wordt het tijd dat de landelijke politiek zich hiermee gaat bemoeien en een werkgroep opricht die op een gezonde manier nadenkt over manieren om problemen vroegtijdig te signaleren,”

Door de landelijke politiek erbij te betrekken geef je de centrale overheid weer een excuus om meer macht naar zich tot te trekken. Dat is wel de algemene tendens. Er zijn veel te veel mensen die voor elk probleem de overheid willen inschakelen om het op te lossen. “Dat moeten ZE dan maar oplossen!”

Bovendien is het onzin om na 16 weken een dergelijk onderzoek te doen. Dat is veel te laat, want ook bij “ongeschiktheid” zal dat kindje toch komen.

Dat onderzoek moet plaats vinden vóór de bevruchting. En dat is eenvoudig door een vergunningenstelsel voor wie met wie seks mag hebben!!!!

19 REACTIES

 1. Bij een test voor bevruchting zal IEDEREEN.. ongeschkt worden verklaard.
  Met de huidige roze wolk die iedereen voorgehouden wordt in media en door katholieken die iedereen door de strot geduwd krijgt.
  En het simpele feit dat je je niet kan voorbereiden op het ouderschap., wat je mening er ook van is. dat gaat niet.
  ouders snappen dit inmiddels (98% die ik sprak) en iedereen met een grote mond er over heeft zelf gene kinderen.
  Weet niet van wie deze quote is maar slaat de spijker op z’n kop.” ik had vele theorieen over kinderen, nu heb ik vele kinderen en geen theorieen”

  Kijk de Film Fortress maar, komt al aardig dichtbij haha.
  al mag dat hha er wel af eigenlijk.

  Maar heren politici en stom oliedom klootjes volk ga gerust zo door… dwing de vrijheid maar weg en onderdruk iedereen maar zvele je wilt.. ga vooral excessief te werk.
  Des te eerder komt er i.p.v. ons streven( een geweldloze revolutie) wel zo’n geksenjacht op leiders waar de franse revolutie een aflevering sesamstraat bij is in vergelijking.

  Dus ga gerust zo door…

  (alleen jammer met de franse revolutie en nu, is dat de staat en burgers niet meer gelijk gewapend zijn. een pistool richt niets uit tegen een volautomatisch machinegeweest gehanteerd door iemand met kevlar)

 2. Dit gaat inderdaad te ver vind ik persoonlijk.. Dit heeft denk ik een heel andere oorzaak, maar ze durven het geen naam te noemen.

  De grenzen sluiten in NL is een betere optie, want de maatschappelijke draagkracht zal uiteindelijk uiteen spatten. Ik ben niet discriminerend, maar de cijfers qua baldadigheid e.d. zeggen toch genoeg? Hebben totaal andere opvattingen.. Uiteraard zitten er ook goede mensen tussen, maar dat zijn er denk niet veel.

  Of er ontstaan mogelijk op den duur burgeroorlogen, omdat zij dan al 90 jaar in Nederland wonen. Bovendien is NL een te klein land met amper natuur en desondanks wordt er toch geconcentreerd gebouwd.

  Ik ben tegen de NWO en de linkse kliek, omdat die chaos creeeren ipv stabiliteit.

  Door alles naar NL te halen hebben die linkse rakkertjes ook voet in aarde in andere landen (grondstoffen e.d.)..

  Maar uiteindelijk zitten wij opgeschept met die criminaliteit. Ik geloof niet in politieke vluchtelingen, want dan zal je je als gast wel gedragen en houd je je aan de menselijke principes….

  Hoc Voluerunt [8] reageerde op deze reactie.

 3. @HOCVOluerent,
  Dat iemand een keer een typfoutje maakt wordt door iedereen ook vergeven…..Maar in uw epistel is het pure verkrachting van de Nederlandse taal. Doe mij en anderen een plezier en zet uw reactie eerst even op een word document met een spellingscontrole… Prettige dag verder.

  Hoc Voluerunt [8] reageerde op deze reactie.

 4. Ik vond de kritiek van Midas Dekkers wel overtuigend. Laat al die peuten en gogen maar eens een hand maken of een nagel of een anus, die ook echt werkt. Omdat ze dat niet kunnen, laten ze zich dan ook niet bemoeien met een natuurlijk proces als de opvoeding. 20 jaar ervaring tegenover 1.000.000 jaar ervaring zetten is gedoemd te mislukken.

  “De gemeente Venray, waar in onze jeugd het provinciale Gekkenhuis was, gaat er in oktober mee beginnen”

  Hoe diep moet je gezonken zijn om in een gekkenhuis te willen werken? of zijn het de bovenwettelijke uitkeringen bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

 5. In Rotterdam wordt dit al enige jaren gedaan, weliswaar na de bevalling.
  Men krijgt dan iemand van het consultatie bureau op bezoek die vragen stelt over de jeugd van de beide ouders e.d.

