maandag, 26 juli 2010
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Open brief aan weledelgestrenge Sinterklaas, weldoener der Nederlanden

Kinderen met spandoek: Sinterklaas bestaatHet is misschien aan uw alziend oog ontgaan dat de Nederlandse samenleving steeds verder richting een bananenmonarchie aan het afzakken is. Er is een toenemende tweedeling tussen hen die kadootjes ontvangen en hen die ze gedwongen moeten ophoesten.

Tot mijn grote ergernis doen degenen die de kadootjes ontvangen daarbij ook nog net of deze uit de lucht komen vallen en verhullen de sweatshops waar ze geproduceerd worden. De kadoproduceerslaven krijgen wel eens een kadootje terug, maar daar moeten ze dan lange formulieren voor invullen en veel dankbaarheid voor tonen.

De situatie is echter niet statisch en elk jaar gaan de kadoproduktietargets omhoog en laten meer produktieslaven het afweten onder de toenemende druk. Overal staan nu cameras en er wordt steeds beter gecontroleerd of de produktieslaven niet even een pauze nemen of in hun vrije tijd een stukje van hun leven aan hun eigen doelen wijden. De klasse van kado ontvangers gebruikt vele instellingen met afkortingen als UAF, NCDO, CMC, MFO, Cordaid, SID, VVD, CDA, PvdA, PVV en ICCO om de kados te verdelen maar hun voornaamste argumenten zijn dat er ooit door sommige mensen op een papiertje is geschreven, dat dit de manier is om een samenleving in te richten en dat we te hebberig en slecht zijn om onze eigen gang te gaan. Veel kadoproduktieslaven beweren bij hoog en laag dat we blij moeten zijn omdat we te eten krijgen en anders maar moeten verhuizen naar een ander land. Ook wordt beweerd dat verandering alleen mogelijk is door de tekst op het papiertje te veranderen, maar daarvoor moet je met heel veel zijn want het papiertje wordt streng bewaakt. Politie en militairen zorgen ervoor dat je geen kados kunt produceren zonder dat de klasse van de kado ontvangers hun rechtmatige deel krijgt (rechtmatig volgens het papiertje). Daarnaast moet je elk jaar voor 1 april een uitgebreid gedicht inleveren bij de belastingdienst, dat precies aansluit bij de geproduceerde kadootjes. Als het niet klopt krijg je met de roe en ga je in de zak. Als je braaf bent en uit volle borst liederen zingt, mag je weer een jaar verder.

Recentelijk moeten echter ook kadoos geproduceerd worden voor Griekse kado ontvangers en binnen afzienbare tijd komen daar waarschijnlijk Ierse, Italiaanse, Portugese en Spaanse kado ontvangers bij. Daarnaast hadden de kado ontvangers beloofd voor wegen, gezondheidszorg en een aantal andere dingen te zorgen, maar wij staan meestal in de file op weg naar onze kadoproduktiesweatshops en de ziekenhuizen maken grote verliezen terwijl er steeds minder medisch personeel in rondloopt.

Ik hoop dat u ondanks het feit dat u in Spanje woont, veel kadoos nodig heeft en zelf niets produceert, toch aandacht heeft voor het lot van de kadoproduktieslaven in Nederland en hun steeds zwaarder wordende last.

een bezorgde libertarier

P.S.

De Opperdienaar wil niets met deze brief te maken hebben en vraagt zich alleen af wat hij moet zeggen om hoofd kado ontvangers te worden.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: EU, Overheid, Politiek, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Spy-Nose schreef op : 1
  Spy-Nose

  Deze Sinterklaas is 365/365 jarig. En dit gaat al eeuwenlang zo met af en toe een flinke bubble als de kadoproduceerslaven zich laten uitdagen om ruzie te maken.

 2. Liberty 5-3000 schreef op : 2
  Liberty 5-3000

  Het trieste is dat de fantasie “sinterklaas” tastbaarder is, en dus geloofwaardiger, aangezien wij elk jaar de rekwisieten voorbij zien komen.
  Dat is met het “sociaal contract” echt wel anders.
  Dat heb ik nu nooit eens mogen bewonderen in een vitrine tijdens de jaarlijkse viering van “onze bevrijding van tirannie”.

  pcrs [5] reageerde op deze reactie.