  Door de kraamhulp wordt je hier al over ingelicht en een reactie van : Die komt er bij mij dus niet in raadt zei ten zeerste af, want dan krijg je een “kruisje” achter je naam. Geen idee wat dat voor consequenties heeft, maar om nu een nieuw leven onmiddellijk te laten beginnen met een kruisje achter zn naam is ook niet alles.

  Beste manier om vragen die je niet wil beantwoorden te omzeilen is, door gewoon keihard te liegen, aldus de kraamhulp.

 6. Maak er graag een iq-test van…

  In een overbevolkt land als het onze moet ik belasting betalen voor andermans kinderen.

  Helaas zijn de mensen die de meeste kinderen krijgen, meestal producenten van toekomstige werkelozen;

  gooi mijn belastinggeld dan maar gelijk weg, of schaf die onzinnige kinderbijslag af die ons verder van een oplossing brengt.

  Die geschiktheidstest is banaal en kan absoluut niet, evenals het financieel steunen van mensen die kinderen willen krijgen.

 7. @Syb [4]:
  Och de Taal gestapo.
  Ik tik in het wilde weg en typ woorden verkeerd inderdaad en maak veel nederlandse taal fouten, helemaal gelijk in .
  De cursus begint begin volgend jaar… helaas leerde ik niks van school.

  Maar de werkelijke reden… in deze middag met 37 graden in de schaduw had ik weinig zin veel tijd te besteden achter de computer in een benauwd hok..
  Dus tik je in het wilde weg en toetsoverslagen en fouten niet gecorrigeerd.
  En dan plemp je het in de comments met de wetenschap dat mensen het toch wel begrijpen wat er staat.

  @Henk [3]:
  ” Dit gaat inderdaad te ver vind ik persoonlijk.. Dit heeft denk ik een heel andere oorzaak, maar ze durven het geen naam te noemen”

  Waar hebben we het nu over? dat allochtonen niet zoveel kinderen moeten krijgen? die discussie heb ik al eens gevoerd.
  Er kwam uit dat de grenzen sluiten e.d. helemala niet het probleem is. Het probleem met imigranten ligt niet bij de velen die hier komen maar bij de verzorgingstaat die ze moet onderhouden, gooi daar nog politieke correctheid tegenaan en de ramp is compleet.
  Maar iedereen vergeet hier de schuldige, namelijk de staat.

  Ik heb een citaat van mezelf die ik hier graag voor gebruik op alle issue’s met allochtonen.

  ” Integratie door de natuurlijke drang naar acceptatie, kan alleen gebracht worden door sociale discriminatie”
  als in, mocro’s verzieken de boel, dus worden de sterio types uitgesloten op sociale basis..(niet aangenomen worden, niet de kroeg in mogen etc) Als een bepaalde bevolkingsgroep het enorm slecht doet qua criminaliteit en breoepen op de verzorgingstaat, dan is discriminatie deenige manier omdat ze geaccepteerd willen worden.
  De verzorgingstaat neemt dat ” incentive” om geaccepteerd te worden weg doordat mensen niet meer in hun eigen onderhoudt hoeven te voorzien en dus met politieke correctheid een vrijbriefje krijgen en nog eens een inkomen zonder er iets voor te hoeven doen vanaf dag 1 dat ze emigreren naar nederland.

  Dan krijg je rottigheid.

  Als ze daarintegen hier komen en ze vorzien in hun eigen onderhoudt zie ik ook geen reden voor hun om nederlands te willen of hoeven leren. als ze he wel moeten doordat de markt in nederland dit vereist, dan zullen ze dat ook leren en integreren. anders s er niets te zoeken.

  Henk [9] reageerde op deze reactie.

 8. @Hoc Voluerunt [8]:

  De grenzen dichtgooien geeft minder ellende, omdat de politie zich dan kan bezighouden met echte noodzakelijke dingen. Bovendien kost het de burgers ook minder aan belastinggeld.

  Zo kan je bijvoorbeeld auto’s afstellen waarbij de maximale snelheid van 120km/h niet wordt overschreden. Dat doen ze niet, omdat er altijd mensen zijn die flink op het gas willen trappen onder het mom van eigen verantwoordelijkheid (lees geld staatskist).

  Indien er steeds nieuwe immigranten binnenkomen kan je politie-agent blijven spelen. En zal de criminaliteit er zeker niet minder op worden. Die Vogelaars-wijken zijn er over 20 jaar nog steeds.

  Je ziet over het algemeen allochtonen niet in zorgberoepen. Ze doen meestal iets economisch, dat geeft ze meer status..

  .M [10] reageerde op deze reactie.
  Hoc Voluerunt [15] reageerde op deze reactie.

 9. @Henk [9]: “o kan je bijvoorbeeld auto’s afstellen waarbij de maximale snelheid van 120km/h niet wordt overschreden. Dat doen ze niet, omdat er altijd mensen zijn die flink op het gas willen trappen onder het mom van eigen verantwoordelijkheid (lees geld staatskist).”

  Pardon?!

  De oplosing is natuurlijk de snelheidslimiet afschaffen.
  Maar inderdaad … “Dat doen ze niet, omdat er altijd mensen zijn die flink op het gas willen trappen onder het mom van eigen verantwoordelijkheid (lees geld staatskist).”

  Henk [12] reageerde op deze reactie.

 10. Is dit niet een normaal onderdeel van het fokprogramma van de New World Order, waar individuele goyim sowieso niets over te zeggen hebben krachtens Protocol 20, art. 23, @Henk [3]?

  “With us the standard that must be introduced is the cost of working-man power, whether it be reckoned in paper or in wood. We shall make the issue of money in accordance with the normal requirements of each subject, adding to the quantity with every birth and subtracting with every death.”

  http://www.biblebelievers.org.au/przion6.htm#Protocol%20%20No.%2017

  Wat doen we daartegen?
  Henk [13] reageerde op deze reactie.

 11. @.M [10]:

  Hoezo de snelheidslimiet afschaffen?

  Zuinig rijden is duurzamer dan harder rijden.
  *veroorzaakt minder co2 uitstoot
  *minder herrie
  *meer doorstromend verkeer
  *minder trillingen in het wegdek
  *is beter voor de motor, omdat het koppel immers minder te lijden heeft.
  *het vermogen om omverwachte situaties tijdig te signaleren
  *minder gestreste mensen
  *etc.

 12. @Spy-Nose [11]:

  Zou kunnen. Ik weet het niet. Er lopen meer gekken rond dan dat er vast zitten is een vaak horende uitspraak, dus opzich kan het gedachtengoed van de NWO niet allemaal kommer en kwel zijn.

  Wanneer alle neuzen bijvoorbeeld 1 kant opwijzen zal er ook geen oorlog zijn, maar dan wel met behoud van cultuur in elk land. Om gelijkwaardigheid tussen man en vrouw te bevorden heb je soms oorlog nodig in minder ontwikkelde landen. Ik ben blij dat ik Nederlander ben, jij toch ook?

  Spy-Nose [16] reageerde op deze reactie.

 13. En …..wie beoordeelt in naam van de overheid of er een problematische situatie is ?
  Zijn dat de medewerkers van het Bureau Jeugdzorg ? (BJZ)

  Zijn dat dan artsen ??? NEEN !!
  Zijn dat dan psychologen ??? NEEN !!
  Zijn dat dan orthopedagogen ??? NEEN !!

  Medewerkers in dienst van een BJZ die indicatie stellingen (wat is er mis, wie moet welke hulp geven) uitvoeren zijn medewerkers welke GEEN ENKELE medische kwalificatie hebben.

  Vroeger had je in de wet een artikel die in ieder geval nog eiste dat er een gedragsdeskundige keek naar het indicatie besluit. Omdat (denk ik) (te veel gedragsdeskundige voor het Regionaal Tuchtcollege werden gedaagd vanwege het feit dat ze een indicatie besluit goedkeurden dit terwijl ze de gedwongen klant nimmer onderzocht of zelfs maar gesproken hadden !) is die eis uit de wet geschrapt. het enkele feit dat e e n medewerker van BJZ een indicatie opsteld is nu voldoende.

  Mensen die werken bij BJZ die onbekend zijn waar ze op moeten letten en welke medische oorzaken een gedrag kent gaan ondeskundige indicatie’s opstellen en onnodige hulp opleggen.

  Nog erger is het dat die ondeskundigen dan zelf die slecht geindiceerde hulp gaan toepassen.

  In normaal Nederlands heet zoiets kwakzalverij en kindermishandeling.

  Trouwens papa’s en mama’s zou u langs een sociaalwerker gaan met uw medische problemen ? Of gaat u liever langs een reguliere arts ?

  Overheid waarom moeten kinderen door kwakzalvers behandeld worden ?

  Spy-Nose [18] reageerde op deze reactie.

 14. @Henk [9]:
  Uhum de beslissing tot het cappen van de snelheid van auto’s ligt nog altijd tussen de fabrikant, verkoper en consument.. niet tussen de consument en de staat die dit met geweld afdwingt.