 3. Syb schreef op : 3

  Het wordt tijd voor Plan B. Kennelijk loont misdaad. Immers de kado ontvangers doen geen ruk voor hun kadoos… Wil ik ook wel. Ik stel voor dat we een alternatieve belasting”dienst” oprichten. Over elke verdiende euro van de kadoproducentslaven vragen wij slechts 15% ( flink wat minder dan de huidige kado ontvangers). Kijken of die markt wat oplevert? Dan hoef ik geen plantjes van wiet te kweken en zo…

 4. Wally 1 schreef op : 4

  Als je niet bent opgegroeid met de Sint, snap je er maar weinig van, dat is nou eenmaal zo. Wat ik wel overdreven vind, is het feit dat de pepernoten begin Augustus al in de winkel liggen en het feit dat de kado’s steeds duurder schijnen te worden. maar volgens mij is dat meer de schuld van de kerstman haha

 5. pcrs (auteur van dit artikel) schreef op : 5
  pcrs

  @Liberty 5-3000 [2]:

  Het trieste is dat de fantasie “sinterklaas” tastbaarder is, en dus geloofwaardiger, aangezien wij elk jaar de rekwisieten voorbij zien komen.

  Toch heb ik wel eens gehoord dat het geen echte Sinterklazen zijn, maar mensen zoals jij en ik die handelen in de naam van de originele Sinterklaas en zich belangrijker voordoen dan ze zijn.

  Liberty 5-3000 [6] reageerde op deze reactie.

 6. Jasper schreef op : 10

  @pcrs: “De klasse van kado ontvangers gebruikt vele instellingen met afkortingen als UAF, NCDO, CMC, MFO, Cordaid, SID, VVD, CDA, PvdA, PVV en ICCO om de kados te verdelen”

  PVV???
  Liberty 5-3000 [11] reageerde op deze reactie.

 7. pcrs (auteur van dit artikel) schreef op : 12
  pcrs

  @frans winkler [9]: Ik gebruik eigenlijk express wat andere taal, omdat gewoon recht voor z’n raap opschrijven wat er aan de hand is al zo veel gedaan is en kennelijk geen effect heeft.
  Jammer dat het je niet bevalt. Je doelt waarschijnlijk op woorden zoals:kadoproduktieslaaf

 8. pcrs (auteur van dit artikel) schreef op : 14
  pcrs

  @Jasper [13]: Dit is al zo vaak vertoond, het is gewoon vermoeiend dat mensen daar nog intrappen. Reagan all over again. Alsof de PVV dat hele overheidsdwangapparaat niet parasitair wil financieren. Ze beweren alleen de parlementariers vrijwillig te willen financieren (door groepen die er belang bij hebben er wetten doorgeduwd te krijgen die hen bevoordelen en belastingkoeien in hun melkkot jagen). Het hele ambtenaren apparaat blijft ook vrolijk doordraaien met de PVV.

  Jasper [15] reageerde op deze reactie.

 9. Jasper schreef op : 15

  @pcrs [14]: We zullen het zien.

 10. Liberty 5-3000 schreef op : 16
  Liberty 5-3000

  @Jasper [13]:
  Het verschil is?
  De dikke kamersalarissen worden gewoon opgehoest door gestolen belastinggelden mijn waarde.
  Geen belangenverstrengeling?
  Wat de maffiaclubjes zelf betreft:
  Aan de ene kant hebben we maffiaclubjes die al gesettled zijn en dus gesponsored worden door gestolen goederen. Aan de andere kant hebben we een nieuwe maffiaclub die nog niet in de “pot zit” en dus betaald wordt door een aantal individuen die in de clinch liggen met de bestaande onderwereld.
  U bent dan van mening dat deze laatste club zuiverder is omdat deze betalende individuen totaal geen eigen belang dienen, maar alleen uw belang voor ogen hebben?
  Alles geven ze op om die arme, zielige burger er weer bovenop te helpen.
  Niets staat deze barmhartigheid in de weg.
  Als ridders op witte paarden komen ze ons te hulp.
  Nu gaat alles anders worden.

  Hahahahahahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahaha.. Hilarisch.

  Het zou om te lachen zijn als het niet zo triest was.
  Mogen we eindelijk eens zelf volwassen zijn in dit leven?
  Indien u zelf aan het handje wilt worden gehouden, val mij daar niet mee lastig dan!!