  De criminaliteit zit zich niet in immigratie beste henk, het probleem zit het in de (de groep die het wel verkeerd doet) volledige gebrek aan motief om mee te doen door de verzorging staat.
  Politie agenten hebben ook gene functie als mensen zichzelf zouden mogen verdedigen en dit geld over de gehele linie van criminaliteit.
  Zo is jou oplossing allene gericht op imigranten maar zie liever deze mensen ook als individu net als ieder ander ” Mens” wie fout doet fout ontmoet alleen politie is daarin overbodig als men eigen rechten zou mogen spelen.
  een tasjesdief of mishandelaar kijkt wel uit als die persoon zichzelf volledig mag verdedigen.
  Als ik door 10 mocro’s, kamperts, surinamers of what not wordt belaagd en in elkaar getimmert dan schroom ik in moreel opzicht het niet een mes te pakken en er een een gat meer te geven.
  Voor mij is dat moreel verantwoord.

  Crimineel gedrag en fraude grdrag wordt niet minder door de mindere migranten gezienb het socialisme een broednest is voor dergelijke situaties.
  De verzorgingstaat is de oorzaak van hetgeen het zegt te genezen. Door de verzorging staat loont misdaad en met politiek correctheid erbij creer je een situatie waar men zich niet kan verweren in discussie of elders.
  De feiten worden niet onder ogen gezien.

  ik gebruik liever gene migranten als ” escape goat” maar zie ene criminele voor crimineel.
  Waar de staat ook onder valt/

 15. @Henk [13]:
  “dus opzich kan het gedachtengoed van de NWO niet allemaal kommer en kwel zijn.”

  Dat hangt er maar vanaf, bijv. van waar je wieg stond, etc.,etc.

  “Om gelijkwaardigheid tussen man en vrouw te bevorden heb je soms oorlog nodig in minder ontwikkelde landen.”

  Zoals …?

  Sorry, Henk. Ik heb helemaal geen oorlog nodig, ook al niet “om gelijkwaardigheid tussen man en vrouw te bevorden”, tenzij ik persoonlijk belang heb bij zo’n oorlog, quod non.

  En zou het mij moreel toegestaan zijn het risico te nemen daarvoor slachtoffers te maken? Wat gaat het mij aan, dat er “minder ontwikkelde landen” zijn, waar het anders geregeld is. Het wordt immers overal elders altijd anders geregeld, toch?

  Moet ik dan voor elke andere regeling elders mijn leger uitrusten en het op oorlogspad zenden om het elders te regelen, zoals ik dat graag zou zien?

  Zoals de Amerikanen (N.B. met NL-se steun) proberen in Irak en Afghanistan?

  In de NL grondwet staat: “De regering bevordert de ontwikkeling van de internationale rechtsorde” (art. 90).

  Daar kan de regering alle kanten mee uit en dat betekent feitelijk, dat ze zichzelf carte blanche geeft om met een beroep op de grondwet, waar ook ter wereld en voor onbepaalde tijd oorlog te voeren.

  En de burger is afhankelijk van toevallige besluiten van het Parlement, ook op dit punt.

  Sterker nog, het zou me hogelijk verbazen, als politici werkelijk in de gaten hadden aan welke internationale spelletjes zij het land blootstellen.

  Ik moet bijvoorbeeld toch vrezen, dat weinigen enig idee hebben van de historische oorzaken achter de ontwikkeling van de Europese integratie en van de wijze waarop die tot stand gebracht werd.

  Men schijnt, gezien de verkiezingsprogramma’s van de verschillende politieke partijen, zelfs niet of nauwelijks in de gaten te hebben, welke bevoegdheden de EU op gebied van immigratie allemaal heeft.

  Daarom ben ik helemaal niet zo blij Nederlander te zijn.

  En tenslotte hangt er in NL een Mevrouw van Amsberg-Zorreguieta, beoogd Koningin der Nederlanden, rond, die Nederlanders loopt te vertellen, dat “de Nederlander niet bestaat”.

  Een grotere flauwe kul is nauwelijks voorstelbaar, toch? Maar het past toevallig wel erg mooi in het NWO-scenario, zou ik zeggen.
  Henk [17] reageerde op deze reactie.

 16. @Charles [14]:

  Inderdaad, het ZOVEELSTE voorbeeld van structureel wanbeleid door de overheid.

  Sinds de nieuwe “zorgwetgeving” van de eigengereide arrogante VVD-coryfeeën Wiegel en Hogervorst, holt de gezondheidszorg in NL achteruit.

  Wat kan men anders verwachten van een stelletje incompetente Haagse beroepsbemoeials, dat er op uit is de samenleving opzettelijk te ontwrichten.

  http://sisu.typepad.com/sisu/2009/07/milton-friedman-socialized-medicine-for-dummies.html

Comments are closed.